Her şey bir anda altüst oldu.

Ben bana söylediği şeyi aynen size yazayım. “Aynı durumda ben olsam kapımı dahi açmazlar” dedi. Zaten her şeyin farkında . Ama ah o vicdanı yok mu ...

Vallahi sizler varyemez olmuşsunuz. Sizin gibierin mal hırsını ancak toprak paklar bu kadar yazıyorum. 3 evi de yemeye yedirmeye almışsınızdır buraya yazıyorum.

son 1,5 aydır ben gülmeyi unuttum biliyor musun?
Allah babana da şifa versin. Zaten kardeşi de son evrede. O yüzden de çok agresifleşti. Gerçi daha evvelde bu tarz bir insanmış.
Nişanlım bana başımı omzuna koymaktan başka bir şey istemiyorum diyor. Yemin ederim ona çok üzülüyorum ama artık elimde değil. Bu ailesi böyle devam ederse ilişkimiz bitecek.

Evet bunun açıklamasını yapamıyorum maalesef. Çünkü direkt deşifre olurum :) ama yok emin olun. Hatta duysanız orada ki ali-cengiz oyunlarını , şok olursunuz.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Nişanlım eğer böyle bir ölüm -kalım meselesi olmasaydı yüzlerine dahi bakmazdı .
Buna nereden emin oldum derseniz de yanımda bile söyledi. Sen iyileşeceksin bende evleneceğim sonra herkes yerinde mutlu olsun dedi.

Anlıyorum. Ama bir sakin ol önce. Bide nişanlını düşün. Kendi aileni kaybetmekle karşı karşıya kalsan neler yapardın?
6 ay daha geç evlen ama kafan rahat olsun en azından.

Öyle zaten. O kocası olacak adi için kadın değerli mi ? Biri gider biri gelir. Olan sadece çocuklara olur...

evet bunu yapabilirlerdi. benim de aklima ilk bu geldi. bu kadar para harcanmazdi. bizimde bir yakinimiz yaptirdi boyle. her ay 70 tl oduyor.

Canım merhaba
Evet hak edene yapılması gerekiyor bunda hem fikiriz.
Ama sence mamasının parasını bile nişanlıma yığmak isteyen birisi evlerinden vazgeçer mi ?

Kim diyor gss olmaz bizde 3 ev var erkek kardesim issiz oda 200 kusur tl odeyerek faydalaniyor eve giren maaslarda cabasi ....hadi bana inanmiyorsunuz gitsin bagkur primi yatirsin oda mi olmaz masal anlatmislar konu sahibine
evet en kotu kocasina disardan prim odense bu kadar harcanmaz

Bende zaten buna kızdım. Şimdiden böyle yaparsa diğerlerinin de önünü alamayız dedim. Otur diye bağırınca mum gibi oldu.Bu kadar merhametli bir adamda yoruyormuş
Allahım düzgün erkeğin tanımı ne acaba ?

100.000tl yazmışsın Kajmeri 10.000, 20.000değil. Nişanlın enayi yerine konuluyor maalesef. O insanların da mağdur olduklarına asla inanmıyorum.
Canım şimdi ben sigorta olayını açıklarsam ortaya dank diye çıkarım. Ama sigortası yok ve olamazda .

Esin cok iyi bir insanmis sakin terketme ablacim Allah bir kapiyi kapatir digerini acar elbet. Esiniz yardimi kessin artik elinden geleni yapmis siz de fazla masrafa sokmayin iste calisiyorsaniz sizde biraz maddi destek saglayin esinizin suan destege ihtiyaci olabilir Allaha bol bol dua edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu hikayede hala eksik bşyler olduğunu hissediyorum önceden de yazdığım gibi.
Şimdi çok çelişkili durumlar var: ortada nazik çok seven VS diye bahsedilen bir adam var, fakat bu adam aileden birinin hastalığı için çok yüksek bir meblağda yardımda bulunuyor ve bu uğurda düğünün ertelenmesini bile göze alıyor.
Böyle bir fedakarlık ancak ana baba hastalığı durumunda yapılır gibi geliyor bana. Kaldı ki satabilecekleri bir ev bile varmış ortada.
Dediğim gibi bu ilişkide çok çelişkili durumlar var, en baştan beri böyle hissediyorum. Ve bence evlilikle sonuçlanmayacak.
Herkes adamı kaçırma VS demiş ama ben hiç öyle düşünmüyorum, daha 1, 2 ay önceye kadar maldivlerde balayı hayali kuran adamın düğün ertelemesi...
Kajmery, bence babanın nişanlına olan tavırları haksız değil. O erkek gözüyle daha iyi gözlemlemiştir birşeyleri.baban senin evlenmemeni değil, bu adamla evlenmeni istemiyor.

