her sabah,her gece,bıktım

sen canını sıkma arkadaşım,
eşinin istediği bişeyler,zaafı olan, ilgi gösterip iyi olduğu zamanlar illaki vardır,
artık mümkün olduğunda beraber vakit geçirin,bu mevzuyu çok dillendirmemesini istediğini söyle,üzüldüğünü söyle,canını sıkma..
Daha yeni evlisiniz,herşey yoluna girer..

seni çokkkkk iyi anlıyorum kayınvaldem kaynım annemgil eşim kilo aldın kalorili yedin kilo vermen lazım her allahın günü 90 çıktım 98 valla çok agladgım oldu çocuk yapman lazım bütün aile üstüme geliyo kilo verdin sabah ne yedin bıktım bıktım bıktım ya bi rahat bırakın bi kilo versem gözlerine sokcam yeminle

Valla canim benim sen hic kafana takma masallah fistik gibisin...
Kusura bakma ama git ve o esine aynaya bakmasini soyle senin guzelligin onun yaninda resmen parliyor.
Kiloya gelince, senin ortada belli olan kilonda yok gordugum kadariyla.. hem ki biz bayanlar surekli kilo alip veriririz hele evlilikten sonra daha cok oluyor bende evlendikten sonra aldim 5-6 kilo :)
Hic canini uzme sen eger daha soylencek olursa cevap bile verme; ustelerse sende git suratindan estetik ol dersin hahahhahaa :)

Olsun siz yinede niyetinizi bozmayın sonuçta aynı evi paylaşıyorsunuz. Boşanabilirsiniz ama beddua etmeyin. Allah etmesin size döner...Ben sizin yerinizde olsam kendim için zayıflar asla ona bundan sonra yüz vermem.

sen ona hiç dedin mi sen sadece dış görüntüye takılan bomboş bir adam olduğun için hiç utandın mı?
kusura bakma arkadaşım ama eşin aynen yukarıda dediğim gibi biri.

Canım kendini üzme,sinirlenme.Kocanı da umursama ve kilo vermek istiyorsan bir uzmandan yardım al

beddua konusunda haklısınız sabah ki öfkeme yenildim etmemem lazım farkındayım..
gerçi onuda lügatıma o soktu ya neyse,didişmelerimizde bana allah belanı versın dıye dıye benımde dılım alıştı..
bu aksam o nefret ettıgı arkadaslarımdan birinin kınası var,arkadasım ailemı ve onun annesinide kınaya çağırdıgı için bişey diyemedi
oraya gidicem gülüp eğlenicem ama ona asla yüz vermiycem
surat yapmaktan nefret ederım ama konuşamadıgımız ve derdımı anlatamadıgım için mecburen başka yol kalmıyor bana..
hayatta gelıpte hakıkaten özür dilerim kalbını kırdım demez biliyorum yine şaklabanlığa maymunluğa vurur
benı güldürmeye çalışmak için saçmalarda saçmalar ama bu sefer yüz vermıycem.
daha gecen hafta kırdıgı için özür çiçeği yolladı işe.
bari 1-2 hafta kırmadan dayan be adam...
ben daha ne diyim yaa
sabah gözümü açar açmaz agzımdan tek kelıme çıkmamışkennn öküz gibi olduk yaww aynada baksana bi kendıne diyerek başlamıştı bugün ki olay
sonrasında işe gelene kadar sustum
sonra arıyo mesajlar atıyo
bende benı halıme bırak benımle ugrasma arama msj atma yazdım sonrasında sesi çıkmadı
inanın kafam rahat öfkem dindi
işe gelince toparlanır oldum resmen
bugünde tüm işlerimi savsakladım

Yorum gerekli yada gereksiz kişilerin düşüncesine göre değişir.
Ben diğer sayfaları gezerken bu yazıyı gördüm veeee yorum yapma gereği duydum kendimce.
Bi insan kime olursa olsun böyle beddua etmemeli.
Hoş bir şey bi sizce bu kelimeler?

Sormayın kocanızın yapışık ikiziyim.
Benim üslübum ne kadar sertse sizin ki bi okadar daha sert.
Zira burası paylaşım alanı evet insan sıkıntısını stresini atmak için buraya gelip bi şeyler paylaşıyor moral buluyor.Ama ilk önce yazdıklarınıza bi bakın bakalım nasıl kelimeler seçilmiş.
Madem okadar dolusunuz madem bu kadar dertlisiniz. sorununuzu açık açık anlatın üzerinizdeki baskının sadece kilo sorunuyla sınırlı olmadığını vurgulayın size yapılan hakaretlerin davranışların sonucunda moralinizin iyi olmadığını dile getirin o zaman.
Kilo sorunundan başlayıp sizin ettiğiniz beddular ve daha sonrasında gelen eşimin lafları böyle demek yerine sakin kafayla açın konunuzu tepki almayın.
Zira aylak olmayan insanlar bi ilk sayfaya bakar birde son sayfaya bakar arada yazdığın o eşinin laflarını görmez bile ( ki bende baştan görmemiştim)
Neyse ikinizde hatalısınız bana göre. ikinizinde lafları ağır.

Kusura bakma ama esinin asiri komplexli oldugu cok belli,
adam senin güzelligini cekemiyor, hirsinida senden cikariyor,
orana burana takiyor,
emin olki problem senin kilon felan degil, sen kilo versen bu adam baska biseyine takar,
hatta herhalde seni eve felan kitler artik
cünkü adamin kendine güveni yok,
biliyor senden daha cirkin oldugunu..

