Her seferinde aynı mevzu

Şaşırdım, Demekki yabancı kaynanalarda böyle...

Bari yedimi hem börek hem mantı..
aslında börek istemiş mantıyı biraz kendin ısrar etmişsin gibi geldi

Son bombasi: nişanlımla hafta sonu icin tatil planladik...
Gece yarasi kendisini hastaneye yatirtmis.
Göya felc geçirmiş.

Biz apar topar iptal edip yanina gitdik.
Kadin yatakda oturmuş Pizza yiyor.
Doktor 7gün boyunca atamadi hastaneden.

Sonuc: turp gibi... beni gömer yani

Ve daha neler neler...

İyi de kadın börek istemiş zaten

Mantı yapayım diye siz çıkmışsınız

Börek yap deyince de yufka aldır deseydin

Ona ikisi olmaz demeyen sizsiniz

Eşiniz anlamış yorulduğunuzu sizi teselli de etmiş

Evet olanı unutup bundan sonra ona göre davranmalısınız

Konularım çelişmiyor.

Eşim Arap. Ülkesini bilerek yazmıyorum tanınmamak için çünkü burayı takip eden tanıdıklarım var. Eşimin ülkesinde yaşıyorum. Kpss'ye hazırlanıyorum çünkü öğretmenim. Yurtdışından da Türkiyeye bugün geldim öğlçünkü bu ayın 21inde kpss var.
Ayrıca atanırsam şayet büyük ihtimal Türkiye'ye kesin dönüş yapacağız. Eşim arap olduğu için ailesine düşkün. Eşimin ailesiyle yaşamıyorum. Onlarda kalıyorduk arada dedim. Onlarla yaşasaydım onlarda arada kalamazdım.

Son düzenleme:

Yani ikisi birden ağır geliyor. Başkasına hafif gelebilir. Börek istemememin sebebi yufkanın olmamasıydı. Mantının malzemeleri vardı ve severek de yapardım. Ama diğerinin yorgun olmama rağmen zoraki yaptırması beni üzdü.

Bugün geldim artık kv ile görüşmeden. Ama yol boyunca düşündüm ve bu konuyu söylenmeden eşime paslamayı, istemediğimi de kibarca kabul etmemeyi düşünüyorum. Umarım başarabilirim.. Ama sonradan bu konuda eşime konuşmak hiç mantıklı olmadı, ve bunu tekrar yapmayı düşünmüyorum.. Sorunu çözmekten çok katlanmasına sebep oluyor malesef.

kv nereli cok emrak ettim dogrusu.
burdan bakinca tam turk tipi cunku :)
ikisini yapamam cok zor gelir kismini acikca soyledinmi acaba?
keske iyi tmm borek olsun manti kalsin deseydin, borek onu yeterince mutlu edecekmis zaten, mantiyi hic karisitrmasaydin.
ama olayin absi zaten her gidisinde kv ye yemek yapma zorunlulugunu niye hissediyorsun? yorgunsan bu hafta bisey yapamadim demelisin acikca.
kv sana haksizlik ettigini bile dusunmedigi icin hicbir tepki vermeyecektir.
esinin alayisi oldukca guzel, sadece artik yemek yapamiycam yetistiremioyrum diyip bu kismi kapatirsan en azindan yorulmamis olursun.

Eşim Arap, çok farkı yok o yüzden bizden.
Onlar her hafta türk yemeği olmasından mutluluk duyuyorlar ve ben de yapmaktan çok sıkılmıyorum. Ama zorluk derecesi artınca sinirlendim bu şekilde.. Kv her konuda ısrarcı bir insan, yani sadece yemek olsaydı mesele tek seferlik sorun etmeyebilirdim. Ama eşim de ısrarcılığından bıktı. Ve ben de sevmiyorum böyle şeyleri. En ufağı bile çıldırtıyor beni o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…