Vallahi sizler varyemez olmuşsunuz. Sizin gibierin mal hırsını ancak toprak paklar bu kadar yazıyorum. 3 evi de yemeye yedirmeye almışsınızdır buraya yazıyorum.
Raporlara müdahale edeceğim ama Miss hanımefendinin bahsettiği yeşil kart değil gülüm, genel sağlık sigortası, 18 yaşını doldurmuş, okumayan ve çalışmayan her bireye devlet genel sağlık sigortasını yani GSS'yi zorunlu tutuyor ve 18. yaş gününüzde sizi otomatikman GSS'li yapıyor, bunu da bireyin aile gelir toplamına bakarak yapıyor, üyenin bahsettiği dar gelirlinin hakkını yemek değil, kardeşi 19 yaşındaymış, çalışmıyordur çalışmadığı içinde mecburen gss ödüyor, devlet zorunlu gss yapıyor çünkü, eğer prim ödemezse hastaneye gidip sağlık hizmetlerinden yararlanamaz, okusaydı 25 yaşından gün alana kadar okuduğunu beyan ederek gss ödemezdi veya 2008'den önce doğmuş bekar kız çocuğu olsaydı babasının sgksından yararlanabilirdi, ortada bir hak yeme olmadığı gibi sizlerin yanlış anlaması var :)))

yesilkartla karistiriyirsunuz heralde. bahsediken genel saglik sigortasi. dar gelirle alakasi yok ki.

Heh tam da mesele bu aslında. Ona bir şey olursa ve sebeplisi ben olursam kendimi de affedemem

Canım merhaba ❤
Evet hak edene yapılması gerekiyor bunda hem fikiriz.
Ama sence mamasının parasını bile nişanlıma yığmak isteyen birisi evlerinden vazgeçer mi ?
Canım benim onlar zaten yüzsüzlğün dibine vurmuş onlara diyecek bir söz bulamıyorum da burda nişanlına iş düşüyor. Evet çok iyi niyetli birisi ama suistimal edildiğinin farkına varması gerekiyor. Bana kalırsa bunu farketmesini sağlamak da sana düşüyor. Ama kavga vs ile değil. Sakin ve güzel bir anda karşına alıp mantıklı tüm açıklamalarını yaparak konuşmaya çalış bence. Seviliyorsun❤

Kötü hastalık sebebiyle barışmış olabilirler ama kendini zor durumda bırakacak kadar masraf etmesine gerek var mıydı? Yardım etmesi normal ama mamasından suyuna ilacından eğlendirmesine kadar üstlenmesine gerek var mı gerçekten? Nişanlınızı kullanıyorlar resmen.

Evlendikten sonra sizi ailesiyle yüz göz edip etmeyeceği belli değil artık. Kendisini ailesine böyle kullandırtıp hayatınızı zorlaştırabilir. Ucu size bir kere dokunmuş zaten. Keyfi istedi diye sizin yemeğiniz bölünmüş ve gününüz mahvolmuş. Bunun devamının gelip gelmeyeceği nereden belli?

Neyse bu şüpheleri içinize gömüp bir şey olmuyormuş gibi nişanlınıza desteğe devam etmelisiniz. Ne bileyim bu desteği hak eden birine benziyor. Kendisi de zor günler yaşıyor. Zor günlerinin tek sebebi kendi saflığı olsa da destek olmaktan başka ne yapabilirsiniz? Üzüldüm adama ya kilo vermiş bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…