- 14 Eylül 2024
- 829
- 3.078
- 28
- 20
- Konu Sahibi neyapayimbilemedim
-
Bu yaratığın peşinden koşmayın sakın. Emin olun kendinize iyilik yapmış olursunuz. Asla anlaşmalı boşanmayın. Nafaka, maddi manevi ne tazminat varsa hepsinin davasını açın. Adam resmen hayatınızı çalmış, yıllarınızı kariyerinizi hiç değmeyecek bir adam için heba etmişsinizEşimle aramızda 10 yaş farkı var. 5 yıldır evliyiz ve çocuğumuz yok. Kendisiyle maddi - manevi zorda olduğu bir süreçte tanıştık ve evlendik. Bu 5 yılda aramızda çeşitli anlaşmazlıklar, kavgalar ve ayrılıklar yaşanmış olsa da doğrusu ile yanlışı ile hep yanında olmaya çalıştım. İlk zamanlar aşkından ölen adam, sonraları her şeyimi sorun etti, her şey kavga sebebi oldu. Neyi sorun ettiyse düzeltmeye çalıştım. Ben ise onun hiçbir şeyini doğru düzgün sorun etmedim. Gerek evlilik yükü gerekse de hayat yükü stresi ile evlilikten sonra 20 kilo aldım ama boyum var o nedenle aşırı kilolu durmuyordum. Kilolarım nedeniyle beni beğenmediğini söyledi ve 2 yıl boyunca beni kilolarımdan dolayı aşağıladı. O beğensin diye o kiloları da verdim. Geçen sene daha iyi bir iş imkanı olduğunu düşündüğü bir ülkeye taşınmaya karar verdi ve gitti, 1 sene içinde ben de yanına taşınacağım için işimden istifa ettim ve kariyerimi sonlandırdım. Bu süreçte hayatının dönüm noktası olan bir başka sorunu çözebilmesi için de canla başla yanında oldum ve sorunu çözüldü. Yani son 2-3 yıldır tam onun istediği gibi biri oldum, tüm sorunları çözdüm. Gerçekten de harikasın son 2 yıldır diyordu. Tam tüm sorunlar bitti birlikte mutlu olacağız derken beni artık bir kadın olarak arzulamadığını ve bu evliliği istemediğini, boşanmak istediğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok mutsuzum. Tüm hayallerim ve emeklerim başıma yıkıldı.
Diğer yarısını da açtırır platin yaparsınız. Güzellik endüstrisinde çare bitmez. Siz bu yaşlandım psikolojisinden çıkın.Yaşımın genç olduğunun farkındayım ama o kadar çok zamanımı çaldı ve öyle yoruldum ki kendimi yaşlanmış hissediyorumonun saçlarında tek tük beyaz varken benim saçlarımın çeyreği beyazları bile.
Yaşımın genç olduğunun farkındayım ama o kadar çok zamanımı çaldı ve öyle yoruldum ki kendimi yaşlanmış hissediyorumonun saçlarında tek tük beyaz varken benim saçlarımın çeyreği beyazları bile.
Yap bunu. Senin imkanlarını hayal eden milyonlar var burda şu an. Bu fırsatı değerlendir. Krizi fırsata çevir.Şu an yaz tatili için eşimin yanına gelmiştim, yurt dışındayım ama çalışmıyorum burada. Ancak mesleğimi burada da icra edebilirim o nedenle ondan bağımsız olarak buraya taşınma, ayaklarımın üstünde durma fikri geliyor aklıma.
Aklınızdan zorunuz mu var arkadaş? Kaç gündür bu tarz konu açılıyor.Eşimle aramızda 10 yaş farkı var. 5 yıldır evliyiz ve çocuğumuz yok. Kendisiyle maddi - manevi zorda olduğu bir süreçte tanıştık ve evlendik. Bu 5 yılda aramızda çeşitli anlaşmazlıklar, kavgalar ve ayrılıklar yaşanmış olsa da doğrusu ile yanlışı ile hep yanında olmaya çalıştım. İlk zamanlar aşkından ölen adam, sonraları her şeyimi sorun etti, her şey kavga sebebi oldu. Neyi sorun ettiyse düzeltmeye çalıştım. Ben ise onun hiçbir şeyini doğru düzgün sorun etmedim. Gerek evlilik yükü gerekse de hayat yükü stresi ile evlilikten sonra 20 kilo aldım ama boyum var o nedenle aşırı kilolu durmuyordum. Kilolarım nedeniyle beni beğenmediğini söyledi ve 2 yıl boyunca beni kilolarımdan dolayı aşağıladı. O beğensin diye o kiloları da verdim. Geçen sene daha iyi bir iş imkanı olduğunu düşündüğü bir ülkeye taşınmaya karar verdi ve gitti, 1 sene içinde ben de yanına taşınacağım için işimden istifa ettim ve kariyerimi sonlandırdım. Bu süreçte hayatının dönüm noktası olan bir başka sorunu çözebilmesi için de canla başla yanında oldum ve sorunu çözüldü. Yani son 2-3 yıldır tam onun istediği gibi biri oldum, tüm sorunları çözdüm. Gerçekten de harikasın son 2 yıldır diyordu. Tam tüm sorunlar bitti birlikte mutlu olacağız derken beni artık bir kadın olarak arzulamadığını ve bu evliliği istemediğini, boşanmak istediğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok mutsuzum. Tüm hayallerim ve emeklerim başıma yıkıldı.
Benim düzelmem mi?... pes yani.42 yaşında. Gözlemlerime güvenirim, şu an yok ama flörtöz bir havası olduğunu farkettim geçenlerde dışarı çıktığımızda. Alelade bir kadın ya da garsonla benimle olduğundan daha çok gülerek şakalaştığını gördüğümde şok oldum. O zaman anladım konunun arzu ya da benim düzelmem olmadığını. Adam baya farklı birini arıyor artık.
