- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Bana eşin samimiyetsiz geldi. Gözünü boyamak için yapmış bunu. Seni haklı bulsa sonradan üste çıkmaya çalışmazdı zaten.
Eskiden olsa 'aman ne var, mantıda da yufka gibi açılıyor, birkaç beze fazla açtınız' derdim.
Sadece bir sefere mahsus mantı yapmaya kalktım tek başıma ama 10 12 kişilik bir misafir grubuma.
Vallahi mantının kilosu 100 tl olsa anca hakkıdır.
8-9 saat sürdü ve belim koptu.
Kaç gün kendime gelemedim.
O sebeple diyorum ki, sonuna kadar haklısınız.
Sizin zaten ağır işiniz varken halden anlamayıp bir de emrivakiyle iş yaptırmış.
Bundan sonra değil börek, meze bile yapmayın yarın da gitmeyin.
Kv manti yaptirdi diyemi kustun
Hayir demeyi bilmiyoruz sorun oradan kaunaklaniyor yapip yorulup kadina tavir yapmak yerine hayir ben manti yapamam deseydiniz.
Nereli bu kv.
Önceki konularını okumadım. Ama bir yemek için çok kırılmışsınız. Öncekilerin birikimidir muhtemelen. Yine de eşiniz anlayışlı davranmış. O yüzden sadece eşinizi üZmemek adına vedalaşabilirdiniz diye düşünüyorum.
Hayir diyin sizi yipratan istek her kimden gelirse geksin hayir deyin.
Sinirlariniz olursa kimse emrivaki yalamaz.baskasina iyilik yaparken kendinize kotuluk yapmayin.
Manti yapilirken borek istemesi de ayrica sacma manti zaten borek gibi bisey turkce bilmiyorsa zikkim ye kaynana deseydin
Bana eşin samimiyetsiz geldi. Gözünü boyamak için yapmış bunu. Seni haklı bulsa sonradan üste çıkmaya çalışmazdı zaten.
Demek ki kv sorunu evrensel bir sorun.Selam hanımlar.
Şu an ağlayarak yazıyorum çünkü artık gerçekten kalbim çok acıyor.
Konu kv yine. Önceki konularıma bakabilirsiniz. Önceden her cuma evinde kalıyorduk ama artık eşim bunu değiştirdi, kalmıyoruz acil bir şey olmadıkça. Ve her hafta iki gün onları ziyaret ediyoruz.
Eşim yabancı, ve ben ailesinr her gidişimde bir türk yemeği yapıyorum. Annesi çoğunluğunu yapıyor yemeklerin ve ben tek çeşit ama zor bir şey yapıyorum.
Geçen gidişimde benden börek yapmamı istedi. Ben de mantı yapayım dedim (mantı yok orda, kendim açıcam). Eşimin annesi ikisini de yapalım dedi, yufka yoktu ve açmamı istedi onu da. Başta ikisi birden olmaz dediysem de gitti malzeme aldırdı, yufka aldırmadı. Ben de üzülmesin diye yaptım. Ama sırtım tutuldu.. Elimi kestim.. Öyle yoruldum öyle üzüldüm ki.. Hayata yemek yapmak için mi geldim tüm gün diye hayıflandım durdum. Eşim yanımızda yoktu, geldiğinde yemekleri görünce çok üzüldü bana ve eve dönünce birkaç gün yemek yapmamı istemedi benden.
Benim de annesine duygularım geçmedi. Sorun şu ki ben yarın türkiyeye gelicem iki haftalığına. Eşim de annesini gidip görmemi istedi hoşçakal demek için. Ona göre haklıydım ama affetmem gerekiyormuş hemen. Ben istemedim ama ses etmedim ona ve gidelim dedim. O tabi benden candan bir davranış görmeyince üzüldü baya ve biz de konuları açınca bu sefer annesini savunmaya geçti. Ve sonuç olarak ailesine de gitmedik.
Yarın sabah uçağım var. O kadar üzgünüm ki. Oturdum ağlıyorum. Bıktım gerçekten. Annesinin akılsızlığından bıktım. Eşimin sürekli yakasına yapışmasından, bizi her Allahın günü çağırmasından beni böyle sıkmasından bıktım...
ben sunu anlayamadım esım yabancı demıssınız, yabancılar aıle ıle pek yaşamaz tabıkı orta doğu ülkelerinden birinden değilse suriye ırak vs gıbı...Selam hanımlar.
Şu an ağlayarak yazıyorum çünkü artık gerçekten kalbim çok acıyor.
Konu kv yine. Önceki konularıma bakabilirsiniz. Önceden her cuma evinde kalıyorduk ama artık eşim bunu değiştirdi, kalmıyoruz acil bir şey olmadıkça. Ve her hafta iki gün onları ziyaret ediyoruz.
Eşim yabancı, ve ben ailesinr her gidişimde bir türk yemeği yapıyorum. Annesi çoğunluğunu yapıyor yemeklerin ve ben tek çeşit ama zor bir şey yapıyorum.
Geçen gidişimde benden börek yapmamı istedi. Ben de mantı yapayım dedim (mantı yok orda, kendim açıcam). Eşimin annesi ikisini de yapalım dedi, yufka yoktu ve açmamı istedi onu da. Başta ikisi birden olmaz dediysem de gitti malzeme aldırdı, yufka aldırmadı. Ben de üzülmesin diye yaptım. Ama sırtım tutuldu.. Elimi kestim.. Öyle yoruldum öyle üzüldüm ki.. Hayata yemek yapmak için mi geldim tüm gün diye hayıflandım durdum. Eşim yanımızda yoktu, geldiğinde yemekleri görünce çok üzüldü bana ve eve dönünce birkaç gün yemek yapmamı istemedi benden.
Benim de annesine duygularım geçmedi. Sorun şu ki ben yarın türkiyeye gelicem iki haftalığına. Eşim de annesini gidip görmemi istedi hoşçakal demek için. Ona göre haklıydım ama affetmem gerekiyormuş hemen. Ben istemedim ama ses etmedim ona ve gidelim dedim. O tabi benden candan bir davranış görmeyince üzüldü baya ve biz de konuları açınca bu sefer annesini savunmaya geçti. Ve sonuç olarak ailesine de gitmedik.
Yarın sabah uçağım var. O kadar üzgünüm ki. Oturdum ağlıyorum. Bıktım gerçekten. Annesinin akılsızlığından bıktım. Eşimin sürekli yakasına yapışmasından, bizi her Allahın günü çağırmasından beni böyle sıkmasından bıktım...
ben sunu anlayamadım esım yabancı demıssınız, yabancılar aıle ıle pek yaşamaz tabıkı orta doğu ülkelerinden birinden değilse suriye ırak vs gıbı...
ıkıncısı yurt dışında yasıyrosunuz gıbı bahsetmısınız tr ye gelecegım falan demişiniz, sonrada kpss ye hazırlıktan bahsetmısınız..
konular çelişiyor..
eşinizin uyrugu ne?
nerede yasıyorsunuz?
neden kv ıle yasıyrosunuz?
Allah Allah yabancı kayınvalide de mi böyle oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?