- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Tavirlarindan ben Turk sanmistim kv'ni demek ki kv'lik kurumu evrensel. Neyse yaptigi cocukca bir davranis olmus kv'nin ama kusecek bir durum degil sen birikmissin sadece. Diger yandan kocanin vedalasmak icin oraya gitmeni istemesi sacma sanki temelli donuyorsun Turkiye'ye. Kocan abartmis. Geri adim atma derim.
Bence yavas yavas araya mesafe koy.
Cevrendeki herkes alisacaktir zamanla.
Kendini uzme.
Yalnız her insan , gelip yemekleri gördükten sonra ne kadar emek harcadığını pek anlamaz , hele erkekler.
Bir de üstüne bu kadar yorulduğunu düşünüp yemek istememek.
Eşiniz dusunceliymis.
..
Eşinizle annesi hakkında hiç tartışmayın.. Aranızda bir kavga olmamış kv.ile.
Düşüncesizce istemiş , sizde yapmışsınız.
Karar sizinde yani.
Ne kadar tartisirsaniz eşinizle o kadar ailesini savunur istemeden.
Gidip güzelce vedalaşıp bence.
Tavirlarindan ben Turk sanmistim kv'ni demek ki kv'lik kurumu evrensel. Neyse yaptigi cocukca bir davranis olmus kv'nin ama kusecek bir durum degil sen birikmissin sadece. Diger yandan kocanin vedalasmak icin oraya gitmeni istemesi sacma sanki temelli donuyorsun Turkiye'ye. Kocan abartmis. Geri adim atma derim.
yemekleri yapip yapip esine sarmamalisin. bastan yapamam o kadar yemegi deseydin.
kayınvalıdeler dil din ırk gozetmeksızın yapıyorlar yapacaklarını yahu
kesınlıkle mesafe koymalısınız esınız kararınıza bu konuda saygı duymalı haklısınız... cozebılecegınız bı durum canınızı sıkmayın
bence guzel bı vedalasın hıc gergınlık olmadan konuyuda acmadanAslında şu an bu halde Türkiyeye gelecek biraz üzücü oldu, araya soğukluk girecek. Zaten kpss var, işlerim var o yoğunlukta çok görüşemem eşimle. İyice sarpa sarmasından korkuyorum..
bence guzel bı vedalasın hıc gergınlık olmadan konuyuda acmadan
annesıyle alakalı bırsey soyleyınce erkekler hemen savunmaya gecıyorlar haklı oldugunuzu bıle bıle
ama bıdahakı gıdısınızde kayınvalıdenız benzer sey yaparsa yorgunum dıyın bence... kendınızı yormayın ve bunu bellı edın derım. esınız bu konuda anlayıslıymıs sızı anlayacaktır
Eşim yanımızda yoktu, geldiğinde yemekleri görünce çok üzüldü bana ve eve dönünce birkaç gün yemek yapmamı istemedi benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?