her sabah,her gece,bıktım

Bu yüze bu vücut,bu vücuda bu elbise,bu kıça bu don...ne çok biliyor bunlar,estetik cerrah sanki,kendi suratına baksın önce,delirdim iki sayfa okudum,bırak allasen yaaaa,sen çok hoş,çok alımlı bir hanımsın, o ise vasat bir türk erkeği,hıh...
Bu tiplerle evlenmeden önce düşüp kalksan 2 hafta idare edilmez de evli olduğunda gayrete giriyor insan,Allah yardımcın olsun,
Burda bari deşarj ol biraz..
Ne hasta karakterler var,Rabbim çoluk çocuğumuza güzel yazılar yazsın..

Son düzenleme:
Senin nereni begenmiyor ya, hayret ettim masallah cok güzelsin atlamıs olabilirim kilon kactı ki?
Bu arada bende yengec burcuyum, ilk defa böyle birinin yengec burcu oldugunu görüyorum, hassaslık ve duygusallıktan nasibini almamıs demek ki,
Kendini ne sanıyor, onu da gördük! Sen yanında cok cok güzelsin bir kere eminim ki oda bunu cok iyi biliyor..
Birini cekemeyen, kendini ondan asagı görenler olur ya, durmadan bir kusur bulurlar karsındakinde, onu kırıp, üzerek ego tatmini saglarlar esiniz bence tam da böyle biri, asırı kompleksli..

Son düzenleme:
biraz acimasiz bir yorum olacak belkide...

ama esin kendine aynada hic bakmiyor sanirim..senin fazla kilon varsa esin yaninda xl obez gibi duruyor. bence esin kompleks yapiyor...
onun sana soylediklerini sende ona soyle bana kalirsa, asil onun bu tarz ogutlere ihtiyaci var

Birde bu msjı bu kadar kişi beğendimi yani?
Çok şikayetçiysen boşan kardeşim ne tantana yapıyorsun bu kadar?
Adam bu dediklerinden bi tanesini duysa sana sırtını dönmeye korkucak.
Ayrıca çok kilo iyi bir şey değildir.
Sağlık açısından zararlıdır bunun farkına var yani.

Bunlar son resımlermı ozellıkle alısverıs merkezındekı resmınız cok guzel

ya siz varya gercekten ilaç gibisiniiz
size yemın edıyorum okadar hakaretten sonra şu sözlerinizi duyunca gercekten yüzüm güldü biraz
öfkem dindi.güzellik kilo vs görecelı seyler heran degişebılır,karakteri güzel olsun insanın
benım yanımda olmanız destek cıkmanız şuan herşeyden daha önemli
gerçekten cok cok tesekkur ederım.destege cok ihtiyacım var daha önemlisi benım dinlenilmeye,anlaşılmaya
nedir senın derdin diye sorulmasına ihtiyacım var.
bunlarıda sız yaptınız hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum..

kılomu soranlar olmuş atlamıyım kılom fazla bılıyorum ben 90la evlendım şuan 96 kıloyum
vücut yapım spor gecmişim ve boyumdan dolayı kılom dengelı dagılıyor
ayrıca boyum 1,80.
diyetisyen ölçülerinde ideal kılom 73-75 arası
kas oranım fazla oldugu için
aslında toplamda 20 kılo atmam lazım
ama sadece kendım için

yorumunuz ne kadar gereksiz olmus

bu kadina insan gibi soylemiyormuski sabah aksam surekli tekrar ediyormus kilolu vs vs diye. kaldiki kadin kilolu filan degil. bunlari soyleyen kocasi kel olmaya yuz tutmus, gobekli, iri, kilolu biri...kisaca kelin merhemi olsa kendine surer. once kendine bakmali insan sonra karsidakine laf etmeli.

ayrica kiz daha 4 aylik evli, ilk sorunda bosanmak mi gerekiyor? o zaman nerde kaldi evliligin anlami?

Son düzenleme:
Burda bekar takılan hanımlar için evlenmek ne kadar zor ve kader meselesi ise,
evli bir kadın için boşanmak da o kadar zor ve bir o kadar kader meselesidir,
zort diye olmaz o işler yani...
Bunu bilmeyenin lafları zurna çalmayı bilmeyen bir aceminin elinden çıkan zurnanın sesine benzer..
Kız şurda derdini açmış millete,deşarj olsun..

