- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Whitechocolate-2020
-
Anneniz baya tiyatro çeviriyor önce sana mı vereyim kardeşine mi falan ne gerek var bunlara cidden kocaman kadın.Annem bulmuş diyeyim ama annem altın yaptım önce sana mı veriyim kardeşine mi dedi
İkimiz de istemedik öncelikle
O da verdi işte ayak üstü giderken
Biraz daha düşünürsem anneme sevgim yok olucak
Bundan korkmaya başladım
Çizik dediğim , eziklikle oluşan çizik olur yaDemin yeni olmasin dedim ama iz var dediniz.
Ya esiniz incelerse? Sifir alinmis bileklikte hic cizik mizik iz olur mu?
Bence once anneyi ara ve esine boyle bir seyi söyleyip söylemediğini öğren. Yani kaybettigniz bilezik falan demis mi?
Eger dememisse
yarin cik bir gumuscuye. Kendine gumus bileklik ne bileyim kolye ucu falan al.
Esine de annenin verdigi keseden onun ciktigini soylersin... bu hafta ici bir gun de detayli temizlik yap, alakasiz bir yerden bilezigin ciksin.
Olsun bitsin.
annene de sert bir dille konus ve 'kizina altin alan dusunceli kaynana olmak istiyorsan seni tutan yok. Git kuyumcuya al hediyeni ver bana kesede' de.
ben yalanci miyim diye sormasi da cok komik
Evet yalanci.
Ve senden de yalan soylemeni istemis :)
Olay kucuk gorunuyor ama kucuk degil.
Bu kaybettigin altinini kaynanan bulup sifir yeni almis gibi sana taksa,senden de sevinc gosterisi beklese sence bu iyi niyetli bir davranis olur muydu?
Tam tersi ne kötü birsey degil mi?
kiz annesi yapinca da olay aklanmiyor. Yine igrenc bir sey
Altın yaptım dediyse de şaka yapmış dersiniz yani buldum dememiş de böyle demişAnnem bulmuş diyeyim ama annem altın yaptım önce sana mı veriyim kardeşine mi dedi
Bundan korkmaya başladım
Aah ahhh bence de yokAnneniz baya tiyatro çeviriyor önce sana mı vereyim kardeşine mi falan ne gerek var bunlara cidden kocaman kadın.
Aaa olabilir bakAltın yaptım dediyse de şaka yapmış dersiniz yani buldum dememiş de böyle demiş
İzinden tanıdım, aynı bileklik yüzde yüz
Kardeşimin düğünü yok evli de yani iki Kızıma da yapıcam diyor dikkat çekmesin diye.
Bilekliği biraz annem de katarak benim birikimlerimden olmuştu
Oncelikle iyi niyetinizden opmek istedim.Annem bulmuş diyeyim ama annem altın yaptım önce sana mı veriyim kardeşine mi dedi
Bundan korkmaya başladım
Bak bu mantıklı bilekligide içine koymuş supriz olsun diye çıkartırsin ortayaOncelikle iyi niyetinizden opmek istedim.
Ama madem kardesinize de esit birsey yapacak, siz esek basi misiniz size bir kurus para harcamayip-sizin olani geri verip ona 7 bin liralik altin versin.
Boyle yapana kadar hic yapmasin daha iyi.
Valla siz konuya yazdikca benim karnima agri girdi.
Demin "gumuscuden kolye al" demistim ama degistireyim. Madem altin aldim dedi, eger butcen varsa kendine altin kolye al. Annem hediye etmis dersin. Ben daha yeni zincir aldim 250, icine de bir süslü kolye ucu koysan 350 liraya falan kapatirsin bu aptal muhabbeti. Annene de bir hisimla olan biteni anlatir sana bu teklifi yaptigina pisman ettirirsin
İşte ekstra zaten kendi parasıyla da alacak sormuştum da bunu nie böyle yapıyorsa ama Emin’im içim de şov var ne derse desinOncelikle iyi niyetinizden opmek istedim.
Ama madem kardesinize de esit birsey yapacak, siz esek basi misiniz size bir kurus para harcamayip-sizin olani geri verip ona 7 bin liralik altin versin.
Boyle yapana kadar hic yapmasin daha iyi.
Valla siz konuya yazdikca benim karnima agri girdi.
Demin "gumuscuden kolye al" demistim ama degistireyim. Madem altin aldim dedi, eger butcen varsa kendine altin kolye al. Annem hediye etmis dersin. Ben daha yeni zincir aldim 250, icine de bir süslü kolye ucu koysan 350 liraya falan kapatirsin bu aptal muhabbeti. Annene de bir hisimla olan biteni anlatir sana bu teklifi yaptigina pisman ettirirsin
Yok EstağfirullahSiz hamilelik takviminizi göremiyor musunuz
Benim ekranımda 17 haftalık hamilesiniz de eski konularınıza vs bakmadım açıkçası
Pot kırmadım değil mi
Annemin miyetini düşüncesini asla anlatma eşine. Gözünden düşer ve ileride koz olarak kullanabilir. Annene de hiç güveni kalmaz.Annem bulmuş diyeyim ama annem altın yaptım önce sana mı veriyim kardeşine mi dedi
Bundan korkmaya başladım
Valla aşırı pis iş bu hala annenizi yalancı çıkarmamak dersindesiniz ama bu nasıl bir hazırlanış yarabbi, fişini bile koymuş damadı inandırmak için.Ya kızlar yatmadan keseyi çantama koyayım die aldım , içini açmadım da
Bir de dışı olsun anlamında hani yaldızlı şeffaf kırmızı keseler olır ya
Ona koymuş ya
Uzattım ama içinde kuyumcu kartı(eskiden almış olsa da yok içim gitti) ve para yazıyor kartta Mı kağıtta Mı ne 13.250 falan
Ya yok yeminle anneme geri vericem
Çok kızgınım kendime çok
Ve yumuşak başla yapmıcam bunu
Sert konuşucam mizacım olmasa da
Merak etme damadın da ben de keseyi açmadık ben o yattığında çantama koyarken gördüm kartta para miktarı yazdığını dicem
Hatta mesaj da atabilirim şimdi
Keseyi açmadan sana vericem dicem
Anne de olsan ben kendi yolumdan gidicem dicem
Ebet seni yalancı çıkarmıcam şov da yaptırmıcam ama dicem son kararım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?