Her şey düzelmişken eşim boşanmak istiyor

Yani ablacığım bazı insanları hiç anlamıyorum, kendine ne saygın ne de sevgin var

Adam zayıfla dedi -> hemmen koştum zayıfladım yeter ki adam istesin , benim ne düşündüğümün hiçbir onemi yom
Adam taşınıyor-> hemmen istifa ederim, benim işimin emeğimin zaten hiçbir değeri yok

Boşver bu kart horozu, boşan yeni bir hayata başla ana önce kendini sevmeyi öğren. Bir terapiste görün bence, bu kadarı bana saglıklı gelmiyor.

Yok hiç kızmam, çok haklısınız. Beni bana geri verdi ve şükür akıl hastanesine yatacak raddeden önce yaptı bunu. O bırakmasa ben asla bırakamazdım ve ömür boyu bir en köşesinde bir adamım sevgisini uman bir aciz olarak kalırdım. Sayesinde çok okudum, araştırdım. Terapi almaya başladım. Kendimin farkına varmaya başladım. Şükür ki gözümü açtı.

Yok evlenene kadar ve evlendikten bir süre sonra o kadar harikaydı ki, tam bir love bombing idi. Herkes şok oluyordu sergilediği aşka sevgiye. Çevremde bir kişi bile böyle olacağını düşünmemişti, herkes şoklandı. Yani nefes alsın yeter asla demedim. Hatta aksine çok fazla flörtüm vs olmasına rağmen ısrarla buna çekildim. Ama tabi evlilikten sonra falsolarını görünce hala çabalamak, kendimi paralamak benim suçumdu bunu kabul ediyorum.

Kesinlikle çok haklısınız. Duygusal anlamda nasıl başa çıkacağım bilmiyorum ama dediğiniz gibi yapmam gereken çok belli. Ya ömür boyu bir adamın beni sevmeme, istememe ve aldatma gerçeğini bilerek kenarda köşede aciz gibi bekleyeceğim ya da ayaklarımın üstünde duracağım.

Geçtiğimiz sene 1 yıl gittim aslında baya iyi gelmişti ama demek ki erken bırakmışım. Şimdi yine başladım. 2 seans oldu başlayalı ve gerçekten iyi geliyor sadece anlatmak bile. O kadar hata yaptım ki artık arkadaşlarıma, çevreme anlatırken utanıyorum ama bir terapistin beni tartışamadan dinlemesi çok iyi geliyor.

Eşiniz kaptan ali gibi caroline bulmuş,boşayın sonra yana yana döner size

Bedelini maddi manevi ödesin

Sürekli adam ne demişse yapmışsın o da cepte olduğun için şımarmış. Yurt dışındaysan veya daha gitmediysen bile sıfırdan başlayıp kendini geliştirmeye bak. Sakın emek falan deme bir yıl sonra boşansan daha fazla emek vermiş olacaktın. Bu adamla ne kadar evli kalırsan o kadar sana zarar. Üzül ağla sakın içine atma elbette bi yas süreci olacak ama zaman herşeyin ilacı

Bu fırsatı değerlendir bence.

Ben 32 o 42. Yüzüne boşanmayı istiyorum dedim ben de ama içim acıyordu, sanırım ben de kabul etmeye başladım.
Kendinize değer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Süreç biraz zaman alabilir ama ben mutlaka profesyonel destek öneriyorum. Genceciksiniz, bi sürü vaktinizi yemiş ama olan oldu; bundan sonra buna izin vermeyin, lütfen.

Aile birleşimi yapmıştık geçen sene o nedenle oturum hakkım var. O nedenle resmi boşanmayı geciktirip kendim iş ile seneye geri gelmeyi düşünüyorum. Dediğiniz gibi bari bu hayrı dokunsun.
Oturum hakkı garanti değil dikkat edin. Hangi ülke yazmamışsınız AB ülkesiyse en fazla 6 ay dışarıda kalabiliyorsunuz. Türkiye'de 1 sene kalayım geri dönerim demeyin. Aile birleşimi yapılmış yani oturum izniniz eşinize bağlı. Ya da size boşanma davası açarsa ve boşanma gerçekleşirse de oturumunuz iptal olabilir. Önce işinizi bulun ayarlayın geliriniz olsun. Ondan sonra boşansanız da sizi göndermezler. Sakın ona bağlı olan konuları açmayın uyandırmayın. Bırakın evin masraflarını ödesin siz de kendi adınıza hareket edin, iş bulun biriktirin. Asıl siz bu malı kullanın.

Umarım gerçekten akıllanmışsınızdır ve kararlı olursunuz. Haticeye değil neticeye bakın ve hasar tespiti yapın. O kadar emek verdim o kadar kendimden verdim.... Kendi hatalarınızı farketmek ve kabullenmek iyi bir başlangıç. Çok pahalı bir hayat tecrübesi satın aldınız, öyle bakın artık.

Çok sevindim,bundan sonra her şey gönlünüzce olur inşallah.

Bizim oturum vizemiz çıktı ama oturum kartı henüz çıkmadı. O nedenle şu an 6 ay sınırı sıkıntı olmuyor. Bilgilendirmeniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

aradaki alma verme dengesini bozmuşsunuz. Sürekli vermişsiniz yetmemiş olmayanı da vermişsiniz. Eee oda sizden isteyebileceği birşey kalmayınca fare gibi gemiyi terketmek istiyor.
Bu ilişki içün çabalamanızın bir anlamı yok. Hııııı tabiri caizse siz bu adama köpek çekmeyi başarırsanız ozaman kıymetiniz anlaşılır. Oda belkiii

Siz elinizden geleni yapmışsınız, sevmeyen insana ağzınızla kuş tutsanız bile sevdiremezsiniz kendinizi. Daha gençsiniz ve çocuğunuz yok, karşınıza başka insanlar çıkar avantajlı bir durumdasınız. 20 kilo vermişsiniz, yurtdışına taşınmışsınız, kayıp olarak görmeyin. Basın tekmeyi gitsin, siz ona değer verdikçe kendini kendini bulunmaz hint kumaşı sanmıştır. Sizin üzüntünüz onun egosunu besliyor unutmayın. Dik durun ve alttan almayın, lafı yapıştırıp geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…