günaydın hanımlar
bir evde sabah akşam zayıflaman lazım, zayıflamamız lazım ,halımıze bak
ınsanlıktan cıktık,sen kadına ben adama benzemıyorum ,bugün ne yedin ,onu niye içtin
bak bu yenmez, yemek yapma,yeme,öğlen ne yedin
sankı kılomu aldık,bak göbegın çıkmış bıdı bıdı bıdı bıdı...
allah aşkına gece yatana kadar sabah uyanır uyanmaz aynı konularla kım motive olup kılo verebılır..
yemın edıyorum çıldırıcam ben yaa
kendımden tiksindim,kocamdan daha cok tiksindim böyle sinirden çatlayarak aglama krizine giresim var
ben bu gerizekalı kocayla nasıl başedicemm
usandım artık her konuda canımı çıkarıyo yaaa
lanet olsun
okadar acımasızca hakaret işitip hırpalanıyor ve sonrasında da hiçbişey olmamış gibi o yatağa götürülüyorumki bi zaman sonra arsız oluyor demekkı ınsan..
yatak ayırmaya kalksam ayrı bı kıyamet kopuyor çünkü
bende de hata var salıyorum kendımı,ama süreklı sürekli kilo mevzusu olunca odaklanamıyorum,yapamıyorum
bide benım kocam agır konuşur çok agladımbu konuda,insanı inanılmaz üzebilir yerin dibine sokar.
biri varken göklere çıkarttıgı için çevremede kanıtlayamıyorum onun bu öküzlüğünü..
sen çok kılo aldın böyle bi kadın oldugun için hiç utandıgın oluyomu falan diyo
benım cinlerim tepeme sıçrıyo
bunaldım kızlar yaa nasıl geri püskürtücem bu adamı
yorumunuz ne kadar gereksiz olmus
bu kadina insan gibi soylemiyormuski sabah aksam surekli tekrar ediyormus kilolu vs vs diye. kaldiki kadin kilolu filan degil. bunlari soyleyen kocasi kel olmaya yuz tutmus, gobekli, iri, kilolu biri...kisaca kelin merhemi olsa kendine surer. once kendine bakmali insan sonra karsidakine laf etmeli.
ayrica kiz daha 4 aylik evli, ilk sorunda bosanmak mi gerekiyor? o zaman nerde kaldi evliligin anlami?
kocamı tanıyor yada çevresındensınız heralde
tarz ve üslup çok tanıdık çünkü..
tantanam bana ait ve bukadar insan bana destek olup konuşup açılmam için burda..
beğenmezsenız bişey yazmaz geçersiniz bu kadar basit..
beddua konusunda haklısınız sabah ki öfkeme yenildim etmemem lazım farkındayım..
gerçi onuda lügatıma o soktu ya neyse,didişmelerimizde bana allah belanı versın dıye dıye benımde dılım alıştı..
bu aksam o nefret ettıgı arkadaslarımdan birinin kınası var,arkadasım ailemı ve onun annesinide kınaya çağırdıgı için bişey diyemedi
oraya gidicem gülüp eğlenicem ama ona asla yüz vermiycem
surat yapmaktan nefret ederım ama konuşamadıgımız ve derdımı anlatamadıgım için mecburen başka yol kalmıyor bana..
hayatta gelıpte hakıkaten özür dilerim kalbını kırdım demez biliyorum yine şaklabanlığa maymunluğa vurur
benı güldürmeye çalışmak için saçmalarda saçmalar ama bu sefer yüz vermıycem.
daha gecen hafta kırdıgı için özür çiçeği yolladı işe.
bari 1-2 hafta kırmadan dayan be adam...
