evet lise 1Kardeşiniz liseyi mi açıktan okuyor ?
Hakikaten baya yanlış yazım olmuş kusura bakmayın , gece o saatte tel ile yazınca böyle olmuş:) otomatik yazım ne hale getirmiş:)yazdiklarini zi çok fazla anlayamadım özür dilerim . ben de isterim mutlu olsun elbette ama boş hayallere kapısın istemem babamın huyunu biliyorum çünkü.
fazla
çok haklısınız ben asla karşı değilim yeter mi aşk olsun sevgi olsun gerisi gerçekten önemli değil. ama ailem acısından üzülüyorum. babam çok karşı o mezhebe. burda direk söylemek istemiyorum tepki alırım diyeHakikaten baya yanlış yazım olmuş kusura bakmayın , gece o saatte tel ile yazınca böyle olmuş:) otomatik yazım ne hale getirmiş:)
Eltim mezhebi farklı , kaynım namazında
Çok iyi anlaşırlar , bizler hiç dislamadik oda bizi aynı şekilde . İbadet konusunu bile acmayiz o onların arasında ve en önemlisi Allah la kul arasında . Farklı bile demek istemem ama ifade edebilmek için dedim. Böyle ayrılıklar geçmişte kalsın artık.
Evet baya çocuksu davranıyor olgunlaşması gerektiği yönünde uyarabilirsiniz. Konu açılınca diğerlerine sıra getirebilirsiniz.
çok haklısınız ben asla karşı değilim yeter mi aşk olsun sevgi olsun gerisi gerçekten önemli değil. ama ailem acısından üzülüyorum. babam çok karşı o mezhebe. burda direk söylemek istemiyorum tepki alırım diyebenim de basimdan geçti çünkü. vermedi babam istemedi. olmaz dedi bende bıraktım. zaten 1 hafta sonra pislikleri çıktı ortaya (kendim için yazıyorum suan) yani demek istediğim kardeşim asla ama asla onlarla yapamaz.. zaten çok küçük. biz okusun istiyoruz meslek olsun istiyoruz ama cahilliğin verdiği bir duygu mu bilmiyorum çok pasif herşeyi istiyor hep bana hep bana. o kafada
Bencillik yapıda var galiba , kendi ihtiyaçlarınızı da yerine göre aldığınizi , saygıyı , adabı uzun uzun anlatmanız lazım yoksa dediğiniz gibi zorlanır . Kirilsada birileri gerçekçi davranıp konuşması lazım . Yaşı geçtim karakter oturmadan evlenmek çok zor olur. Ben halen gençken yaptığım bazı konuşmalarda yaa annem uyarsaydi bari beni derim aklıma geldikçe . Anneniz konuşsun bence annesi sonuçta o an kizsada sonrasında mutlaka kendi özeleştirisini yapacaktır .çok haklısınız ben asla karşı değilim yeter mi aşk olsun sevgi olsun gerisi gerçekten önemli değil. ama ailem acısından üzülüyorum. babam çok karşı o mezhebe. burda direk söylemek istemiyorum tepki alırım diyebenim de basimdan geçti çünkü. vermedi babam istemedi. olmaz dedi bende bıraktım. zaten 1 hafta sonra pislikleri çıktı ortaya (kendim için yazıyorum suan) yani demek istediğim kardeşim asla ama asla onlarla yapamaz.. zaten çok küçük. biz okusun istiyoruz meslek olsun istiyoruz ama cahilliğin verdiği bir duygu mu bilmiyorum çok pasif herşeyi istiyor hep bana hep bana. o kafada
Bencillik yapıda var galiba , kendi ihtiyaçlarınızı da yerine göre aldığınizi , saygıyı , adabı uzun uzun anlatmanız lazım yoksa dediğiniz gibi zorlanır . Kirilsada birileri gerçekçi davranıp konuşması lazım . Yaşı geçtim karakter oturmadan evlenmek çok zor olur. Ben halen gençken yaptığım bazı konuşmalarda yaa annem uyarsaydi bari beni derim aklıma geldikçe . Anneniz konuşsun bence annesi sonuçta o an kizsada sonrasında mutlaka kendi özeleştirisini yapacaktır .
