Her şey bebiş sahibi olmak için

filologum

BENİM HALA UMUDUM VAR
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
1.289
47
93
Samsun
Slm kızlar..

Bebek sahibi olmak için yapmadığımız şey yok.. Bu topikte bunları paylaşalım.bebiş sahibi olanlardan yaptıklarını dinleyip birbize destek olalım.. Ve bebişlerimizi beklerken yıkılmak yerine güçlü anneler oldugumuzu gösterelim..

bize ilk umut aşılayan hamişimiz whitewitch

Son düzenleme:
Ben 28 yaşındayım ve evleneli hiç korunmadım.. bu ay üçüncü kez klomen kullandım. pko luymusum. ve pregnyl iğne vurundum bu ay.. dr um ilişki günleri verdi ancak ben onun dediği tarihte başka şehirde seminerdeydim. günün birini kaçırmış oldum yani. ve bana ilişki günlerimden itibaren estrofem norprolac ve progestan başladı.. bir de folic içiyordum... her şey nazlı beni bekleten bebeğim için

bende 23 yaşındayım 20 aydır istiyoruz sadece bi kere klomen kullandım.şimdide şeker hapı içiyorum.pko luyum

[SUP][/SUP]

ne kadar zamandır kullanıyorsun şeker ilacını.ve dr un kesti klomeni.

yazın kullanmıştım ama düzenli kullanmadım ama adetimi düzeltmişti.şimdi gene istedim dr dan.daha yeni sayılır canım.klomeni dr tekrar verecekte ben gidemiyom zamanında.hastane uzak biraz.

yazın kullanmıştım ama düzenli kullanmadım ama adetimi düzeltmişti.şimdi gene istedim dr dan.daha yeni sayılır canım.klomeni dr tekrar verecekte ben gidemiyom zamanında.hastane uzak biraz.

pekisimd i duzenli m i adetlerin nasil.herhangi bir kur kullndinmi zehracim.

pekisimd i duzenli m i adetlerin nasil.herhangi bir kur kullndinmi zehracim.

canım çoğunu denedim.adetlerimde tam düzenli değil önceki seneye göre daha iyi.soğan yaptım bal yaptım incir suyu içtim.sadece soğan suyu işime yaradı.4 cm e yakın kistimi attı.ama bu ay incir mahvetti beni

bugüne kadar denemediğimiz yapmadığımız kalmadı ama olmuyo işte

incir i neyaptın ki? v e ne gibi sorun yaratıyor cnm.

incir i neyaptın ki? v e ne gibi sorun yaratıyor cnm.

incirin suyunu yaptım canım çoğu kişinin işine yaramış gerçide bilmiyom bu ay benim düzen alt üst oldu.en son 17 şubatta oldum bu ay 12sinde oldum ama gerçek adet bile değilmiş canım.kahverengi katran gibi o yüzde ne yapacamı bilemiyorum dr da çok uzak her an gidilmiyo.

merhaba kızlar
bende bebiş sahibi olmak istiyorum nerdeyse 5 aydır denıyoruz 2. ay kimyasal gebelik gecirdim
ardından tekrar kalamadım.. Şimdi netten ovulasyon testi sipariş ettim adetlerim düzenli yumurtlamayı tutturamıyorum galiba
Hakkımızda hayırlısı olsun en buyuk ilacı düşünmemek diyo etrafımdakıler ama elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…