- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Gençler emeklerinin karşılığını alamıyor, gerçekten üzülüyorum. Eskiden öğretmenler şimdiki gibi açıkta kalmıyordu.Kızlar selam.
Bu sefer konu gelecekle ilgili. Branş öğretmeniyim. Alanımda yüksek lisans yapıyorum ve atanamadım atanma ihtimalim neredeyse 0. Özel kurumlarda şartlar berbat. Şu an yine iş buldum ama kendi alanım değil. Nereye kadar böyle gidecek?
Şimdi arkadaşlar konu şu. 25 yaşındayım. Başarısız bir öğrenci sayılmazdım. Kendime de güveniyorum. Başka bir bölüm okumak için geç mi sizce? Bir yandan da çalışacağım öğretmenler anlayış gösteriyor durumumu anlatırım kazandıktan sonra. Çalışmamam sadece öğrencilik yapmam söz konusu değil çünkü ailemden bu kadarını isteyemem.
Ayrıca iki bölüm daha bitirdim açık öğretimden normal üniversitemin yanı sıra. Ama hiçbir faydası olmadı. Psikoloji ya da hukuk istiyorum en azından denemedim demeyeyim. Ama olurda kazanırsam bu yaştan sonra geç mi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum, ailem artık bırak bu okul işlerini diyor ama ben bu hayat standardını hak etmiyorum. Biraz daha çalışır biraz daha zorlanır geleceğimi daha güzel şekillendiririm diyorum. Siz ne diyorsunuz?
Sana hukuk super olur brenda
Dene derim.
Gençler emeklerinin karşılığını alamıyor, gerçekten üzülüyorum. Eskiden öğretmenler şimdiki gibi açıkta kalmıyordu.
Başka bölüm okumak istiyorsan git üniversiteye. Daha çok gençsin. Geç değil.
Ay ne güzel olur di mi
İşin içindeyim zaten amatör olarak kihkih bak bir keyif geldikk sayesinde boşanma davaları hakkında da çok şey öğrendim, hazırım ben bu işe
Valla dogru diyorsun
Senden on numara savci da olur bak. Sadece avukatlikla kalmazsin. Zaten coook gencsin. Enerjin varken yap. 5 yil sonra mezunsun,millet 60 yasinda bile hukuk okuyor
İnşallah.İnanın derdim salt memuriyet de değil. Özel sektör için hiçbir denetim yok neredeyse. Ellerinden gelse asgari ücreti bile vermeyecekler. Kurumlar biraz denetlense belki kimse atanmak için bu kadar uğraşmayacak. Umarım düzelir bir şeyler ne diyeyim.
Kızlar selam.
Bu sefer konu gelecekle ilgili. Branş öğretmeniyim. Alanımda yüksek lisans yapıyorum ve atanamadım atanma ihtimalim neredeyse 0. Özel kurumlarda şartlar berbat. Şu an yine iş buldum ama kendi alanım değil. Nereye kadar böyle gidecek?
Şimdi arkadaşlar konu şu. 25 yaşındayım. Başarısız bir öğrenci sayılmazdım. Kendime de güveniyorum. Başka bir bölüm okumak için geç mi sizce? Bir yandan da çalışacağım öğretmenler anlayış gösteriyor durumumu anlatırım kazandıktan sonra. Çalışmamam sadece öğrencilik yapmam söz konusu değil çünkü ailemden bu kadarını isteyemem.
Ayrıca iki bölüm daha bitirdim açık öğretimden normal üniversitemin yanı sıra. Ama hiçbir faydası olmadı. Psikoloji ya da hukuk istiyorum en azından denemedim demeyeyim. Ama olurda kazanırsam bu yaştan sonra geç mi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum, ailem artık bırak bu okul işlerini diyor ama ben bu hayat standardını hak etmiyorum. Biraz daha çalışır biraz daha zorlanır geleceğimi daha güzel şekillendiririm diyorum. Siz ne diyorsunuz?
Ama hiçbir faydası olmadı. Psikoloji ya da hukuk istiyorum en azından denemedim demeyeyim. Ama olurda kazanırsam bu yaştan sonra geç mi olur?
Okumak icin yasin gec degil de, bu ikisi cok farkli alanlar. Once arastirmani yap ve gercekten neyi okumak istedigine karar ver.
Gerçekten de aklın yolu bir :) Kafam çok karışık zaten ama en azından sınava hazırlanacağım bu kararı aldım. Netleşince yine yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?