seni kendine okadar yakın görüyorki, yapıyor bunları...kızma bence ablası...sen anlatınca şirin bir kız belirdi gözümde...başkalarına da aynı davranmıyorsa bence sorun yok..annesi gibi görüyor sanırım seni, bırak şımarsın:)herkese iyi geceler. dün annemlere geldim 1 haftalık tatile. durum şu ki bi kiz kardeşim var ama boyu benden bile uzun 20 yaş gibi. neyse. bir konuda çok dertliyim hemde çok. kardeşim çok ama çok istekli yani ne görse istiyor 2 yaşında kızım var ona birşey alsam hemen alıyor kendi yiyiyor. çarşıya çıktık mesela kendine yüzük aldı kasaya getirdi benim odememi istiyor abla alsana bana diyor. kaç kere oldu bu saymakla bitmez. elbise getiriyorum hemen alip kendi giyiyor izin almak falan yok. ya çok var daha aklima gelmiyor. ama kendı asla evde iş yapmaz elinde telefon çalışıyor vs. vs. ama çalışması bunları yapacağı anlamına gelmez. o benim kız kardeşim tabi ki çok seviyorum herşeyi benden fazla olsun istiyorum ama bu bi değişik davranıyor. herşey istiyor benim olsun bana alın ben yiyiyim ben içiyim kafasinda. uyarmak istiyorum kırılır diye birşey diyemiyorum. annem de kızıyor kızım yapma diye ama bir şekilde laf söylüyor devam ediyor. mesela geçen gün çıktık çarşıya hiç benden izin almak yok gözlük aldı taktı gözüne. hiç sormuyor abla paran var mı bana alır mısın diye.kasaya geldiğimiz de elime tutuşturyor gerçekten çok rahatsız oluyorum kardeşimin bu huylarına. kızıma küçük danino aldım mesela 6 lı. yemin ederm 4 ünü o yedi iki dakka içinde bıraksam hepsini yiyecek o derece. etek görüyor çarşı da abla bana alsana anne bana alsana. hep böyle istiyor. bende sınır oluyorum yani. bilmiyorum kırmak istemiyorum uzakta oturuyorum çok sık gelemiyorum annemlere. kırmak üzmek istemiyorum içine dert olur diye. nasıl uyarmalıyım. birde komşunun oğlu var onunla sevgili olmuşlar yüzük takmışlar vs vs. gerçekten aşık olmuş bunu hissediyorum. çocukta seviyor belli ki. 2 gündür nerdeyse kapıda yatıcak kardeşim için. eli yüzü düzgün ablası arkadaşım bu arada. namazlı niyazlı çocuk. ama bizim ailemize göre değil. mezhepden ötürü. uzmek istemiyorum kardeşimi uzak dur babam vermez üzme kendini falan diyorum ama dinlemiyor. bu konuda da yardim istiyorum sizden. bu arada kardeşim 18 . çocuk da 23 lü yaslar da galiba .
vermeyin madembiraz önce ise gidicekti. sirf kulaklık için beni uyandırdı . kulaklığı vrsene dedi . aldı gitti . izin almak yok işte. ablacm kulaklığı verir misin. demiyo emri vaki istiyor . kendi kulaklığı da var.
biz 3 kardeşi babam sırf okuyalım diye elinden gelen her şeyi yaptı annem gine öyle. hala da çalışıyorlar bizim için. asla sorumsuz değiller. kardeşim okumak istemedi kendisi. babamda açık dan yazdirayim bari kızım okusun dedi. kardeşim daha 2 hafta oldu çalısali maaş alıcak durumu olmadi yani. olsa da asla dokunmazlar. yorum için teşekkür ederim.Aileniz neden kardesinizi normal sekilde okutmadi? Kardesiniz calisiyormus parasini kime veriyor? Anneniz babaniz dert etsin bazi seyleri diyecegim ama bana sorumsuzlar gibi geldi. Calistirip parasini mi aliyorlar zavallinin?
Bir de 2 yasindaki cocugunuza danino yedirmeyin. Kardesiniz yesin onun yerine. Bebeklere zararli
sadece bana ve anneme öyle:) şımaracak yaşı geçti sanki biraz :)seni kendine okadar yakın görüyorki, yapıyor bunları...kızma bence ablası...sen anlatınca şirin bir kız belirdi gözümde...başkalarına da aynı davranmıyorsa bence sorun yok..annesi gibi görüyor sanırım seni, bırak şımarsın:)
hayır diyemiyorum çünkü çok içli. çok duygusal. oturur ağlar öyle biri. kırmak istemiyorum. laflarımi bile seçerek konusurumvermeyin madem
veremem bu kadar basit
hem herşeyine tamam diyosunuz hem şikayet ediyorsunuz
Anlıyorum kıyamıyorsunuz ama üzülerek söylemeliyim ki hayat hiç öyle değil,hayır diyemiyorum çünkü çok içli. çok duygusal. oturur ağlar öyle biri. kırmak istemiyorum. laflarımi bile seçerek konusurum
tatlı dille anlatmaya çalışıyorum. ama anlamıyor kiArkadaşımın kardeşini gördüm kardeşinizde. O da 20 yaşında üniversite okuyor. Baba olmadığı için arkadaşım okutuyor, küçüklüğünde de böyleydi, yıllar geçtikçe daha da arttı. Arkadaşım babamız yok diye kıyamıyor ama kız evde yaşıyor, geziyor tozuyor, herşeyin en alasını alıyor. Kredi kartını arkadaş ödüyor. Söylüyorum bak böyle olmaz diye yok söyleyemem üzülür diyor kardeşi biraz ablam yapmak zorunda modunda, kıymet bilmiyor. En son erasmusa gideceğim demiş. Devlet burs veriyor ama 300 euro gibi birşey. Avrupaya gidecek, nasıl karşılayacaksın euro olmuş 8 lira diyorum, mutfak masrafından kısacağım diyor ki onunda çocukları var. Demek istediğim bu duruma müdahale etmezseniz durum gittikçe daha kötü olacak. İnsan her istediğine sahip olamaz. Her istediği alınacak diye bir gaye yok. Bunu öğrenmesi gerek
gerçekten sonu yok. dün annem kızdı daha bu sabah kızımın bel kemerini almış kendine takmış bunları asla sorun etmem ama izin almak deneb birşey yok kesinlikle.Sanki 18 diilde 5 yasdan bahs ediyorsunuz ne demek herseyi istiyor,madem istiyor kendide çalışıyor alsın kendine
Yanlış anlamayın siz hiç birşey almayin yada alın demiyorum ama bunun sonu yok...
Basbaya sorun ediyorsunuz işte. Konuşun kalbini kırmadan, içinizde bayağı bir büyütmüşsünüzgerçekten sonu yok. dün annem kızdı daha bu sabah kızımın bel kemerini almış kendine takmış bunları asla sorun etmem ama izin almak deneb birşey yok kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?