Her şey bebiş sahibi olmak için

evet canım stres çok etkiliyo malesef neyse 5 ayda 2 kez olmuş inşallah gene olur. şanslısın sen en azından adetlerin düzenli.hayırlısı olsun.ama yinde araştırsınlar o durumu canım

yaptım canım eskiye göre daha iyi şimdide şeker hapı içiyorum.kilom 61 ama göbek var acıcık

kilon fazla değilmiş ama boyuna göre oranlamalısın kilonu pkolu arkadaşlarım vardı dr lar hep zayıflamalarını öneriyolardı

kilon fazla değilmiş ama boyuna göre oranlamalısın kilonu pkolu arkadaşlarım vardı dr lar hep zayıflamalarını öneriyolardı

evet canım öyle ama dr um bana hiç demiyo öyle bişey.ben dediğimde ne kilolular hamile kalıyo dedi. hatta ben deyince yazdı hapıda.galiba dr umu değiştirecem boyumda 163 falan.normal yani.

Herkese merhaba. 40 yaşındayım ve 3 ay önce doktorlar(3 ayrı) premenopoz dedi. Amh değerim 0.01, Fsh 17, E2 48 di. Tüp bebek denesen bile olmaz dediler. Bu forumda okuduğum hayıt tohumu çayı içtim ve sürekli dua ettim. 26 Nisan'da adetim 4 gün gecikince evde test yaptım. 2 çizgi ama 2. silik çıktı. Ertesi gün kan testi yaptırdım. Beta Hcg 801 çıktı. Hamillelik görünüyor, ama kese 6 haftadan önce görünmez dediler. Allahıma şükürler olsun, inşallah keseyi de görürüz. Herkese Allah nasip etsin inşallah. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Gerçi ben de hala korkudan ölüyorum

ilk evlendiğimizden beri istiyoruz 4 kez tüp bebekte denedik ama o da çare olmadı maalesef
siz ne zamandır istiyodunuz:26:

cnmm kıyamam ya.sizin için çok daha zor olmalı dört kez ne heves ne masraflarla gitmişsinizdir.mevlam en kısa zamanda vesin inş daha fazla aratmasın.bak whitewitch arkadaşa..
ben evleneli hiç korunmadımki cnm..

cnm sen en azından biliyorsun ki olabilecek. dr a gittin mi. ne dedi.neden oluşmuş kimyasal gebelik. inş bu ay ilk sen hamişimiz olursun bu topiğin..oynayarak kutlarız

yaşasınn cnm ya.. bize böyle şeyler lazım.umutlanmak için.süppersin. whitewitch.. ins kucagına da alacaksın saglıklı bebişini.....
peki bu hayıt tohmu çayı ne.nasıl yapılıyor ve neye yarıyor anlatırmısın belki bşr arkadaşımıza olsun iyi gelir

evet canım stres çok etkiliyo malesef neyse 5 ayda 2 kez olmuş inşallah gene olur. şanslısın sen en azından adetlerin düzenli.hayırlısı olsun.ama yinde araştırsınlar o durumu canım

5 ayda 2 kez olmadı canım ikinci ayımda bir kez yaşadım doktorlar çoğu kadında senede 1 de olsa yasanan birşey diye önemsemiyorlar 3 kez kimyasal yasanırsa araştırılıyor
tahlillerim yapıldı yumurtlamada da problem yok Rabbim ol deyince olcak diye bekliyorum dun yumurtlama testine başladım silik 2. çizgi çıktı bugunde aynı şekilde dünkunden daha koyu
gün aşırı değerlendiriyorum bende Umarım bu ay Dileğimize hayırlısıyla kavusuruz hepimiz

cnm sen en azından biliyorsun ki olabilecek. dr a gittin mi. ne dedi.neden oluşmuş kimyasal gebelik. inş bu ay ilk sen hamişimiz olursun bu topiğin..oynayarak kutlarız

Çok sağol canım umarım sende dileğine kavusursun hayırlı zamanda kimyasal gebelik için sağlıksız gebelik erken sonlanırmış
diyolar bende o yuzden üzülmüyorum hakkımızda hayırlısı buymuş

cnmm kıyamam ya.sizin için çok daha zor olmalı dört kez ne heves ne masraflarla gitmişsinizdir.mevlam en kısa zamanda vesin inş daha fazla aratmasın.bak whitewitch arkadaşa..
ben evleneli hiç korunmadımki cnm..
amin canım kimseyi bekletmesin rabbim..........
çook zor canım ya yaşamayan bilemez gerçekten maddi ve manevi yıpranıyosun umut edip düşüyosun yollara ama eli boş dönmek çook acı bişey...
hala daha etkisinden kurtulabilmiş değilim bu tedavilerin

hayıt tohumu değilde ben suyunu içtim hazır suyu satılıyo aktarlarda

Son düzenleme:

o zaman hakkınızda hayırlısı buymuş cnm.inş bu kez inş saglıklı bebişlere kavuşursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…