Her şeyi tüm samimiyetimle anlatıp, gerçekten danışmak istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallik
Ama ikinci birleşmemde gerçekten hissettim erekte olduğunu , ilk deneyimi bana kötü yaşattı ama ikincisinde sanırım alıştığım için üstelik regl iken benden iğrenmedi bile

Sadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallik
Zorunlunun yüzük sevdasını böyle coşturuyor da olabilir. Evlenicez diye oyalayıp istediklerini yapıp tüyecek

Borcunuzu ödemeden girişmeyin evlilik işine. Onun için daha çok maddiyata ihtiyacınız olacak, daha çok borca sürüklenirseniz borç batağından çıkamazsınız.
Çok sağolun inşallah toparlanmaya çalışıyorum

Ama ikinci birleşmemde gerçekten hissettim erekte olduğunu , ilk deneyimi bana kötü yaşattı ama ikincisinde sanırım alıştığım için üstelik regl iken benden iğrenmedi bile
Cinsellik bölümüne yazsan ya bunları. Ayrıntı verme bari burada. Kahve içiyorum ayol yazma regl falan. Sen bu tanıştığın adamı iyice bir araştır asıl. Pipisini değil karakterini

Çok sağolun gerçekten cahilliğime geldi hepsi şimdi daha akıllı davranıyorum
Sert davranınca erekte oldu kısmını bı anlatır mısın? Sana ne yaptı, nasıl sert davrandı mesela? Pipisini kaldırıp duvara vurmadigina göre başka bişey bu?

Cinsellik bölümüne yazsan ya bunları. Ayrıntı verme bari burada. Kahve içiyorum ayol yazma regl falan. Sen bu tanıştığın adamı iyice bir araştır asıl. Pipisini değil karakterini
Ceycey dur kuzum, herif sadist mi ne anlamaya çalışıyorum, şaka değil bence bu ciddi bişey

Çok sağolun gerçekten cahilliğime geldi hepsi şimdi daha akıllı davranıyorum
Yaşadıkların ne olursa olsun onları bir hata olarak değil, bir ders bir tecrübe olarak gör, herşeyde bir hayır var diye boşuna dememişler.

Ay zorunlu regl iken birlikte olmak kimin fikriydi?
Sen ilk birliktelik için zorladığını da yazmıştın?
Ne iyi ne kötü idrak edecek potansiyelde falan değilsin.
Düzgün bir insan seni ilişkiye zorlamaz, regl iken İlla birlikte olalım diyende odur diye tahmin ediyorum.
Allah'a emanet yaşıyorsun, tek irade gösterdiğin şey yok.
Bu adamla evlensen bile o da kendi kusurlarını bilip aklı başına birini kandıramayacagı için seni seçeceğinden.
Memur kız, garanti işi var çalışıyor, kafası da herşeye basmıyor diye düşünüyordur.
Borçtan haberi olsun bak bakalım tavrı ne oluyor?

Ben bu kadar uzun yazdım ama kime yazdım tabi.

Duşta foti atan adam değil de mi bu?

İki ayda çok sakin ama beni sürekli kontrol eden biri gibi instagram şifrem hepsini istedi benden

Borcumu söyledim ancak 130 bin olduğunu bilmiyor ;( ilk kez bi evde kaldık o zaman sert bi şekilde yanlışlıkla oldu dedi. Zaten çok acımıştı kendimi öne ittim, bi ay sonra tekrar görüştük o gün regl oldum ama iğrenmedi yaptı , ayda bi kes buluştuğumuz için şu an çok midem bulanıyor. Ama o iğrenmediğini söyledi

Sert davranınca erekte oldu kısmını bı anlatır mısın? Sana ne yaptı, nasıl sert davrandı mesela? Pipisini kaldırıp duvara vurmadigina göre başka bişey bu?
Mesela saçlarımdan tutuyor daha haz alıyor gibiydi ben yapmayacaktım aslında ama arkamda olduğu için hızlıca girip çıktığı için yani ben artık başarabildim bu işi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…