her sabah,her gece,bıktım

yoo yanlış anlaşılmasın hayata karşı umutsuz çaresiz değilim..saglıklıyım elim ayagım tutuyo,ailem yanımda..
benım çaresizliğim evliliği kurtarmak huzurlu bi yuva kurmakla alakalı..
dediğim gibi boşanmak kolay ve dedigin gibi bağlayan bişey yok,çocugum yok..
ama mücadele etmemin tek sebebi ben çok emek verdım cok tavız verdım,çok çabaladım
çünkü çok sevdim çok inandım cok güvendım..
kötü gün kadar iyi günde yaşadık..
kımse tamamen kötü yada tamamen iyi degildir..
kötülüğü gibi iyilikleride olmadı degil benı hiç mutlu etmedi degil..
benım çabam onunla mutlu olabılmek adına,,
onunla yuva kurum devam ettireyim derdindeyim..
boşanmak yeni bi evlılık yaşamak yada yalnız kalmak bu benım en son silahım..
artık tamamen vazgectigimde yapacagım bişey.
keskin sirke küpüne zarar misali yapabilecegimin hepsini yapıp artık gerçekten atılacak tek bir adım dahi kalmadıgında
giderim mahkemeye..
ve emınım ki benım üzüntümün 40 katını yaşar ilk etapta..
ama o seviyeye gelmeden ve daha 4 aylık evlıyken mücadele etmeye calısıyorum..
hayatımda hiçbir konuda erken pes etmedım her fırsatı kullandım
şimdide onu yapmaya calışıyorum..
zaten böyle devam ederse sevgimin kalmasıda mucize olur,
sevgim kalmayıncada ortada evlılık kalmaz

hmmm denedim ama banka pcde yasaklıymış site neyse:)

canım eklemek istediğin resmin üzerine tıkla resmi farklı kaydet var kaydet sonra mesaj bölümünde altda eklenti var oraya tıkla doya yükleyi seç resmi yükle ve cevapla kısmından cevapla :44::44::44:

bu konu için çok basit rahatlık batmış kendine dert arıyo diyen insanlar için diyorumkii yaşamadan bilemezsiniz bende buna benzer bi ilşki yaşadım 10 ay başak burcuydu yememe içmeme iftarda yok hurmayla niye açmıyomuşumda zeytinle açıyomuşum iftarımıda eve hergünki gitiğim misal 36 dk değilde 39 dkda varmışiımda nereye uğramışım aaaaaayy hala unutamıyorum okişiya 3 sene oldu hala aklımdan gitmiyo yaşadıklarım kişiliğim değişmiş başka biiri olmuştum ya o neşeli espirili hayat dolu ben gitmiş devamlıı üzgün yaşamdan zevk almayan acaba ben bu adamla evlenebilirmiyim diye düşüne düşüne kafayı yemiştim Allahtan ailesi beni istemedide kurtardım beni öle bi hale getirmiştiki sağlıklı düşünemiyodum hep sinirli agrasif biri olmuştum mutsuz olduğum ortada ama ayrılamıyodum ne numaralar neler yapıyodu ya bu huyları dşında mükemmel bi görüntü çiziyodu tam evlenilcek adam bu diyodum
garden bence tek çözüm ona sana yaşattıkalrını yaşat şimdiki sevgilim bana hep böle anlatıyo hatalrımıı bende hememn düzletiyorum davranış şeklimi
o kocana aynen sana yaptıklarını yappp ama abart olayı baya baya onun sana yeter artık diyebileceği boyuta getir inan bana onu kendi silahıyla vurmandan başka çaren yok bence

kızlar profılıme resımler diye bi albüm ekledım
özellıkle ıkımızın oldugu resımlere bakmanızı ıstıyorum.
kendımden igrendirecek kadar bunalttı.

Senin o kocannn
Bi bassınnn gitsiinnnn beee
aaaa vallaa resimleri görünce daha da sinirlendimm
hiçbişeyinde yok senin fıstık gibisin maşallahhh
kendi egosunu tatmin ediyo herhalde o hiçbişeyciğin yok senin arkadaşım
dinleme onuuu sennn
cok sinirlendimmm cokkkk

