Her şeye karışan kaynana

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
İki yıllık evliyim kaynanamla yaşıyorum kaynanam burası senin evin diyo her fırsatta. Bugün oruçluydum ıspanak yemeği yapıcaktım daha yapmadan kaynanam böyle yapma güzel olmaz dedi ssonra ıspanakları suya tutucam elimden alıyo diğer tencereyi suya tut diyo ıspanakları alıcam vermiyo ben de sinirlendim bi bırak dedim biraz sesimi yükselterek bu sefer ne bağorıyosun diyo sanki kendisi çok sakinç ben de inaanın eli ayağı birbirine dolaşıyo dedim. Yoo hiçte bile diyo ben sana öğretiyorum bennde ben sana öğret demiyorumdedim diyo istesem seni sokmam mutfağa diyo ses etmedim. Ayrı eve çıkın diceksiniz senin suçun diceksiniz hakkınızda ne diyim doğru söze ne denir ki.

Söylenecekleri kendiniz yazmissiniz zaten.

Kac yillik evlisiniz ?
Neden birlikte yasiyorsunuz ?

Ayri eve cikma gibi bi ihtimaliniz yoksa durumu avantaja cevirin. "Aaa anne sen cok lezzetli yapiyorsun." diye yemekleri yaptirin. Mis gibi hazir sofraya oturun :)))))

Bırak yemekleri o yapsın.Ben güzel yapamıyorum madem de,ayak ayak üstüne at otur.Daha ne istiyosun :)

iyi de ya sen yap, ya ben yapayım de. Sanki mantı var akşama, bir ıspanak yemeği için niye 2 kişi mutfağa giriyorsunuz?

Bana aynısı yapsa, ya sen yapıver o zaman der, çıkardım mutfaktan. Miss...

Sen yıka ben doğrayım de ya da bırak o pişirsin niye kriz yaratıyorsunuz ki?

Ev ayirma ihtimali yok mu? Siz de calissaniz? Kv.ler bence 2 saat bile zorrrrrrrr çekiliyor

Acaba yemek yapmakta kötüsünüz de kaynananız sizi üzmeden mutfağı ele almaya mı çalışıyor.
Sonuçta aynı evi paylaşıyorsanız bu evin tek hanımı benim yemeği ben yaparım diyemezsiniz

Kaynanam bana ne zaman gelse mutfağa hiç girmem bütün yemekleri o yapar bende keyfime bakarım bırakın o yapsın daha ne istiyorsunuz

Vallaha ben kirasini kendi elimle yatirdigim evde ;"tırnaklarıni köküne kadar kes baban elinden yemek yemez....ben domatesi kare dogruyorum yemek daha lezzetli oluyor sen de öyle yap"hossohbetleri eşliğinde yemek yapıyordum.Hatta "kari olmak demek ise gitmek,ev temizlemek,cocuk bakmak degildir....yemek yapmaktir " seklinde ozlu sözleri de duydu bu kulaklar.O yüzden aynı evde bu sorunlarin yasanmasini çok da garipsemedim ben.

Sizin kaynananiz gerçekten hiç iyi niyetli değil işiniz zor şu ayrı eve çıkma olayını ne yapıp edip halledin

Sizin kaynananiz gerçekten hiç iyi niyetli değil işiniz zor şu ayrı eve çıkma olayını ne yapıp edip halledin
Çok kıskanç ağlama krizlerine giriyorum. Psikolojim bozuldu. Kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum. Herkesten nefret eder hale geldim düzelicek umudum var nedense bilmiyorum sebebini düzelicek diyo içimden bir ses. Bu kadın hep bu yaşta kalmicak. Bide bana demez mi sen kaynana olsan çok kötü olursun allahım ya

İstese mutfağa sokmaz mıymış e tamam sokmasın. Yemekleri herşeyi kendi halletsin.
Eşinizle konuşun anlatın çeksin ikinizi de anlatın rahatsızlıklarınızı, böyle geçer mi ömür ?
Millet 1 saat oturuyor yanında sinir krizi geçiriyor.
Allah yardımcınız olsun gerçekten sabır diliyorum işiniz zor.

Keşke sokmasan deseydin. Ne güzel hazırlasın siz yiyin. Her şeyleri lafta. Ev sizin derler, fırsatını bulunca alttan alttan hatta üstten laf sokmayı çok iyi bilirler. Artık illallah dedim bu insanlardan. Gelin demek ezmek demek gözlerinde.

Bir de eskiden erken evleniliyormus, kv nin gercekten ogretmesi gerekiyormus bazi seyleri, onlar oyle gormusler zamaninda.

E be kadin ben kac yil bekar evinde yasayip evlenmisim, nesine karisirsin ki. Ama yapildi yani aynisilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…