ben zayıflamaya başlıycam onada en saglam iştah açıcı bi şurup bulup yemeklerıne katıcam
obez yapıcam kalp damarları tıkansın,tansıyonu tavan yapsın ölsün gebersın inşallah
zehır ettı bana hayatı yeter artık yaa
sinemcimmm konusamadık senle geçicem bi 10dk sonra yerıme ok?
Birde bu msjı bu kadar kişi beğendimi yani?
Çok şikayetçiysen boşan kardeşim ne tantana yapıyorsun bu kadar?
Adam bu dediklerinden bi tanesini duysa sana sırtını dönmeye korkucak.
Ayrıca çok kilo iyi bir şey değildir.
Sağlık açısından zararlıdır bunun farkına var yani.
Birde bu msjı bu kadar kişi beğendimi yani?
Çok şikayetçiysen boşan kardeşim ne tantana yapıyorsun bu kadar?
Adam bu dediklerinden bi tanesini duysa sana sırtını dönmeye korkucak.
Ayrıca çok kilo iyi bir şey değildir.
Sağlık açısından zararlıdır bunun farkına var yani.
ben zayıflamaya başlıycam onada en saglam iştah açıcı bi şurup bulup yemeklerıne katıcam
obez yapıcam kalp damarları tıkansın,tansıyonu tavan yapsın ölsün gebersın inşallah
zehır ettı bana hayatı yeter artık yaa
sinemcimmm konusamadık senle geçicem bi 10dk sonra yerıme ok?
ya siz varya gercekten ilaç gibisiniiz
size yemın edıyorum okadar hakaretten sonra şu sözlerinizi duyunca gercekten yüzüm güldü biraz
öfkem dindi.güzellik kilo vs görecelı seyler heran degişebılır,karakteri güzel olsun insanın
benım yanımda olmanız destek cıkmanız şuan herşeyden daha önemli
gerçekten cok cok tesekkur ederım.destege cok ihtiyacım var daha önemlisi benım dinlenilmeye,anlaşılmaya
nedir senın derdin diye sorulmasına ihtiyacım var.
bunlarıda sız yaptınız hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum..
kılomu soranlar olmuş atlamıyım kılom fazla bılıyorum ben 90la evlendım şuan 96 kıloyum
vücut yapım spor gecmişim ve boyumdan dolayı kılom dengelı dagılıyor
ayrıca boyum 1,80.
diyetisyen ölçülerinde ideal kılom 73-75 arası
kas oranım fazla oldugu için
aslında toplamda 20 kılo atmam lazım
ama sadece kendım için
O kadar acımasızca beddua ettiğiniz bu adamla hala nasıl evli kalıyor ve yatağınızı paylaşıyorsunuz şaştım kaldım.
yorumunuz ne kadar gereksiz olmus
bu kadina insan gibi soylemiyormuski sabah aksam surekli tekrar ediyormus kilolu vs vs diye. kaldiki kadin kilolu filan degil. bunlari soyleyen kocasi kel olmaya yuz tutmus, gobekli, iri, kilolu biri...kisaca kelin merhemi olsa kendine surer. once kendine bakmali insan sonra karsidakine laf etmeli.
ayrica kiz daha 4 aylik evli, ilk sorunda bosanmak mi gerekiyor? o zaman nerde kaldi evliligin anlami?
O kadar acımasızca beddua ettiğiniz bu adamla hala nasıl evli kalıyor ve yatağınızı paylaşıyorsunuz şaştım kaldım.
agzına saglık benım derdimde bu zaten,her tartısmada hele ki bukadar erken daha çabamdan ben tatmın olmamışken boşansam
nerde kaldı evliliğin kutsallığı,değeri...
madem başladık son gücüme kadar uğraşayım kurtarmak düzeltmek yada toparlamak için..
bu kadar kolay olmamalı bitirmek..
okadar acımasızca hakaret işitip hırpalanıyor ve sonrasında da hiçbişey olmamış gibi o yatağa götürülüyorumki bi zaman sonra arsız oluyor demekkı ınsan..
yatak ayırmaya kalksam ayrı bı kıyamet kopuyor çünkü
bir laf var: esegin cani yandigi vakit, katiri gecer....demisler...
agzına saglık benım derdimde bu zaten,her tartısmada hele ki bukadar erken daha çabamdan ben tatmın olmamışken boşansam
nerde kaldı evliliğin kutsallığı,değeri...
madem başladık son gücüme kadar uğraşayım kurtarmak düzeltmek yada toparlamak için..
bu kadar kolay olmamalı bitirmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?