- 1 Nisan 2016
- 11
- 0
- 1
- 41
Merhaba evet gercekten faydali bir urun ben iki ayda 12 kilo verdimKızlar forx5 diye bi çay varmış Zayıflamaya çok faydası varmış. Bilen var mı. Doğrumu yazdım tam da bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba evet gercekten faydali bir urun ben iki ayda 12 kilo verdimKızlar forx5 diye bi çay varmış Zayıflamaya çok faydası varmış. Bilen var mı. Doğrumu yazdım tam da bilmiyorum
Simdi 72.bucuk kiloyum 2018den sonra 1 hamileligim daha oldu . Araya pandemi de girdi evde yedikce yedik. 75e kadar geri ciktim. İnşallah hedefim oncelikle 69 kilo olmakMerhaba,kolay gelsin. 2015 te 68 miş. Şimdi kaçsınız acaba?
Allah bağışlasın. Başarılar.Simdi 72.bucuk kiloyum 2018den sonra 1 hamileligim daha oldu . Araya pandemi de girdi evde yedikce yedik. 75e kadar geri ciktim. İnşallah hedefim oncelikle 69 kilo olmak
Eski diyettaşımGüldür Güldür regl oluyorum sonunda söküldü ve geldi. O yüzden dün diyetimi bozmustum bugun kaldigim yerden devam. Bimden kirazsapli form cayi aldim. Bakalim regl şişliğimi bir an evvel atarim inşallah