merhaba kızlar
bende bebiş sahibi olmak istiyorum nerdeyse 5 aydır denıyoruz 2. ay kimyasal gebelik gecirdim
ardından tekrar kalamadım.. Şimdi netten ovulasyon testi sipariş ettim adetlerim düzenli yumurtlamayı tutturamıyorum galiba
Hakkımızda hayırlısı olsun en buyuk ilacı düşünmemek diyo etrafımdakıler ama elimde değil
ağustosta tam 2 sene olcak ve pko luyum.insana sevgisi bi düşünce tamam.rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
pkoluysan canım eğer kilon varsa zayıfla faydasını göreceksinağustosta tam 2 sene olcak ve pko luyum.insana sevgisi bi düşünce tamam.rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
pkoluysan canım eğer kilon varsa zayıfla faydasını göreceksin
bide soğan suyunu dene
canım sogan suyu dene bence
yaptım canım eskiye göre daha iyi şimdide şeker hapı içiyorum.kilom 61 ama göbek var acıcık
denememmi canımher duydumu yapıyom zati
canım pkolu alıp sogan suyuyla çok hamile duydum bırakmadan dene derim ben
kilon fazla değilmiş ama boyuna göre oranlamalısın kilonu pkolu arkadaşlarım vardı dr lar hep zayıflamalarını öneriyolardı
ilk evlendiğimizden beri istiyoruz 4 kez tüp bebekte denedik ama o da çare olmadı maalesef
siz ne zamandır istiyodunuz:26:
merhaba kızlar
bende bebiş sahibi olmak istiyorum nerdeyse 5 aydır denıyoruz 2. ay kimyasal gebelik gecirdim
ardından tekrar kalamadım.. Şimdi netten ovulasyon testi sipariş ettim adetlerim düzenli yumurtlamayı tutturamıyorum galiba
Hakkımızda hayırlısı olsun en buyuk ilacı düşünmemek diyo etrafımdakıler ama elimde değil
canım sogan suyu dene bence
yaptım canım eskiye göre daha iyi şimdide şeker hapı içiyorum.kilom 61 ama göbek var acıcık
Herkese merhaba. 40 yaşındayım ve 3 ay önce doktorlar(3 ayrı) premenopoz dedi. Amh değerim 0.01, Fsh 17, E2 48 di. Tüp bebek denesen bile olmaz dediler. Bu forumda okuduğum hayıt tohumu çayı içtim ve sürekli dua ettim. 26 Nisan'da adetim 4 gün gecikince evde test yaptım. 2 çizgi ama 2. silik çıktı. Ertesi gün kan testi yaptırdım. Beta Hcg 801 çıktı. Hamillelik görünüyor, ama kese 6 haftadan önce görünmez dediler. Allahıma şükürler olsun, inşallah keseyi de görürüz. Herkese Allah nasip etsin inşallah. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Gerçi ben de hala korkudan ölüyorum
evet canım stres çok etkiliyo malesef neyse 5 ayda 2 kez olmuş inşallah gene olur. şanslısın sen en azından adetlerin düzenli.hayırlısı olsun.ama yinde araştırsınlar o durumu canım
cnm sen en azından biliyorsun ki olabilecek. dr a gittin mi. ne dedi.neden oluşmuş kimyasal gebelik. inş bu ay ilk sen hamişimiz olursun bu topiğin..oynayarak kutlarız
amin canım kimseyi bekletmesin rabbim..........cnmm kıyamam ya.sizin için çok daha zor olmalı dört kez ne heves ne masraflarla gitmişsinizdir.mevlam en kısa zamanda vesin inş daha fazla aratmasın.bak whitewitch arkadaşa..
ben evleneli hiç korunmadımki cnm..
Çok sağol canım umarım sende dileğine kavusursun hayırlı zamanda kimyasal gebelik için sağlıksız gebelik erken sonlanırmış
diyolar bende o yuzden üzülmüyorum hakkımızda hayırlısı buymuş
amin canım kimseyi bekletmesin rabbim..........
çook zor canım ya yaşamayan bilemez gerçekten maddi ve manevi yıpranıyosun umut edip düşüyosun yollara ama eli boş dönmek çook acı bişey...
hala daha etkisinden kurtulabilmiş değilim bu tedavilerin
hayıt tohumu değilde ben suyunu içtim hazır suyu satılıyo aktarlarda:31neye yarıo muş bu su .tadı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?