- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ama ikinci birleşmemde gerçekten hissettim erekte olduğunu , ilk deneyimi bana kötü yaşattı ama ikincisinde sanırım alıştığım için üstelik regl iken benden iğrenmedi bileSadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallik
Zorunlunun yüzük sevdasını böyle coşturuyor da olabilir. Evlenicez diye oyalayıp istediklerini yapıp tüyecekSadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallik
Çok sağolun inşallah toparlanmaya çalışıyorumBorcunuzu ödemeden girişmeyin evlilik işine. Onun için daha çok maddiyata ihtiyacınız olacak, daha çok borca sürüklenirseniz borç batağından çıkamazsınız.
Yok zorunlu koşar adım bı belanın içine daha dalmak üzeresinÇok sağolun gerçekten cahilliğime geldi hepsi şimdi daha akıllı davranıyorum
İnşallah böyle bi şeyler olmazZorunlunun yüzük sevdasını böyle coşturuyor da olabilir. Evlenicez diye oyalayıp istediklerini yapıp tüyecek
Cinsellik bölümüne yazsan ya bunları. Ayrıntı verme bari burada. Kahve içiyorum ayol yazma regl falan. Sen bu tanıştığın adamı iyice bir araştır asıl. Pipisini değil karakteriniAma ikinci birleşmemde gerçekten hissettim erekte olduğunu , ilk deneyimi bana kötü yaşattı ama ikincisinde sanırım alıştığım için üstelik regl iken benden iğrenmedi bile
Sert davranınca erekte oldu kısmını bı anlatır mısın? Sana ne yaptı, nasıl sert davrandı mesela? Pipisini kaldırıp duvara vurmadigina göre başka bişey bu?Çok sağolun gerçekten cahilliğime geldi hepsi şimdi daha akıllı davranıyorum
Ceycey dur kuzum, herif sadist mi ne anlamaya çalışıyorum, şaka değil bence bu ciddi bişeyCinsellik bölümüne yazsan ya bunları. Ayrıntı verme bari burada. Kahve içiyorum ayol yazma regl falan. Sen bu tanıştığın adamı iyice bir araştır asıl. Pipisini değil karakterini
Yaşadıkların ne olursa olsun onları bir hata olarak değil, bir ders bir tecrübe olarak gör, herşeyde bir hayır var diye boşuna dememişler.Çok sağolun gerçekten cahilliğime geldi hepsi şimdi daha akıllı davranıyorum
Ay zorunlu regl iken birlikte olmak kimin fikriydi?Ama ikinci birleşmemde gerçekten hissettim erekte olduğunu , ilk deneyimi bana kötü yaşattı ama ikincisinde sanırım alıştığım için üstelik regl iken benden iğrenmedi bile
Duşta foti atan adam değil de mi bu?Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmem
Üşenmedim buldum ilişkiye dair mesajını. Üzerine yorum yapmayayim
Ay o adam tabi.Duşta foti atan adam değil de mi bu?
134 bin çeksem kaç olur acaba faizliGit konuş yeniden yapılandırsınlar borcunu. Onu bitirene dek de kimseye bir şey harcama.
İki ayda çok sakin ama beni sürekli kontrol eden biri gibi instagram şifrem hepsini istedi bendenCinsellik bölümüne yazsan ya bunları. Ayrıntı verme bari burada. Kahve içiyorum ayol yazma regl falan. Sen bu tanıştığın adamı iyice bir araştır asıl. Pipisini değil karakterini
Borcumu söyledim ancak 130 bin olduğunu bilmiyor ;( ilk kez bi evde kaldık o zaman sert bi şekilde yanlışlıkla oldu dedi. Zaten çok acımıştı kendimi öne ittim, bi ay sonra tekrar görüştük o gün regl oldum ama iğrenmedi yaptı , ayda bi kes buluştuğumuz için şu an çok midem bulanıyor. Ama o iğrenmediğini söylediAy zorunlu regl iken birlikte olmak kimin fikriydi?
Sen ilk birliktelik için zorladığını da yazmıştın?
Ne iyi ne kötü idrak edecek potansiyelde falan değilsin.
Düzgün bir insan seni ilişkiye zorlamaz, regl iken İlla birlikte olalım diyende odur diye tahmin ediyorum.
Allah'a emanet yaşıyorsun, tek irade gösterdiğin şey yok.
Bu adamla evlensen bile o da kendi kusurlarını bilip aklı başına birini kandıramayacagı için seni seçeceğinden.
Memur kız, garanti işi var çalışıyor, kafası da herşeye basmıyor diye düşünüyordur.
Borçtan haberi olsun bak bakalım tavrı ne oluyor?
Ben bu kadar uzun yazdım ama kime yazdım tabi.
Mesela saçlarımdan tutuyor daha haz alıyor gibiydi ben yapmayacaktım aslında ama arkamda olduğu için hızlıca girip çıktığı için yani ben artık başarabildim bu işiSert davranınca erekte oldu kısmını bı anlatır mısın? Sana ne yaptı, nasıl sert davrandı mesela? Pipisini kaldırıp duvara vurmadigina göre başka bişey bu?
Artık 12 aydan fazlaya bölmüyorlar çekme yeni para. Sen eskisini yapılandır konuş bankalarla134 bin çeksem kaç olur acaba faizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?