- Konu Sahibi Whitechocolate-2020
-
Ben şimdi hiç birşey olmamış gibi koluma takıcak mıyımAnnemi muhtemelen bozmazdim ama soğurdum...icten ice sorgulardım
Ben iyi niyetli bulmadim anneyi,oyle niyet edilmez kendini yuceltiyor cevreye ve bu sekil hos degil
Yok izi varAnneniz daha önce bulmuş, kullanmış, sonra yerine koymuş olay budur.
Ama annem işte annemNe zaman eşime ufacikta yalan soylesem hep yakaladi ve sonucu cok col kotu oldu. Yapmayin, dogruyu soyleyin
Sevindim detayı anlamanızaBen biri noktayı anlamadımWhitechocolate-2020 : anneniz size keseyi ne zaman kimin yanında verdi,eşiniz orada mıydı? Verirken "kaybolan bilekliğinin aynısını aldım" minvalinde bir şey söyledi mi?
Oylamamı ona göre yapacağım
Saçma bi dusunce o seni nasibinden cikmamis ki rabbim buldirdu hani bulursam bu fakire vercem diye niyet etseydi bi nebze anlasilir da bosu bosuna yalan soyleyip günaha girip güven sarsacaksinAnnem de işte kayıp altını bulmak içim niyetlendi o şekilde
Yani niyet edince daha çabuk bulunuyor ya ama içime sinmiyor yok
İzinden tanıdım, aynı bileklik yüzde yüzD damdan harikasın gercekten.
konu sahibi. Annen zamaninda bulmus,nasilsa sen kaybettin -gozden çıkardın diye 'simdi elim dar,bunu bozdurup kullanayim,ben aynisindan alirim' seklinde düşünmüs olabilir.
Yani herkesin icinde boyle dalavere cevirmek isteyen bir kadin bence bunu da yapar. Ona gore coook normal birsey olsa gerek.
Soyle bir incele bakalim. Hatta anlarlar mi bilmiyorum ama bir kuyumcuya goster yeni altin mi diye.
Bu anneden her sey beklenir.
Ayrica esin bu hikayeye inanmaz. Esin inansa - hadi erkeklerin beyin kivrimlari boyle alengirli islerden anlamiyor diyelim- olayi anlattigi ailesi inanmaz.
Bence annenin yalanina ortak olma.
Ayrica sen yarim altin bileklik deyince biz yarim altin sandik. Desene 7 bin liralik altin bileklik diye.
Çüş yani
Durduk yere size 7 binlik bileklik hediye edecek hesapta kayin valide.
Neden?
Kardesinizin de dugunu varmis. Esiniz kendini mahcup hissedip biraz fazla yardim etsin diye mi??
Cooooooook sacma.
Sakın yalan söyleme. Mutlaka patlar.
O anneye de cok güvenme valla. Babana bile guvenmeyeceksin diye bosuna dememisler :) bugun damadina durduk yere yalan soyleyen dün sana neler söylemiştir de yakistiramadigindan inanmissindir iste boyle
Ve son olarak. O bilekligi kim takmisti size?
Ali cengiz oyununa gerek varmi esin verirken gorduyse sormadı mi hiç ne verdi annen diye sormadiysa annem bulmuş diye çıka ortaya bitsin gitsinAnnem eski altınlardan falan birikimlerden yapmıştı
Mahçup etmemek olayı şöyle bakın, annem kendim aldım olayı yapmak istiyor damadına karşı
Ben şimdi eşime “annem yalan söylüyor, o benim” dememe imkan yok. Annemi küçük düşürürüm . Ben de diyorum ki ne de olsa keseyi açmadım
Açtığımda aaa annem bana sürpriz yapmış bu benim bilekliğim dessm
Sora da anneme durumu anlatsam o zaten eşime yalan söyleyemez
Ben olsam her şeyi açıkça anlatırdım eşime. Annemin böyle böyle niyetinin olduğunu bilekliğim bulunuşunu vs. Ben zannetmiyorum bu sebepten annenizi sahtekar olarak düşüneceğini.Sevindim detayı anlamanıza
Şöyle ; keseyi biz annemlerden çıkarken ayak üstü verdi
Aynı gün balkonda otururken de bahsetmişti
Açmadık orada
Hâlâ da açmadım
Orada açıp birşey demeseydim
Şuan imkansız kurtaramazdım
Eve gelip benim bilekliğim deseydim
Annemi sahtekar ilan etmiş olırdum
İki kişi var desteklemeyenİyi de burada bir kişi bile annen makul demiyor
Bunu neden böyle söylüyoruz diye sormadınız mı
Bulmuş ve size söylememiş siz aramaya üzülmeye devam etmişsiniz
Bir de hamilesiniz
Ben sana söylemedim dediği anda kavga ederdim zaten benimle zorun ne diye
Yani neden yalan söylemek istediğini de öğrenmek için sıkıştırırdım
Yaşınız mı küçük annenizle aranızda farklı bir ilişki bağ vs mi var anne olması bunları yapmasını ve sizin şimdi kıvranmanıza sebebiyet vermesini haklı çıkarmaz
Aynı izi yapmış olabilir bilmiyorum çok mu fesatım. Annenizin yapmaya çalıştığı şey akla mantığa bir gram uysa burda biz de normal düşünelim ama yok. Benim evde on liram bile kalsa annem hemen arar söyler değil kaybettiğim birşeyi uzun süre saklayacak.Yok izi var
Adım gibi eminim
Hatta aklına birşey gelmesin demişti
İz olmasa tamam
Adım gibi eminim o bileklik
Sevindim detayı anlamanıza
Şöyle ; keseyi biz annemlerden çıkarken ayak üstü verdi
Aynı gün balkonda otururken de bahsetmişti
Açmadık orada
Hâlâ da açmadım
Orada açıp birşey demeseydim
Şuan imkansız kurtaramazdım
Eve gelip benim bilekliğim deseydim
Annemi sahtekar ilan etmiş olırdum
Annem bulmuş diyeyim ama annem altın yaptım önce sana mı veriyim kardeşine mi dediAli cengiz oyununa gerek varmi esin verirken gorduyse sormadı mi hiç ne verdi annen diye sormadiysa annem bulmuş diye çıka ortaya bitsin gitsin
Amin aminBen olsam her şeyi açıkça anlatırdım eşime. Annemin böyle böyle niyetinin olduğunu bilekliğim bulunuşunu vs. Ben zannetmiyorum bu sebepten annenizi sahtekar olarak düşüneceğini.
Anneme de doğruyu söyleceğimi söylerdim.
Doğru kısa vadede kaybettirir gibi olsa da uzun vadede kazandırır mottosundayım.
Allah yardımcınız olsun ben de zorlandım düşününce :)
İki kişi var desteklemeyen
6 kişi diğer oyu kullanmış
Derler ya çoğunluk illa haklı olmaz
Yok yaşım küçük değil
Hamile olduğumu açtığım konulardan mı anladınız
Annem benden azacık sakladı
Sadece telefonda söylememek için yani beni ikna edemez die, yüzyüze söyledi hemen
Yani resmen yarına kadar karar vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?