cnm ben pkoluyum .niye bekliyeyim ki.ben demedim zaten o artik bu noktaya donelim dedi..sence beklemelimiyim niye
Ben 28 yaşındayım ve evleneli hiç korunmadım.. bu ay üçüncü kez klomen kullandım. pko luymusum. ve pregnyl iğne vurundum bu ay.. dr um ilişki günleri verdi ancak ben onun dediği tarihte başka şehirde seminerdeydim. günün birini kaçırmış oldum yani. ve bana ilişki günlerimden itibaren estrofem norprolac ve progestan başladı.. bir de folic içiyordum... her şey nazlı beni bekleten bebeğim için
cnm aramıza hoşgeldin.çok geçmiş olsun mevlam tekrar yaşatmasın sana böyle bir acı.bende de prolaktin yüksek çıktı..ve ilaç kullanıyorum inş düşer de bebişlerimiz gelir. nezamn batın cnm. nezamn kontrole gitceksin
mrb canım pkonun hangi belirtileri var sende?bnde pcosum adet olmk için ilaç kullanıyorum adetn 5günü gidicm sonraki aşamalr neler bilemiyorm..
sağol cnm.inş.Allah kimseye yaşatmasın bidaha.batım 14 mayıs.bugün başka bir hastanede prolaktine baktıracam.doktorum prolaktin düşmeden gelme dedi.düşünce yumurtlama takibi yapacak.seninde inş.son adetin olur cnm.
قَالُواْ أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ اللّهِ رَحْمَتُ اللّهِ وَبَرَكَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ
Kâlû e tacebîne min emrillâhi rahmetullâhi ve berekâtuhu aleykum ehlel beyt(beyti), innehu hamîdun mecîd(mecîdun). Elçi melekler: "Sen, dediler, Allahın emrine mi şaşırıyorsun? Ey ehl-i beyt! Allahın rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun. O gerçekten her türlü hamde lâyıktır, hayır ve ihsanı boldur."
1 yıldır bebek istiyorduk bir kere oldu kaybettim sonra yine bekledik bu ay hamile kaldım ik defa bu ay bu süreyi okudum inanarak ben etkisi olduğuna inandım ve bu yüzden buraya yazdım
amin cnm inş bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine veriri mevlam bizede bebiş..mevlam seninkinide korusun inş arkadaşım.. nasıl hamile kaldın? tedaviylemi
inş canım darısı isteyenlerin başına ben daha önce bi gebelik geçirdim boş gebelikti kürtaj oldum 8 ay falan bekledim tahliller yaptırdım tam bu ay rahim filmi için gidecektim kısmet işte bu ay kuranı kerim okurken bu ayetlere denk geldi içimden geçerek dua ettim inş gönlüne göre olur
cnm ben dr gittim saolsun daha 3 aylık evliyken dediki sen esmersin hafif tüylenmede var sen pkolu olabilirsin dedi. sonra altan muayene etti. sonrada pkolusun dedi.. vee git bir kaç ay adaha dene gel dedi.. buarada tahlillerimi yaptı 1 deger prolaktin yüksek dedi..bişe olmaz dedi... adet oluyodum sanıyordum kendimi artık hep gecikio... vee 5. günden sonra söyleyeim klomen başlarlar gerek görürse çatlatma iğnesi vururlar.. inş tek defada olursun hamiş cnm
cnm ins olur.o ilaci duymadim ne icin verdi drun.ne dedi..nezamandir bebis bekliosunuz cnm.ins bebislerimiz gelecek
canım kaça kadr çıkıo prolaktinin..inş cnm ikimizinde son olurr ve bebişlerimiz gelir
cnm üzülme inl bidahaki ay olacaktır.. senin prolaktin düşsün diye ilaç verdimi drun sana..
kızlar bizimde tedavimizi kestik.. dr a gittiğimizde eşimin sonuçları düşük çıktı.. sperm sayımı 8 milyon morfoloji 1 ve hareketlilik 44 çıktı.... direkt tüp bebeğe yönlendirildik.. kısmet inş olur .. hakkımızda hayırlısı.. sizler nasılsınız..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?