Her şey bebiş sahibi olmak için

slm arkadaslar ben gecen ay cocuk ıcın doktora gıttım yumurtamın olmadıgı ıcın klomen verdı bıttıktn sonra gıttım 16 bı yumurtam oldugunu ertesı gun ılıskıye grmemı ıns olacagnı dedı o ay olmadı adet oldugumda tekrar gttm catlamanın olmadıgını 18 mm yukseldıgını eger tedavıye devm ederse kırs olacgnı soyledı tedavı ye devam etmedı ama acıklamada yapmadı bnm cocugum olmayacagı anlamına mı gelıyo bu ay bebegım olur mu

slm kızlar eşimde sperm azlığı çıkınca direk tüp bebege yönlendirilmiştik..ama ozaman okulların yogun oldugu dönemdi..ve temmuza kalmıştık..ilk kez adet olayım diye deli gibi bekledim..ve saolsun erkenden oldum..ve 1 temmuz adetimin ikinci günü ilk tedaviye başladım..gonal f 150 lik göbekten vurmaya başladık..beş gün devam ettik ve gün aşırı kontrollere gittik ve beşinci gün cetrotide ignelere başladık yarım saat arayla..ve dün ki kontrolümde menagonda başladı popodan..günde üç tane iğnem var artık okadar korkuyorken kuzu kuzu vurunuyorum ve vuruyorum ağlaya ağlaya..mevlam hepimizn emeklerini boşa çıkarmasın inş....yarın kontrolüm var sanırım çatlama iğnesi verecek ve cuma opu yapacak sanırsam inş:) kimse hala bilmiyor tek başımıza gizli gizli ugraşıyoruz... mevlam meleklerimizi bizlere nasip etsin bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine

inşlh güzel sonuçlanır bizede umut olursun. bende pkoluyum bu ay 4. klomen içişim olacak perşembede rahim filmi çekilecek bu aydan sonra bende aşılama düşünüyodum seninde aşılamamı tüp bebekmi gün aşırı niye gidiyosun benim doktorum şehir dışındada bulunduğum yerde aşılama yapacak sağlık kuruluşu yok 4 saat yol gidiyorum eğer seninki gibi olursa gün aşırı nasıl yaparım ki bizde senin gibi gizli gizli yürütüyoruz bu işi eşimin ailesinin haberi yok işnlh rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:

cnm bende kimse bilmiyor..bizde sperm azlıgı var oyüzden direk tüp denildi birde bende pko..çifte kavrulmuş fındık gibiyiz cnm..ve dr tüp bebektegün aşırı kan tahlili ve yumurta takibi yapıyor..ona göreilaç ekliyor azaltıyor..eger tüp bebek olursa 10 12 gün sürüyo maximum ki ben maximum sürenlerdenim izin alırsınız tatil gibi birisi davet etmiş gibi..mevlam emeklerimiz zayii etmesin inş

mevlamdan umut kesilmez cnm eşine sperm artrıcı bal polen falan yedirdinmi hiç denedinmi. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bendede pko var cnm 4.klomen bu ay bakalım yarına rahim filmi çekilecek salı günüde yumurta takibi şayet yumurta olmuşsa çatlatma iğnesi artık bu 4. inşlh tüp bebeğe kalmadan olur hepimizin yoksa çok zor olcak bizim için

kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm ve birazdan embriyolarıma bakmaya gideecem saglıklılarsa da transferim olucak inş bu güzel günde bana mevlam eşimi verdiği gibi bebeklerimi de verir...

slm kizlar
bende 10 haziranda ilk asilamami oldum malesef olumsuz. dr adet olursan gel demisti gittim ultrasona girdm 22 mm kist olusmus. klomen yapmis. doktor 1 ay ara verdi kist gecsn diger ay gelebilirsin dedi. bu ayda adetm yakin ama ramazan a denk geliyor. ben acele ettkce bebis nazlanyor umutla beklyorm bakalm

slm kızlar çok şükür kuzularımdan biri tutundu bana.dün de ikili testine gittik çok şükür burnumuz ense kalınlığımız iyimiş :) erkek gibi görünüyor dedi dr umuz ama on gün sonra kesinleşecek inş..darısı herşey bebiş için diyen tüm anne olmayı bekleyen arkadaşlarımın olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…