Uslubu okadar cirkinki, aslinda o magazalarda bagirip cagirip onu rezil etmek vardi iste !!
Sen sustukca daha cok üstüne geliyor sanki..

Senin yerinde olsam asla yüz vermezdim,
konussun konussun sussun,
ama herkesin icinde onu bi güzel rezil ederdim,
kari gibi dirdir yapma beeeeeeeee derdim
ezik ya resmen ezik :S offf
Allah yardimcin olsun, dirdirci erkek hiccccccccc cekilmezzzzzzz

canım üzme kendini artık ben bedduana hiç takılmadım belliydi zaten sinirinden olduğu ki beddua yı hiç sevmem senin ki annenin çocuğuna ettiği beddua gibi geldi bana kızar söyler ama içinden istemez tırnağına zarar gelmesini toparlan kınaya git gül eğlen kafan dağılır bişi söylerse de hiç tınlama susan söyleyeni çatlatmış derler nedense çok sevdim seni kardeşim gibi kıyamadım içinin güzelliği de yüzüne yansımış umarım eşin düzelir

Bence,eşin,senin yanında kendini değersiz veya yetersiz hissediyor.
Bu his,maddi,fiziki veya kültürel özelliklerinle alakalı olabilir.Belki de hepsi birden,bilemiyorum.
Adam,sistematik olarak özgüvenini tahrip etmeye çalışıyor.

O böyle konuştuğu zaman sen ne yapıyorsun bilemiyorum.
Hemen üzgün tavır takınıp savunmaya geçiyorsan,bundan vazgeç derim.
Biraz dişini göster.Ters konuş mesela,tersle onu veya karşı saldırıya geçip aşağıla.

Tepki alırsa bu kadar rahat davranamaz.
Ama tepki,kırgınlık veya trip şeklinde olmamalı.
Kendi yaptığı gibi agresif ve aşağılayıcı bir tepki olmalı.

Açtırma kutuyu,söyletme kötüyü derler.
Kutuyu açmamak için o da sözlerine dikkat edecektir.

bu akşam nasıl bir tavır takınıp nasıl davranmalıyım kızlar
kızgın?
üzgün?
sinirli?
ılımlı?
bişey olmamış gibi?
bidaha yapma vs gibi?
ne yapayım ne dıyeyım
hepsini denedım aslında ama...

çok teşekkür ederim,aynen dediğin gibi dil söylüyo işte
yoksa insan eşinin başına bişey gelsin istermi,ona bişey olsa yine ben üzülür kahrolurum tüm yaptıklarına ragmen..
geçen c.tesi okadar tartıstık,agladım ettim gecesinde midesi kötü oldu okadar kustu yine ben gittim yanına nane lımon kaynattım basında bekledım o uyumadan uyumadım.
işte herşey söylenmıyo
bunları ona desen vaaayy hemen her yaptıgını söylüyosun bi kıymetı kalmıyokı der:)
buda benım sınavım heralde,bu zamana kadar rahat yaşadık,allah eşle sınıyo demekki
yinede allaha binlerce kez şükür sağlıgım sıhhatım yerinde,allah başka dert vermesın

arkadaslarin nasil tavsiye verir bilmiyorum ama bence net olmalisin,
yani basa bas, dise dis,
o sana lafmi sokuyor, sen daha beterini sok
ama net ol,
sana karsi soguyorum, sanirim artik ciddi ciddi konusmamiz lazim gibi seyler söyle,
ama hemen konusma, biraz beklet
biraz düsünücem seninle konusmamiz lazim sanirim de,
biraz kafam karisik de ama baskada bisey konusma,
gayet soguk ve mesafeli ol,
bu ne ya sen sustukca bindi tepene

aklini basina almasi lazim artik, korksun gözü

Umursamaz.
Söylediklerinin hiçbirini umursamadığınızı görünce bi süre sonra susar.
Ama önce şunu yapacaktır. Dozu artıracaktır. Hiç etkilenmez ve duymamış gibi yapmayı becerebilirseniz vazgeçecektir.

Katılıyorum sana.yani zaten konu sahibi yemeğine kilo alması için ilaç katacağım diyerek sanki gerçek planlarını yapıyor. Sadece olaya mizah katıyor. Kaldı ki dünyanın en güzel kadınını bir tek eşi beğenmezsin ama kadının güzelliği tescilli olsun o kadın kendini çirkin bulur. Böyle densiz erkeklere de diyecek bir şey yok. Anca dişe diş..

şuan kızgın oldugumu bıldıgı için muhtemelen akşam geyik yapacaktır,şaklabanlık,komıklık yapacaktır gülseemm neyse kızgınlıgı gecti deyip rahatlayacak
hiç oralı olmadan tepkı vermeden davransam şımaracak şımaracak sonrada o sinirlenıp sen ne biçim kadınsın ya deyecek bişeyden memnun olmuyosun mahkeme suratlısın vs.gibi..
tabi bide ekleyecek akşam kınada arkadaslarına gülücükler saçarsın bize gelince düz duvar..

O zaman eşinin diğer dedikleri de şaklabanlık adı altında olabilir mi? Herkes eşinin tarzını tanır. Yani ben konunu ilk okuduğumda kilolarından dolayı eşinle aranda olan sorunlar gibi geldi bana. Seni beğenmemesi, ve bunun getirileri.

Fotoğraflara baktım da... 96 kilo olamazsın sen...

Gayet güzel,tabir-i caizse taş gibi hatunsun.

Gram fazlan yok,tam olması gerektiği gibi boyuna göre.

Eşinin aşağılık kompleksi var bence de,çünkü yanında fazla güzel kalıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…