ben daha ne diyim yaa
sabah gözümü açar açmaz agzımdan tek kelıme çıkmamışkennn öküz gibi olduk yaww aynada baksana bi kendıne diyerek başlamıştı bugün ki olay
sonrasında işe gelene kadar sustum
sonra arıyo mesajlar atıyo
bende benı halıme bırak benımle ugrasma arama msj atma yazdım sonrasında sesi çıkmadı
inanın kafam rahat öfkem dindi
işe gelince toparlanır oldum resmen
bugünde tüm işlerimi savsakladım
kız arkadaslarımla bi yerde 1-2 saat oturup sohbet etmek istesem hayır,
pekı ozaman evlerıne gideyimmi hayır,
ozaman onlar bize gelsin hayır,
dışarı çıkıp 1-2 saat kafamı dagıtmak ıcın yürümek istesem hayır,
ozaman gel birlıkte sahıle gidip yürüyelım hayır,evde koşu bandı var onda yürü,
çok bunaldım alışverişe gidicem,bende gelırım
geldiginde offf sıkıldım sanklı üzerıne oluyoda denıyosun süreklı
o reyona gitme adamlar var
bak ne gerızekalısın körmüsün nıye o tarafa gidiyosun erkekler var
kadın dedıgın akıllı olacak,bi insan bu kadar kendını basıte düşürmezkı....
bu bi kupleydi..
sessiz kalırım hayırdır yıne mallaştın,
mutlu olur keyıfle oynarım dans ederım yaw sende ne dengesızsın bukadar güldügüne göre mutlaka sonunda bi patlama yaşayıp ağlayacaksın hiç çekemem
...
arkadaslarının allah belasını versın
nefret edıyorum ınsanlardan
ben senı sevıyorum senın ıyılıgını istiyorum
kamyoncu göbegi yapmışın yıne hayırlı olsun
vay be ben senın gibi olsam utanırım sokaga çıkamam
az daha ye sen,memelerın dizine değer yakında
....
inanın daha fazlasını hatırlayıp işyerinde aglamak istemıyroum
size çok çok az örnekler sundum..
canım üzme kendini artık ben bedduana hiç takılmadım belliydi zaten sinirinden olduğu ki beddua yı hiç sevmem senin ki annenin çocuğuna ettiği beddua gibi geldi bana kızar söyler ama içinden istemez tırnağına zarar gelmesini toparlan kınaya git gül eğlen kafan dağılır bişi söylerse de hiç tınlama susan söyleyeni çatlatmış derler nedense çok sevdim seni kardeşim gibi kıyamadım içinin güzelliği de yüzüne yansımış umarım eşin düzelir
bu akşam nasıl bir tavır takınıp nasıl davranmalıyım kızlar
kızgın?
üzgün?
sinirli?
ılımlı?
bişey olmamış gibi?
bidaha yapma vs gibi?
ne yapayım ne dıyeyım
hepsini denedım aslında ama...
bu akşam nasıl bir tavır takınıp nasıl davranmalıyım kızlar
kızgın?
üzgün?
sinirli?
ılımlı?
bişey olmamış gibi?
bidaha yapma vs gibi?
ne yapayım ne dıyeyım
hepsini denedım aslında ama...
yorumunuz ne kadar gereksiz olmus
bu kadina insan gibi soylemiyormuski sabah aksam surekli tekrar ediyormus kilolu vs vs diye. kaldiki kadin kilolu filan degil. bunlari soyleyen kocasi kel olmaya yuz tutmus, gobekli, iri, kilolu biri...kisaca kelin merhemi olsa kendine surer. once kendine bakmali insan sonra karsidakine laf etmeli.
ayrica kiz daha 4 aylik evli, ilk sorunda bosanmak mi gerekiyor? o zaman nerde kaldi evliligin anlami?
şuan kızgın oldugumu bıldıgı için muhtemelen akşam geyik yapacaktır,şaklabanlık,komıklık yapacaktır gülseemm neyse kızgınlıgı gecti deyip rahatlayacak
hiç oralı olmadan tepkı vermeden davransam şımaracak şımaracak sonrada o sinirlenıp sen ne biçim kadınsın ya deyecek bişeyden memnun olmuyosun mahkeme suratlısın vs.gibi..
tabi bide ekleyecek akşam kınada arkadaslarına gülücükler saçarsın bize gelince düz duvar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?