- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.598
- 478
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
İnsan bu hayata sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olmamalıydı, daha büyük ve insanca sebepler lazımdı /Sabahattin Ali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yas sendromudur o. Biraz geçkalmışlık hissi. Biraz kendinden nefret etme hissi İşin gücünde var.Merhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Ailemden ayrı yaşıyorum ama aynı ildeyiz. Arada gidip geliyorum. Köyde yaşıyor benim ailem. Genelde haftasonu ailemin yanına geliyorum. Zaten genel anlamda kendimi yanlız hissediyorum.Çevremdeki herkes evli. Çoluk çocuk sahibiler. Ben çocukluktan bu yana hep çocuk sahibi olmak istedim. Hayatımda biri vardı 8 yılımı verdim iyi ki onunla olmadı ama o var diye de çevremden gelen teklifleri reddettim. En son o gitti evlendi.
Bugün de arkadaşlarım köye geldiler buraları gezdirecektim. Ben çay demlerken babam arkadaşlara kızıma birini bulun evlendirin dedi. Sonra da eskiden babalar kızlarına birini söyleyince evlendirirdi. Yeni zamanda 100 kişiyi söyledik evlenmedi dedi.
Bu konuda ne kadar yaralı olduğumu bilmiyor. Gün boyu sürekli aklımda dolandı durdu. Zaten artık evlenmem, sevmem, sevilmem sanıyordum. Babamın bu şekilde konuşması da beni iyice bunalıma sürükledi. Her iki arkadaşım da evli çocukları var. Ben kendimi başarısız kıymetsiz hissediyorum. Keşke deyip duruyorum hep![]()
Ne güzel yapmışsınız. Benim çevre baskısı çok fazla. Tabiki birine bağlı değil. Ben de les gibi bir evliliğe gidiyordum ki rabbim yüzüme baktı da o beni bıraktı. Ben yapamıyordum çünkü. Teyzem de gelmiş hacı hocaya gittiniz mi kızın için diyor anneme . Böyle bir ortamdayım işteYani diyorsun hayatımın geri kalanında mutlu olmam bir erkek kişisinin eşi olmama bağlı? Ben öyle anladım? Okuduğun okullar başarıların bir eğitimci olman seni ne birey ne mutlu yapıyor? Böyle konulara yorum yazarken hep belirtiyorum ben hayatımı karartmak üzereyken bu foruma konu açtım ve beni leş gibi bir evlilik yapmaktan belkide burdan aldığım güç kurtardı. 37 yaşındayım hostesim dünyayı gezdim evim hayat standartlarım oh la la la herkes böyle mutlu olsa.. Bosver kocayı nasip işi onlar ama o maaşı bi ez dünyayı gez bacım
Arkadaşım evlilik olmaması kayıp değil daha gençsin şimdiki aklım olsa 30 da evlenir bir çocukdan fazla yapmazdım erkekler evlenince değişiyor evlilik mutluluk getirmiyor ailesi akrabası lafı sözü istekleri bencillikleri bilmem ne kayıp değil yani evlenmemek çocuk istiyorsan şans verirsin cevrendekilere çok gençsinMerhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Ailemden ayrı yaşıyorum ama aynı ildeyiz. Arada gidip geliyorum. Köyde yaşıyor benim ailem. Genelde haftasonu ailemin yanına geliyorum. Zaten genel anlamda kendimi yanlız hissediyorum.Çevremdeki herkes evli. Çoluk çocuk sahibiler. Ben çocukluktan bu yana hep çocuk sahibi olmak istedim. Hayatımda biri vardı 8 yılımı verdim iyi ki onunla olmadı ama o var diye de çevremden gelen teklifleri reddettim. En son o gitti evlendi.
Bugün de arkadaşlarım köye geldiler buraları gezdirecektim. Ben çay demlerken babam arkadaşlara kızıma birini bulun evlendirin dedi. Sonra da eskiden babalar kızlarına birini söyleyince evlendirirdi. Yeni zamanda 100 kişiyi söyledik evlenmedi dedi.
