Kardeşi zor bir hastalıkla uğraşıyor evet ama nişanlına "nasıl yemeğe gidersiniz" vs demek hadsizlik.İyi madem ac kalın iyileşene kadar... Ayrıca madem 2.bir evleri var tedavi sürecinde görüşmedikleri kardeşinden yardım istemek yerine, o evi satıp masrafları karşılasalarmış. Böyle olunca cok iyi niyetli düşünemedim. Hem karnım doysun, hem pastam dursun hesabı.Nişanlın da en baştan bir miktar yardım edebilirim ama bende bir düzen kuracağım benim de ihtiyacım var diğer evi satın diyebilmeliydi bence. Evet sağlık herşeyden önemli. Kardeş can ciğerdir ama hak edene...
Evet gecmise donuk saglik borcu olmus olsa bile """"https://www.haberturk.com/gss-prim-...dar-saglik-hizmeti-alabilecek-2422975-ekonomiAyrica evet zorunlu genel saglik sigortasi var. 60 kusur tl karsiliginda saglik hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. Ama gorumcenizin onceki yillardan birikmis gss borcu ya da bagkur borcu varsa bu genel saglik sigortasindan yararlanamiyor. E devletten birikmis gss borcuna baksinlar. Cok buyuk bi mebla degilse odeyip sigortadan faydalanabilir. Bunu nisanliniza citlatin bence..
Gss geliri sınırlı vatandaşlar için oluyor , kanunda belirtilen miktarda belli bir geliri yok ise gss yapılıyor. Ancak işin içinde yalan beyanla gss ki olmak da olabiliyor. Ki kanunlarımızda her yalan beyanın da bir cürüm ve kabahati mevcut , yaptırımları bellidir . Bunun için de çevrede sizi sevmeyen kişi ve ilgili kuruma ihbardan başka bir şey gerrkmiyorKim diyor gss olmaz bizde 3 ev var erkek kardesim issiz oda 200 kusur tl odeyerek faydalaniyor eve giren maaslarda cabasi ....hadi bana inanmiyorsunuz gitsin bagkur primi yatirsin oda mi olmaz masal anlatmislar konu sahibine
Tamam gorusmuyordu ama neden canim sıkıldi denince hemen kalkiyor? Palyaco mu bu gidip gonul egleyecek?Canım tam da tepki verdiğim kısıma gelmişsin. Bizi arıyorlar , kalbimiz ağzımızda telefonu açıyoruz. Acaba bir şey mi oldu ? Diye.
Fakat olan tek şey var hanımefendi sıkılmış.
Valla o an hem sinirle hem de gerçek hislerimle HİÇ BİRİNi sevmedim dedim. O da sevmek zorunda değilsin , kimse seni zorlamıyor lütfen sakin ol dedi.
Eğer durum böyle bir şey olmasa asla göremezlerdi beni dedi. Canım büyük oğlu 15 yaşında ve ilk kez nişanlımı görmüş. Görüşmediklerine emin oldum anlayacağın.
La havle vela kuvvete. Bizim ulkede nin en buyuk sorunu su birseyi bilmiyoruz ama bilmis gibi yorum yapiyoruz .Gss geliri sınırlı vatandaşlar için oluyor , kanunda belirtilen miktarda belli bir geliri yok ise gss yapılıyor. Ancak işin içinde yalan beyanla gss ki olmak da olabiliyor. Ki kanunlarımızda her yalan beyanın da bir cürüm ve kabahati mevcut , yaptırımları bellidir . Bunun için de çevrede sizi sevmeyen kişi ve ilgili kuruma ihbardan başka bir şey gerrkmiyor
Evet gecmise donuk saglik borcu olmus olsa bile """"https://www.haberturk.com/gss-prim-...dar-saglik-hizmeti-alabilecek-2422975-ekonomi
Yil sonuna kadar istiyorsa dunya kadar borcu olsun ucretsiz yararlaniyor
Kim diyor gss olmaz bizde 3 ev var erkek kardesim issiz oda 200 kusur tl odeyerek faydalaniyor eve giren maaslarda cabasi ....hadi bana inanmiyorsunuz gitsin bagkur primi yatirsin oda mi olmaz masal anlatmislar konu sahibine
Guzelim gece gec oldu hadi git yat yarin saglam kafayla tekrar oku ..tammi ? Ne dedigini bilmiyorsun sen gece gece insanliktan cikma .İyi de şu yazdığınız iyi bir şey mi??
3 evimiz var yazmışsınız, eve giren maaş var yazmışsınız ama siz hala dargelirli insanlara verilen bir hakkı nasıl haksız şekilde elde ettiğinizi yazmışsınız. Basbayağı harama el uzatıyorsunuz, sistemi suistimal ediyorsunuz sonra da burda övünüyorsunuz pes.
Haddini bil , kendine gel ! İşi öğrenmeden işin üçkagıtçılığını öğrenen ülkemin tayfasından özel ders alacak değilim . Sizin çevrenizdeki gibi varyemez , vergi ödemez ancak muhtaç insanların yerini işgal eden gizli varlıklı tok evin aç kedileri gibi bir çok insan yüzünden ne kanunlardaki sistem oturdu ne liyakat ne adalet . O evi parası olup da yokmuş gibi davranıp gerçek fakir ve fukaranın hakkını gasp edenler adınız sanını batsın , bir bitmediniz gitti .La havle vela kuvvete. Bizim ulkede nin en buyuk sorunu su birseyi bilmiyoruz ama bilmis gibi yorum yapiyoruz .
İlk once gelir testine giriyorsun eger cok muşkul durumda isen sana yesilkart veriyorlar ve hic para odemiosun.orta halliysen ayda 80 tl oduyorsun .biraz ustuyse daha fazla biraz ustuyse dahada fazla .
Bilmessin etmessin bilmis gibi konusmayin .bizim ulkede bilmeyen konusur bilen susar ne gunlere kaldik
Sorunda o zaten para borç olarak verilmedi. Aciliyet vardı verdim diyor.e yuh artık.
kardeşin durumu nasıl?
kocası paranın borç verildiğini biliyor mu?
Evet durum aynen bu şekilde.Emin olmak icin soruyorum, hasta olan kişi evli ve eşinin iki evi var ancak masrafları sizin nişanlınız mı ödüyor?
Sen ney anlatiosun yahu kahkaha attim kimin hakkini yemisiz kim varlikli ?kim vergi odemiyor ne anlatiosun sen rahatsizmissiniz siz muhtac insanin hakkini yiyen kim bu solediklerinden cok pisman olacaksin biri anlatinca saglam kafayla dusununce . kaldi ki biz zengin degiliz evde 7 kisiyiz evde .kafanda ne canlandirdin ?Haddini bil , kendine gel ! İşi öğrenmeden işin üçkagıtçılığını öğrenen ülkemin tayfasından özel ders alacak değilim . Sizin çevrenizdeki gibi varyemez , vergi ödemez ancak muhtaç insanların yerini işgal eden gizli varlıklı tok evin aç kedileri gibi bir çok insan yüzünden ne kanunlardaki sistem oturdu ne liyakat ne adalet . O evi parası olup da yokmuş gibi davranıp gerçek fakir ve fukaranın hakkını gasp edenler adınız sanını batsın , bir bitmediniz gitti .
Hepsine cevabım HAYIR.Heh işte bunu düşünmelisin aslında şu andan çok. Sürekli cebindeki her kuruşu onlara mı verecek, aile olunca denge kurabilecek mi, her işlerine koşturacak mı, sen bunu kabul edebilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?