- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Şu an banka ile konuşsam bütün borçlarımı tek kredide birleştirsem olur mu avabaO bu değilde 140.000 TL1.400 TL değil… Bu kadar borcu nasıl yaptınız, ne aldınız? Hemde sevgilinize…
Kendini neden bu kadar beğenilmez olarak görüyorsun ki? Borçlar ödenir, eskiler unutulur, yeni bir sayfa açar bundan sonraki hayatına daha sağlam adımlar atarsın. Kimse senden üstün yada değerli değildir. Yanlış da yapma artık yetişkinsin.Biliyorsunuz ki önceki erkek arkadaşımdan iki ay önce ayrıldım (çok zorluklarla , dediğinizde haklı olarak ) daha sonra çocukken tanıdığım arada sırada dertleştim biriyle sevgili olduk bu çocuk sürekli beni arayan sürekli Soran merak eden birisi, bana Aralık ayında aileler tanışsın dedi ancak benim 134.000 TL borcum var , Bu borçu da önceki erkek arkadaşıma çok fazla para harcayarak yaptım bazen de aileme bir şeyler alarak. O kadar pişmanım ki, evimiz çok eski , kapıları lambaları duvarları banyoları, bunları ona söyleyemiyorum. Annemde Hazirana kadar bekleyelim. Diyor hem biz kendimizi toparlarız diyor. Bu çocuk ile İstanbul’da görüşüyoruz. Bi evde kalıyoruz iki kez ilişkiye girdik . Ben ilk defa deniyorum . Annesi sürekli annemin telefonunu istiyor . Bende durumları anlattım benim borç durumumu , sizce nasıl bi yol izlemeliyim ? Gerçekten seviyorum onubirde böyle şeyler yaşandığı için ister istemez daha çok seviyorum
Olabilir ama tuzlu olur..Şu an banka ile konuşsam bütün borçlarımı tek kredide birleştirsem olur mu avaba
Neyini tanıyorsunuz,hangi yemegi sever,çayı kaç şeker atıyor diyecek kadar tanıyor olmalısınız.Burda bi arkadaşımda öyle diyor gerçekten hizlı bi başlangıç oldu bir senedir tanıyoruz arkadaşça da
Emin değilim ama bunda da vardı bir sorun sanki katip. Normal olduğu tartışılır.Sanırım tek iyi haber en sonunda normal insanlar gibi sevişebildiğin.
O kadar pasta hankı paraynan alındı ????Daha 2 ay olmuş ne bu acele bekleyin hazirana kadar hem birbirinizi daha iyi tanırsınız. Ayrıca evinizin durumu kötü diye anlatmışsınız, ailece maddi durumunuz pek iyi değil herhalde. Nasıl 134,000.00 TL'lilk harcamalar yaptınız bu durumda şaşırdım doğrusu. Kim ödeyecek bu borcu, eski sevgilinize harcama yaparak yaptığınız borcu evlenip eşinize ödetmeyi düşünmezsiniz diye umuyorum.
Ohh bi dala tutunmadan digerini birakmamissinBen eski sevgilimi onunlayken bitirdim ;(
İlişkiye girdik diyo inş anladığım gibidir.Emin değilim ama bunda da vardı bir sorun sanki katip. Normal olduğu tartışılır.
Hadi inşallah olur bu iş. Seni seven evinin eskiliğine falan bakmaz . Zaten memur kadınsın gelirin var daha ne? O kadar borcu neden yaptın o tuhaf adam için? Ben çocuk okutuyorum onun yarısı kadar borcum yok. Yeni sevgiline de beni sevsin diye hediyeler yemekler yağdırma sakın. Sevgi satın alınamaz zorunlu. Varsa vardır yoksa da yoktur.Bekler biliyorum. Hayatımda hiç böyle birini görmedim . Yani ilk kez benim gibi bi manyak ile evlenmek isteyen birini
Ne pastası yemişler ya bilmiyorum eski konudan mı merak ettimO kadar pasta hankı paraynan alındı ????
Ooo pastalar, hurmalar, neler nelerNe pastası yemişler ya bilmiyorum eski konudan mı merak ettim
Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmemİlişkiye girdik diyo inş anladığım gibidir.
Git konuş yeniden yapılandırsınlar borcunu. Onu bitirene dek de kimseye bir şey harcama.Şu an banka ile konuşsam bütün borçlarımı tek kredide birleştirsem olur mu avaba
Sadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallikBoyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmem
Üşenmedim buldum ilişkiye dair mesajını. Üzerine yorum yapmayayim
Pipiyi unutun arkadaşlar . Valla bıktık aylardır dinlemekten. Borcuna odaklanalım daha iyiSadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallik
Çok sağolun gerçekten cahilliğime geldi hepsi şimdi daha akıllı davranıyorumKendini neden bu kadar beğenilmez olarak görüyorsun ki? Borçlar ödenir, eskiler unutulur, yeni bir sayfa açar bundan sonraki hayatına daha sağlam adımlar atarsın. Kimse senden üstün yada değerli değildir. Yanlış da yapma artık yetişkinsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?