Bu konuda ne kadar yaralı olduğumu bilmiyor. Gün boyu sürekli aklımda dolandı durdu. Zaten artık evlenmem, sevmem, sevilmem sanıyordum. Babamın bu şekilde konuşması da beni iyice bunalıma sürükledi. Her iki arkadaşım da evli çocukları var. Ben kendimi başarısız kıymetsiz hissediyorum. Keşke deyip duruyorum hep![]()
Seçicilik değil. 8 yılımı birine verince böyle oldu. Bu yaz evlilik hayallerim vardı sözde. Tek şükrettiğim daha geç ayrılmış olmamam.Aslında erkekler ogretmenle evlenmeye can atar, özellikle kayinvalideler öğretmen gelin ister (?) Acaba çok mu secicisiniz. Çünkü karşınıza birisinin çıkmaması çok zor gibi.
Birde sizin gibi eğitimli insanlara yakıştıramıyorum böyle konuşmaları. Ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz ne güzel, niye mutlu olmanızı bir erkeğe, evliliğe bağlıyorsunuz anlamadım ki. Bu gidişle hayatınıza ilk giren erkekle evlenmiş olmak için evlenip mutsuz olacaksınız
vermeye çalışacağım. Daha dün teyzem bir hacı hocaya git dedi anneme benim için düşünün. Böyle bir çevredeyimArkadaşım evlilik olmaması kayıp değil daha gençsin şimdiki aklım olsa 30 da evlenir bir çocukdan fazla yapmazdım erkekler evlenince değişiyor evlilik mutluluk getirmiyor ailesi akrabası lafı sözü istekleri bencillikleri bilmem ne kayıp değil yani evlenmemek çocuk istiyorsan şans verirsin cevrendekilere çok gençsin
Seversin sevilirsin yaşın genç 31 yas büyük bir yaş değil çocuğunda olur 8 yıllık birlikteliğini ders al bidaha onun sana yaptığı hataları kimsenin yapmasına izin verme . Ben 28 yaşındayım ve boşandım bana çok güzel ders oldu yaşadıklarım . Benimde çevremdekiler evli ve mutlu napalım ölelim mi önümüze bakalım öyle değilmi hayat kısa 1 kere geliyoruz dünyayaMerhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Aman onları boşver Allah aşkına onlar susmaz bir çocuk yetmez iki üç der dururlar sonra kilo aldın onun Koçaşi öyle ona bunu takmışlar evi var bit bit bit susmaz onlar sen istiyorsan evlenmek çocuk kendin için şans verŞans
vermeye çalışacağım. Daha dün teyzem bir hacı hocaya git dedi anneme benim için düşünün. Böyle bir çevredeyim
Ne güzel yapmışsınız. Benim çevre baskısı çok fazla. Tabiki birine bağlı değil. Ben de les gibi bir evliliğe gidiyordum ki rabbim yüzüme baktı da o beni bıraktı. Ben yapamıyordum çünkü. Teyzem de gelmiş hacı hocaya gittiniz mi kızın için diyor anneme . Böyle bir ortamdayım işte
Ben de öyleyim ne yapacağımı bilmiyorumBen de sizin gibiyim. Yaşım 30. Çevremdekiler evlendi çoluğu çocuğu oldu. Artık özeniyorum. Evliler çok mu mutlu tabii ki hayır. Ama insan bir yol arkadaşı istiyor. anne olmak istiyor. Çalıştığım firmada bir sevgili çift var. Bu gün birbirlerine olan davranışlarını görüp özendim açıkçası.Bir yaşlı annem babam var başka da kimsem yok.
Artık 44 yasına kadar bile çocuk oluyor merak etme geç kalmadınÇocuğum olsun isterdim
İnsanız diye herkesle aynı değiliz sizin gibi binlerce insan var kendinizi kiyaslayacaksaniz o insanlarla kıyaslayın. Yalnız değilsiniz,koyun gibi her şeyi herkesle aynı yapamayız dimi?Merhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Saçma sapan dede, amca muhabbeti yapmişlar siz de buna mı takıldınız. O kadar hassassınız ki demek ki bu konuda.eee her büyük arada yapan bu muhabbeti.konunun kim olduğu bile önemli değil.çevremde herkes evli dediniz ama bence algıda seçicilik olmuş.eskiden ben de öyle düşünüuordum ama hatta tam tersi herkes bekarmış.bedne oule saçma bir algıya girmişim anlayamadım.daha yeni ebvlilik yaşına gelmişsijiz bu arada.Merhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.