Benim istediğim biri olmayı geçtim, ortalama makul bir insan bile olmadı. Ben sevgililik, düğün, evlilik bu süreçlerde hiç beklentili olmadım. Birçok şeyi de kendim hallettim ama buna karlı hep daha kötülenen, beğenilmeyen oldum. Şöyle söyleyeyim senelerdir doğru düzgün bir işi yoktu. İlk senelerinde makul bir gerekçesi vardı ama sonra o da yoktu, hayallerinin peşinden gitmek için çalışmadı. Bunu bile yüzüne vurmadım, sorun etmedim.
Kesinlikle bunu yapın.Şu an yaz tatili için eşimin yanına gelmiştim, yurt dışındayım ama çalışmıyorum burada. Ancak mesleğimi burada da icra edebilirim o nedenle ondan bağımsız olarak buraya taşınma, ayaklarımın üstünde durma fikri geliyor aklıma.
Üzüldüm sizin için değmeyecek bir adam için çabalamış durmuşsunuz ama aldatılmak istemiyorsanız boşanacaksınız dümdüz seni istemiyorum diyor siz ne yapacağımı bilmiyorum demişsiniz de aslında önünüzde seçenekler yok tek bir seçenek var boşanmak.Eşimle aramızda 10 yaş farkı var. 5 yıldır evliyiz ve çocuğumuz yok. Kendisiyle maddi - manevi zorda olduğu bir süreçte tanıştık ve evlendik. Bu 5 yılda aramızda çeşitli anlaşmazlıklar, kavgalar ve ayrılıklar yaşanmış olsa da doğrusu ile yanlışı ile hep yanında olmaya çalıştım. İlk zamanlar aşkından ölen adam, sonraları her şeyimi sorun etti, her şey kavga sebebi oldu. Neyi sorun ettiyse düzeltmeye çalıştım. Ben ise onun hiçbir şeyini doğru düzgün sorun etmedim. Gerek evlilik yükü gerekse de hayat yükü stresi ile evlilikten sonra 20 kilo aldım ama boyum var o nedenle aşırı kilolu durmuyordum. Kilolarım nedeniyle beni beğenmediğini söyledi ve 2 yıl boyunca beni kilolarımdan dolayı aşağıladı. O beğensin diye o kiloları da verdim. Geçen sene daha iyi bir iş imkanı olduğunu düşündüğü bir ülkeye taşınmaya karar verdi ve gitti, 1 sene içinde ben de yanına taşınacağım için işimden istifa ettim ve kariyerimi sonlandırdım. Bu süreçte hayatının dönüm noktası olan bir başka sorunu çözebilmesi için de canla başla yanında oldum ve sorunu çözüldü. Yani son 2-3 yıldır tam onun istediği gibi biri oldum, tüm sorunları çözdüm. Gerçekten de harikasın son 2 yıldır diyordu. Tam tüm sorunlar bitti birlikte mutlu olacağız derken beni artık bir kadın olarak arzulamadığını ve bu evliliği istemediğini, boşanmak istediğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok mutsuzum. Tüm hayallerim ve emeklerim başıma yıkıldı.
Demek emeklerinizin karşılığı yok bu adamda.Daha fazla vermeye devam ettikçe birşey değişmeyecek sadece siz daha fazla üzüleceksiniz.o kadar emek gösterdim, o kadar çok psikolojik şiddete razı geldim ki çok ağır geliyor.
İlk birkaç gün gerçekten hem hayallerimin hem de emeklerimin altında ezildiğimi düşünmüştüm, dünyam başıma yıkılmıştı ama şimdi ona menopozlu serkeş hayatında başarılar dileyip önüme bakmanın doğru olduğuna eminim. Galiba sadece bu duygusal atakları yenmem gerekecekHiç üzülmeyin.
Bu adam sayesinde, yurt dışında oturma, yaşama, çalışma şartlarına sahip olacak, işiniz yönünden kendinize kıymetli deneyimler , yabancı bir dil katacak, sonra da bu adamdan kırk kat daha iyi birine, kırk kat daha güzel aşık olup kalan ömrünüzde kırk kat daha güzel sevilip, mutlu mesut yaşayacaksınız.
Şimdi, bu güzel geleceğe giden köprünün ilk ayaklarını kurma, ilk adımlarını atma zamanı. Gerçekten hiç üzülmeyin. Neler gördük, neler duyduk... Böyle azan adamların kurban etmeye çalıştığı kadınlar, sonraki hayatlarında, inanın şükrediyorlar. Böyle de bir karması var hayatın. Yolunuz açık olsun.
Şu an olmadığından eminim ama arayışta olduğunu da farkediyorum. Çok alelade yerlerde alelade kadınlarla iletişimlerinden flörtöz tavırlarını yakaladım.Hayatinda baska biri olabilir mi?
Evet spesifik biri olmasa bile belki de dışarıda bir beğeni hoşuna gitmiş olabilir ama alıcıları açmış zaten onu farkettim. Az önce yorumlarda seni gözden çıkarmış demişti. Gerçekten doğru tanım bu. Beni gözden çıkardı, artık üzülmeyi içlenmeyi bir kenara bırakmalıyım bu yüzden.Hayatında kesinlikle biri var. Özel bir kişi değilse bile günlük kadınlar tarafından falan beğenildiğini fark etti.
Siz onun gözünde duruşu olan, kendiyle barışık, hayatına sahip çıkan biri değil eğilip bükülen birine dönüşmüşsünüz.
Giderek saygısını ve ilgisini kaybetmiş.
Herkese ders olsun, erkekler için bir şey yapmaya gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?