Her şey düzelmişken eşim boşanmak istiyor

Bizim oturum vizemiz çıktı ama oturum kartı henüz çıkmadı. O nedenle şu an 6 ay sınırı sıkıntı olmuyor. Bilgilendirmeniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Kart-kimlik basıldı ama daha elinize mi geçmedi? Oturum vizesi dediğiniz vize değil süreli oturum demek ve başvurduğunuz gün esas alınır. Kart elinizde olsun olmasın farketmez. Öğrenirim yazdığınız için lisanı bilmediğinizi varsayıyorum. Elinizdeki evrakların geçerlilik şartlarını mutlaka online tercüme vs kullanıp okuyun.

Bizim oturum vizemiz çıktı ama oturum kartı henüz çıkmadı. O nedenle şu an 6 ay sınırı sıkıntı olmuyor. Bilgilendirmeniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Daha kartiniz bile gelmemis dil bilmiyorsunuz sanirim. Esiniz boşasa direkt oturumunuz iptal olur dönersiniz geri.
Esinizden bagimsiz oturuma basvurmak icin en az 3-5 sene orda esinizle birlikte yasamis olmaniz lazim. Ya da is veren size oturum saglamasi lazim o da her buldugunuz iş bunu yapmaz kolay kolay.

Hangi ulke tabi bilmiyorum gocmenlik yasalari da farkli olabilir ama benim bildigim boyle avrupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…