tabi ki o yüzden kızıyorum zaten. benim gibi olmasın okusun meslek sahibi olsun. babam duysa kıyamet kopar eminimDaha küçük yaşı evlilik için
18
tabi ki o yüzden kızıyorum zaten. benim gibi olmasın okusun meslek sahibi olsun. babam duysa kıyamet kopar eminim
dışardan okuyor hemde çalışıyor.Sen nasihat et
Yine kendi bildiğini eder ama
Okumuyor mu
dışardan okuyor hemde çalışıyor.
Gençlik
ileriyi göremiyor
Oysa daha okuyor olmalı
Kardeşim çok şımarık diyecektiniz de ;herkese iyi geceler. dün annemlere geldim 1 haftalık tatile. durum şu ki bi kiz kardeşim var ama boyu benden bile uzun 20 yaş gibi. neyse. bir konuda çok dertliyim hemde çok. kardeşim çok ama çok istekli yani ne görse istiyor 2 yaşında kızım var ona birşey alsam hemen alıyor kendi yiyiyor. çarşıya çıktık mesela kendine yüzük aldı kasaya getirdi benim odememi istiyor abla alsana bana diyor. kaç kere oldu bu saymakla bitmez. elbise getiriyorum hemen alip kendi giyiyor izin almak falan yok. ya çok var daha aklima gelmiyor. ama kendı asla evde iş yapmaz elinde telefon çalışıyor vs. vs. ama çalışması bunları yapacağı anlamına gelmez. o benim kız kardeşim tabi ki çok seviyorum herşeyi benden fazla olsun istiyorum ama bu bi değişik davranıyor. herşey istiyor benim olsun bana alın ben yiyiyim ben içiyim kafasinda. uyarmak istiyorum kırılır diye birşey diyemiyorum. annem de kızıyor kızım yapma diye ama bir şekilde laf söylüyor devam ediyor. mesela geçen gün çıktık çarşıya hiç benden izin almak yok gözlük aldı taktı gözüne. hiç sormuyor abla paran var mı bana alır mısın diye.kasaya geldiğimiz de elime tutuşturyor gerçekten çok rahatsız oluyorum kardeşimin bu huylarına. kızıma küçük danino aldım mesela 6 lı. yemin ederm 4 ünü o yedi iki dakka içinde bıraksam hepsini yiyecek o derece. etek görüyor çarşı da abla bana alsana anne bana alsana. hep böyle istiyor. bende sınır oluyorum yani. bilmiyorum kırmak istemiyorum uzakta oturuyorum çok sık gelemiyorum annemlere. kırmak üzmek istemiyorum içine dert olur diye. nasıl uyarmalıyım. birde komşunun oğlu var onunla sevgili olmuşlar yüzük takmışlar vs vs. gerçekten aşık olmuş bunu hissediyorum. çocukta seviyor belli ki. 2 gündür nerdeyse kapıda yatıcak kardeşim için. eli yüzü düzgün ablası arkadaşım bu arada. namazlı niyazlı çocuk. ama bizim ailemize göre değil. mezhepden ötürü. uzmek istemiyorum kardeşimi uzak dur babam vermez üzme kendini falan diyorum ama dinlemiyor. bu konuda da yardim istiyorum sizden. bu arada kardeşim 18 . çocuk da 23 lü yaslar da galiba .
tabi oda var ama istekli derken herşeyi istiyor anlamında söyledim sanırım yanlış yazdım :)Kardeşim çok şımarık diyecektiniz de ;
İstekli dediniz galiba ...
tabi annem de duysatabi ki o yüzden kızıyorum zaten. benim gibi olmasın okusun meslek sahibi olsun. babam duysa kıyamet kopar eminim
tabi ki o yüzden kızıyorum zaten. benim gibi olmasın okusun meslek sahibi olsun. babam duysa kıyamet kopar eminim
Tamda bu mevzuyu konu alarak uyarabilirsiniz , bak ciddi bir beraberliğin var çocuksu hareketler sana yakışmaz artık gibi.herkese iyi geceler. dün annemlere geldim 1 haftalık tatile. durum şu ki bi kiz kardeşim var ama boyu benden bile uzun 20 yaş gibi. neyse. bir konuda çok dertliyim hemde çok. kardeşim çok ama çok istekli yani ne görse istiyor 2 yaşında kızım var ona birşey alsam hemen alıyor kendi yiyiyor. çarşıya çıktık mesela kendine yüzük aldı kasaya getirdi benim odememi istiyor abla alsana bana diyor. kaç kere oldu bu saymakla bitmez. elbise getiriyorum hemen alip kendi giyiyor izin almak falan yok. ya çok var daha aklima gelmiyor. ama kendı asla evde iş yapmaz elinde telefon çalışıyor vs. vs. ama çalışması bunları yapacağı anlamına gelmez. o benim kız kardeşim tabi ki çok seviyorum herşeyi benden fazla olsun istiyorum ama bu bi değişik davranıyor. herşey istiyor benim olsun bana alın ben yiyiyim ben içiyim kafasinda. uyarmak istiyorum kırılır diye birşey diyemiyorum. annem de kızıyor kızım yapma diye ama bir şekilde laf söylüyor devam ediyor. mesela geçen gün çıktık çarşıya hiç benden izin almak yok gözlük aldı taktı gözüne. hiç sormuyor abla paran var mı bana alır mısın diye.kasaya geldiğimiz de elime tutuşturyor gerçekten çok rahatsız oluyorum kardeşimin bu huylarına. kızıma küçük danino aldım mesela 6 lı. yemin ederm 4 ünü o yedi iki dakka içinde bıraksam hepsini yiyecek o derece. etek görüyor çarşı da abla bana alsana anne bana alsana. hep böyle istiyor. bende sınır oluyorum yani. bilmiyorum kırmak istemiyorum uzakta oturuyorum çok sık gelemiyorum annemlere. kırmak üzmek istemiyorum içine dert olur diye. nasıl uyarmalıyım. birde komşunun oğlu var onunla sevgili olmuşlar yüzük takmışlar vs vs. gerçekten aşık olmuş bunu hissediyorum. çocukta seviyor belli ki. 2 gündür nerdeyse kapıda yatıcak kardeşim için. eli yüzü düzgün ablası arkadaşım bu arada. namazlı niyazlı çocuk. ama bizim ailemize göre değil. mezhepden ötürü. uzmek istemiyorum kardeşimi uzak dur babam vermez üzme kendini falan diyorum ama dinlemiyor. bu konuda da yardim istiyorum sizden. bu arada kardeşim 18 . çocuk da 23 lü yaslar da galiba .
fazlaTamda bu mevzuyu konu alarak uyarabilirsiniz , bak ciddi bir beraberliğin var çocuksu hareketler sana yakışmaz artık gibi.
Yaşı erken tabi ama mezhep demeyin bence kaybında namazında ektim farklı ki farklı demek istemiyorum ifad için söylüyorum hiç dışlamak onu oda bizi , kaynimlada çok iyi anlaşıyor , hiç birimiz ibadet konusunu bile acmayiz . Geçmişte kalsın artık bu tür ayrılıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?