- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Psikoloji bilmem de hukuk için evet geç bir karar. Mezun olduğunda işçi avukattan öteye gidemezsin, şu anki piyasa bunu gösteriyor.
hayır evlilik değil konumda evlilikle alakalı bir şey yoktu. alanımda atama yok denecek düzeyde. yaş için sordum geç olur mu diye.Ne için geç mi olur evlilik için mi? Hem okuyup hem evlilik beraber gider ama atanmak için çalışsan daha iyi olur bence.
Hayat sartlarinizi duzeltmek adina dusunuyorsaniz psikoloji ile ilgili benimde fikrim yok ama hukukta eskisi gibivrevacta bi meslek degil diye biliyorum sinirlarinizi zorlayip gelecdgi garanti bi bolum menfaatinize olur diye dusunuyorum
Yaş için geç olmaz tabi ki. bu ara çok 60 yaşlarında insanlar var avukatlıktan Yen'i mezun olup iş için adliyeye gidiyor.hayır evlilik değil konumda evlilikle alakalı bir şey yoktu. alanımda atama yok denecek düzeyde. yaş için sordum geç olur mu diye.
Üniversitede kalmaya zorlasan olmaz mı?
Onu da yapacağım tabii ama öyle bir bölüm ki bir b planım da olsun istiyorum açıkçası. Üniversiteye girebilmek çok fazla torpil gerektiriyor merkezi alımlar tamamen kalktı.
O halde önceliğin o olsun.
Şuanda bir bölüm daha okuyacaksan kesinlikle her türlü iş imkanı geniş bir bölüm olsun.
Mesela ben kendimde güç bulsam Grafik Tasarım okurdum.
Bugünün mesleği bence.
Evden bile çalışıyorsun mis.. :)
Evet oldukça mantıklı görünüyor.
İstiyorsanız yaparsınız ayrıca :)
Ben 31'im artık maalesef.
Gözümde çok büyüyor..
Bir de çok şükür atandım mesleğim var onun da rahatlığı var sanırım.
Başlarım akmaz bırakırım.
Off hiç eski azmim yok.
Sana kolaylıklar ve başarılar dilerim :)
Ben de aynı süreçlerden geçtim benim de ikinci üniversitem psikoloji okuyorum yaşıt sayılırız, hiç de geç bir yaş değil. Ben gayet severek okuyorum, iyiki yapmışım diyorum. Çünkü bunun üzerine bi 5 yıl daha geçince dönüp yine aynı pişmanlığı yaşayacaksınız. Şimdiye kadar bitirmiştim diyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?