canım öle bi yazıosun ki, karşımızda umutsuz vaka var sanki... ölmüş, bitmiş, çaresiz...
neden kendine bunu yapıosun ve yaptırıyosun... seni tutan bağlayan şey ne? aşk mı, alışkanlık mı? hangisi... sen bu adamla yaşadığın sürece, kendine olan saygını da sevgini de bitireceksin.. hayır yani o adamla kalman için, elle tutulur bişey göster bana... çocukların mı var, ailen mi sahip çıkmıyo, maddi açıdan mı kendine güvenemiyosun? ne yani? sakın bunların hiçbiri değil, benim hissettiğim şey aşk deme..... eğer öleyse, bundan sonra sen senlikten çıkarsın, adeta onun kölesi haline gelirsin... adını aşk koyduğun şey, seni zamanla tüketir bunu unutma...
hmmm denedim ama banka pcde yasaklıymış site neyse:)
bu konu için çok basit rahatlık batmış kendine dert arıyo diyen insanlar için diyorumkii yaşamadan bilemezsiniz bende buna benzer bi ilşki yaşadım 10 ay başak burcuydu yememe içmeme iftarda yok hurmayla niye açmıyomuşumda zeytinle açıyomuşum iftarımıda eve hergünki gitiğim misal 36 dk değilde 39 dkda varmışiımda nereye uğramışım aaaaaayy hala unutamıyorum okişiya 3 sene oldu hala aklımdan gitmiyo yaşadıklarım kişiliğim değişmiş başka biiri olmuştum ya o neşeli espirili hayat dolu ben gitmiş devamlıı üzgün yaşamdan zevk almayan acaba ben bu adamla evlenebilirmiyim diye düşüne düşüne kafayı yemiştim Allahtan ailesi beni istemedide kurtardım beni öle bi hale getirmiştiki sağlıklı düşünemiyodum hep sinirli agrasif biri olmuştum mutsuz olduğum ortada ama ayrılamıyodum ne numaralar neler yapıyodu ya bu huyları dşında mükemmel bi görüntü çiziyodu tam evlenilcek adam bu diyodum
garden bence tek çözüm ona sana yaşattıkalrını yaşat şimdiki sevgilim bana hep böle anlatıyo hatalrımıı bende hememn düzletiyorum davranış şeklimi
o kocana aynen sana yaptıklarını yappp ama abart olayı baya baya onun sana yeter artık diyebileceği boyuta getir inan bana onu kendi silahıyla vurmandan başka çaren yok bence
kızlar profılıme resımler diye bi albüm ekledım
özellıkle ıkımızın oldugu resımlere bakmanızı ıstıyorum.
kendımden igrendirecek kadar bunalttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?