Her şey düzelmişken eşim boşanmak istiyor

Bu yaratığın peşinden koşmayın sakın. Emin olun kendinize iyilik yapmış olursunuz. Asla anlaşmalı boşanmayın. Nafaka, maddi manevi ne tazminat varsa hepsinin davasını açın. Adam resmen hayatınızı çalmış, yıllarınızı kariyerinizi hiç değmeyecek bir adam için heba etmişsiniz

Hiç üzülmeyin.
Bu adam sayesinde, yurt dışında oturma, yaşama, çalışma şartlarına sahip olacak, işiniz yönünden kendinize kıymetli deneyimler , yabancı bir dil katacak, sonra da bu adamdan kırk kat daha iyi birine, kırk kat daha güzel aşık olup kalan ömrünüzde kırk kat daha güzel sevilip, mutlu mesut yaşayacaksınız.

Şimdi, bu güzel geleceğe giden köprünün ilk ayaklarını kurma, ilk adımlarını atma zamanı. Gerçekten hiç üzülmeyin. Neler gördük, neler duyduk... Böyle azan adamların kurban etmeye çalıştığı kadınlar, sonraki hayatlarında, inanın şükrediyorlar. Böyle de bir karması var hayatın. Yolunuz açık olsun.

Diğer yarısını da açtırır platin yaparsınız. Güzellik endüstrisinde çare bitmez. Siz bu yaşlandım psikolojisinden çıkın.

Böyle saç başa bakarsanız işin içinden çıkamazsınız. Acilen toparlanın sizden boşanmak isteyen biri için yas tutmak doğru bir şey değil çıkın bu pisikolojiden.

Yap bunu. Senin imkanlarını hayal eden milyonlar var burda şu an. Bu fırsatı değerlendir. Krizi fırsata çevir.

Hayatında kesinlikle biri var. Özel bir kişi değilse bile günlük kadınlar tarafından falan beğenildiğini fark etti.

Siz onun gözünde duruşu olan, kendiyle barışık, hayatına sahip çıkan biri değil eğilip bükülen birine dönüşmüşsünüz.

Giderek saygısını ve ilgisini kaybetmiş.

Herkese ders olsun, erkekler için bir şey yapmaya gelmez.

Aklınızdan zorunuz mu var arkadaş? Kaç gündür bu tarz konu açılıyor.

Benim düzelmem mi?... pes yani.

Şöyle düşünmeye çalışın,onun da mutlaka sizin hoşlanmadığınız yönleri,değiştirmesini istediğiniz davranışları vardır.Kaçını değiştirdi veya değiştirmek için çabaladı?Cevap bence "hiç". Almadan vermek Allah'a mahsustur.Kızabilirsiniz belki ama iyi ki boşanmak istemiş.Yoksa siz Allah korusun sadece bir tarafın sürekli ödün vermesiyle ayakta duran bir ilişkiyle bir ömür geçirebilirdiniz.

Bu da sevmek degil yani. Siz baya nefes alsin yeter seklinde evlenmissiniz adam da zaten dezavantajli durumdaymis evlenmis azcik toparlayinca sizi istemiyor. Evlenirken de askinizdan ölmüyordu ama bunca olumsuzluga ve eksiye sizin kadar ölüp biten birini bulamazdi kolay kolay.

Kesinlikle bunu yapın.

Onun göreceği, duyacağı yerde başarılı, özgüvenli duruşunuzu sergileyen.

Üzüldüm sizin için değmeyecek bir adam için çabalamış durmuşsunuz ama aldatılmak istemiyorsanız boşanacaksınız dümdüz seni istemiyorum diyor siz ne yapacağımı bilmiyorum demişsiniz de aslında önünüzde seçenekler yok tek bir seçenek var boşanmak.

Geçmişe hayıflanmayın ,hayıflansanız ne olacak .Eskiden hayat beni tokatladığında durup düşünürdüm bunu niye yaşadım hiç haketmedim vs diye isyan ederdim. Artık bunların ders olduğuna inanıyorum.Ben bunu hangi konuda kendimi düzeltmek için yaşadım bunu düşünüyorum ve yoluma devam edıyorum cıkardıgım derslerle.Yaşınızı bilmiyorum ama yaşlandıkça insan hayatın kıymetini daha fazla anlıyor .Kimse için üzülüp hayatından zaman harcayamaya değmediğini farkediyor.Umarım siz de bakış açınızı değiştirirsiniz.

İlk birkaç gün gerçekten hem hayallerimin hem de emeklerimin altında ezildiğimi düşünmüştüm, dünyam başıma yıkılmıştı ama şimdi ona menopozlu serkeş hayatında başarılar dileyip önüme bakmanın doğru olduğuna eminim. Galiba sadece bu duygusal atakları yenmem gerekecek

Evet spesifik biri olmasa bile belki de dışarıda bir beğeni hoşuna gitmiş olabilir ama alıcıları açmış zaten onu farkettim. Az önce yorumlarda seni gözden çıkarmış demişti. Gerçekten doğru tanım bu. Beni gözden çıkardı, artık üzülmeyi içlenmeyi bir kenara bırakmalıyım bu yüzden.

Bakın ben size şöyle diyeyim; ben evlenirken kızım hayat müşterek eşinin her daim yanında ol diyen ailem, akrabalarım bile “Bize söylemiyorsun ama sen bu adama çok veriyorsun her anlamda senin omzunda bu evliliğin yükü” diyorlar. Bu zamana kadar kimse üzülmesin diye bir şey söylemedim ama şimdi tertemiz kurtulacağım bu çileden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…