tatlım işte gerçekten yaşamadan bilinmez.öyle bir profil çiziyor ki ağzın açık kalır..
benım ailem dahi esra bu adam için herşeye katlanılır,harika biri diyor..
her an yanımdaymış ne zaman arasam uçarak geliyormuş ne desem agzımın içine bakıyormuş,paradan puldan kısıtlamıyormuş
ilgili alakalıymış istedigi hersey benım iyiliğim içinmiş..
içimden aileme diyorum ki ahh ahhhh annem aahh babam sizin kötü bi laf etmeden büyüttüğünüz kızınıza bu adamın etmedıgı hakaret kalmadı
yapmadıgı aşalama kalmadı.
o melek yüzünü bi gösterdi bi çekti,2 gün agzıma bal çaldı 3 gün ağlattı..
ve daha biçok şey..
ama senınde dedıgın gibi o neşeli keyifli yaşamayı seven eğlencelı kişi gitti yerine işte böyle söylenen hakaret eden agresıf sınırlı,kendınden tiksindirilen biri geldi..
gündelık hayatıma elımden geldıgı kadar yansıtmamaya calısıyorum ama içimde sürekli fırtınalar kopuyor.
benim sağlığımı düşünen bi kocam var ama bi okadarda psıkolojımle oynayan bir koca..

kızlar profılıme resımler diye bi albüm ekledım
özellıkle ıkımızın oldugu resımlere bakmanızı ıstıyorum.
kendımden igrendirecek kadar bunalttı.

aaa neren kilolu senin acaba gözlerinde mi problem var eşinin, kendisi de kusura bakma ama sana göre çok vasat bi tip. seni kıskandığı için mi böyle yapıyor acaba. obsesif kompulsif takıntıları da var gibi geldi. gayet de hoş bir bayansın. sakın özgüvenini kaybetme. benim eski sevgilim de şişmanlarsan seni terkederim derdi şakayla karışık. ben de derdimki ya ilerde hasta olursam ya da hamile kalırsam o zaman napıcaksın. seni tanıdığım gibi ol hiç kilo alma derdi bana. erkekler komplekslerinden ötürü böyle davranıyorlar bundan emin ol.

fıstık gibi hatunsun
eşin saçmalamış resmen
elindeki güzelliğin farkında olmayan bir kör o maalesef!!!

işte klasik hoş güzel kadın, vasat erkek ilişki tablosuu. kadınlar kendilerine göre güzel olunca basıyolar aşağılamayı,basıyolar hakareti. iki kere iki dört

arkadaşım sadece konunu okudum yorumları okumadım ALLAH aşkına seni beğenmeyen adamla ne işin var? çok kırıcı, çok üzücü. bir bayana bunları soylecek kadar afedersin ama öküz bir kocan varsa bırak öküzlükleriyle başbaşa kalsın. niye kendini yıpratıyorsun. biz kadınlar için çok onemlidir bu laflar. hafife alıncak şeyler değil. ne kadar terbiyesizmiş eşin.
bırak yahu ne halı varsa görsün seni beğenmeyen adamla vaktını harcama. hayata mutlu olmak için gelıyoruz elin oğlu bizi uzsun diye değil

işte klasik hoş güzel kadın, vasat erkek ilişki tablosuu. kadınlar kendilerine göre güzel olunca basıyolar aşağılamayı,basıyolar hakareti. iki kere iki dört

arkadaşım sadece konunu okudum yorumları okumadım ALLAH aşkına seni beğenmeyen adamla ne işin var? çok kırıcı, çok üzücü. bir bayana bunları soylecek kadar afedersin ama öküz bir kocan varsa bırak öküzlükleriyle başbaşa kalsın. niye kendini yıpratıyorsun. biz kadınlar için çok onemlidir bu laflar. hafife alıncak şeyler değil. ne kadar terbiyesizmiş eşin.
bırak yahu ne halı varsa görsün seni beğenmeyen adamla vaktını harcama. hayata mutlu olmak için gelıyoruz elin oğlu bizi uzsun diye değil

bu arada hakkını yemeyelim,
ben ona benı begenmıyosan kapı orda gidersin dedigimde
lafı biyerlerınden anlama ben senı begenıyorum sadece bu yüze bu vücut olmaz
zayıflaman lazım diyorum diyor..
sen güzel olan ama güzeliğinin farkında olmayan birisin diyor..
birgün çok zayıflarım manken gibi olrum ve senı boşarım diyorum aman sen yetrerki zayıflada boşa diyor..
ben sinirimden söylüyorum o benı dahada delı edıyor..

ama ciddi manada cok zayıflayıp o evı terkedıp kapıya gelırsede yüzüne tüküresim var..
kaç kişi eşi için benım gibi konuşur bılmıyorum ama
benım hayatım boyunca,buna geçmiş ilişkilerımde dahil hiçkimse benım kalbımı bukadar kırıp üzmedi.

resimlerinizi gördüm. bi daha bi daha baktım da.... şişman olan biri varsa o da eşiniz.

siz onun yanında bakımlı ve hoş duruyorsunuz.

kendi zayıflıgını bu sekilde eşitliyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…