- 13 Kasım 2016
- 187
- 26
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yolunsonunda
Canım o kadar yanıyor ki... Onu gerçekten çok sevdim çok seviyorum, ama gereksiz tartışmalar gereksiz güvensizlikler yüzünden bitti sanırım bir haftadır aramadı beni. Bugüne kadar bütün tartışmalarımızda ben aradım, ben barışmaya çalıştım uğraştım, başlarda kolay ikna olsa da sonra soğudu benden uzun süreler ikna olmamaya telefonlarımı açmamaya başlamıştı. En son yine bana güvensiz davrandığı bir olay yaşadık ve çok kötü tartıştık. Ben artık bana güvenen birini istiyordum karşımda ve ona çok sinirlenip ilk defa kötü konuştum onunla, kötüden kastım sert ve net, onun her zamanki bana olan konuşması yani... O günden beri aramadı, başlarda bu kadar dayanamazdı ben hemen aradığım için açardı hemen ama aramasam sürekli whatsapp tan son görülmeme bakardı, şimdi onu bile yapmıyor girmiyor bilir bir haftadır, sanırım onunla olan yakınlaşmalarımız onu soğuttu benden, ben onun hayalindeki masum kız olamadım hayal kırıklığı yaşadı ama ben onu çok seviyorum, yüreğini seviyorum, hasta olsa ömür boyu yatağa düşse yine de onunla olup ona bakmayı isteyecek kadar çok seviyorum onu... Bazı şeylere çok kızıp tepki verdiği için verdiğim kaçamak cevaplar ve başka şeyler onda güvensizlik oluşturdu ve başlardaki o seviyeli elini bile tutmayan kızı da bulamayınca soğudu sanırım benden
Canım o kadar çok yanıyor ki, buraya yazıyorum ama yüreğim kan ağlıyor, onu çok özledim ve onu kaybettim, böyle severken. Biliyorum ben aramazsam asla aramaz ama ben de artık benim zorumla yürüyen bir ilişkiyi kaldıramıyorum bu da acıtıyor, bir sene olmuştu, hayallerimiz vardı birden bitti hepsi. Onun gibi kimseyi sevemeyeceğimi bilmek çok acı veriyor sürekli birlikte gittiğimiz yerlere gidip ağlıyorum, perişan haldeyim çok çaresizim çok... Onun kadar iyi bir insanı asla bulamam, o kadar karakterli birini, bulmak da istemiyorum zaten, en çok acıtan da o benden çok daha iyi birini bulabilir ve iyiki bitmiş diyebilir, işte bu benim yüreğimi parçalıyor sanki, onun başkasını sevebilecek olması ihtimali çok acıtıyor, Allah korusun diyorum nolur bir yol olsun eski günlerimize dönsek keşke başlardaki o bana karşı iyi kaybetmekten korkan insan gelse... Ama ben kendi ellerimle kaybettim saygınlığımı sevgimi her şeyimi... Ne olur yardım edin bana bu acı nasıl geçer ben dayanamıyorum hiçbir yere sığmıyorum duramıyorum yerimde...