Son düzenleme:

kocamı tanıyor yada çevresındensınız heralde
tarz ve üslup çok tanıdık çünkü..
tantanam bana ait ve bukadar insan bana destek olup konuşup açılmam için burda..
beğenmezsenız bişey yazmaz geçersiniz bu kadar basit..

O kadar acımasızca beddua ettiğiniz bu adamla hala nasıl evli kalıyor ve yatağınızı paylaşıyorsunuz şaştım kaldım.

kilonuz normal boylarda 1.65-1.70 arası olan biri icin fazla hatta o kişilerde obezite görüntüsü olur. ama boyunuz ve vücuda dağılımı yüzünden sırıtan birsey yok. kemiklisiniz. (halk arası tabiri) (bende öyleyim) o yüzden biz sanslıyız aslında. boyumuz var hafif balık etli görünümü var.

kesinlikle insanın karakteri güzel olsun. Allah korusun bir trafik kazası gecirseniz yüzünüz gözünüz kötü olsa eşiniz o zaman yanınızda hic mi durmayacak?

ya da ciddi rahatsızlık gecirdiniz diyelim kilo daha da aldınız serumdur vs vs . o zaman ne olacak.! düsmez kalkmaz bir Allah umarım esiniz dil beterine uğramaz. daha acısını yaşayabilir size bu cektirdiklerinin.

istediginiz sürece verirsiniz sadece takıntı yapmayın.

kafanızda hiç acabalar olmasın kesinlikle
güzel bir bayansınız.eşiniz karıştırmasın kafanızı.
mesajınızda yazdığınız gibi,sadece kendinizi iyi hissetmek için
verin kilonuzu.

agzına saglık benım derdimde bu zaten,her tartısmada hele ki bukadar erken daha çabamdan ben tatmın olmamışken boşansam
nerde kaldı evliliğin kutsallığı,değeri...
madem başladık son gücüme kadar uğraşayım kurtarmak düzeltmek yada toparlamak için..
bu kadar kolay olmamalı bitirmek..

O kadar acımasızca beddua ettiğiniz bu adamla hala nasıl evli kalıyor ve yatağınızı paylaşıyorsunuz şaştım kaldım.

okadar acımasızca hakaret işitip hırpalanıyor ve sonrasında da hiçbişey olmamış gibi o yatağa götürülüyorumki bi zaman sonra arsız oluyor demekkı ınsan..
yatak ayırmaya kalksam ayrı bı kıyamet kopuyor çünkü

aaa olurmu güzelimm
burda bekarlara koca boşamak kolayy....
boşayacaksın yoluna bakacaksın
emeğin özverin bunca çaban olmuşş
ne var kiii hayatını tekrar yoluna koyuverirsın...

sen sadece kendine olan özguvenini korumaya devam et
çalışan güçlü ve sevgisine emek veren bi bayansın...
durman gereken yeri cok iyi biliyosundur..
buna eminim...

Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Bana göre kilo probleminiz bile yok. Yine de ölsün gebersin diye beddua etmeniz hoş değil. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.

bir laf var: esegin cani yandigi vakit, katiri gecer....demisler...

Allah başka dert vermesin güzelim bunlar halledilecek dertler. Ben bedduadan çok korkarım ve en çok canımın yandığında bile belki içimden geçmiştir ama dile vuramadım. Döner derler, dolaşır derler yine seni bulur derler. Eşinin yaptığı zaten belli bir bayanı nasıl rencide ettiğinin en iyi göstergesi ama belki gaza getirmeye çalışıyor taktik sadece. Bu adam belki boşanmayı hakedebilir ama bu kadar bedduayı bence haketmiyor.

garden harika bir bayansın çok güzelsin fotolaru görünce anladımki eşinde aşağılık kompleksi var kesinlikle orda da yazdım sen ona fazla geliyorsun bu nedenle seni sindirmeye çalışıyor hem güzel hem de özgüvenli başarılı bir bayanı taşıyamıyor bence olay tamamen bu

Bu hakarete bedduaya evliliğin değeri kutsallığı mı kalır arkadaşm.
Ben size haksızsınız demiyorum haklısnız kilo konusunda sadece ettiğiniz beddualar laflar kabul edilir gibi diil.
Daha geçen gün biri konu açmıştı eşine beddua etti diye eleştirilmişti.Burdada aynı olay.
Tamam eşi hatalı ama bu bedduaları ancak kanlı bıçaklı düşman hakeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…