Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
Anneniz baya tiyatro çeviriyor önce sana mı vereyim kardeşine mi falan ne gerek var bunlara cidden kocaman kadın.

Çizik dediğim , eziklikle oluşan çizik olur ya
Bazen yeni bilezikler de bile oluyor
Altın ezilip büzülüp çiziliyor kısa zamanda
Ben yine de kendim buldum gibi de yapamam da keseyi açmadan annemle konuşmak mantıklı
Annem ne dediyse Yanımda dedi

Altın yaptım dediyse de şaka yapmış dersiniz yani buldum dememiş de böyle demiş

İzinden tanıdım, aynı bileklik yüzde yüz
Kardeşimin düğünü yok evli de yani iki Kızıma da yapıcam diyor dikkat çekmesin diye.
Bilekliği biraz annem de katarak benim birikimlerimden olmuştu
Oncelikle iyi niyetinizden opmek istedim.
Ama madem kardesinize de esit birsey yapacak, siz esek basi misiniz size bir kurus para harcamayip-sizin olani geri verip ona 7 bin liralik altin versin.
Boyle yapana kadar hic yapmasin daha iyi.
Valla siz konuya yazdikca benim karnima agri girdi.
Demin "gumuscuden kolye al" demistim ama degistireyim. Madem altin aldim dedi, eger butcen varsa kendine altin kolye al. Annem hediye etmis dersin. Ben daha yeni zincir aldim 250, icine de bir süslü kolye ucu koysan 350 liraya falan kapatirsin bu aptal muhabbeti. Annene de bir hisimla olan biteni anlatir sana bu teklifi yaptigina pisman ettirirsin

Bak bu mantıklı bilekligide içine koymuş supriz olsun diye çıkartırsin ortaya Whitechocolate-2020

İşte ekstra zaten kendi parasıyla da alacak sormuştum da bunu nie böyle yapıyorsa ama Emin’im içim de şov var ne derse desin
İyi niyetli d e olsa şov var
İçine o tip bişey alıp koyabilirim evet
Yarın tam karar vermiş olucam
Ya da anneme geri veririm keseyi al bapıyossan yap die mantıklı

Kızlar şimdi yatmak zorundayım iş var
Öğlen arası netleştiricem kesin
Keseyi iki gün sora açacak halim yok ya
Sağolun herşey için
Yarın öğle saati kapanmış olacak konu
Karar veremedim ama keseyi veririm olmadı allah yardımcım olsun

Ben olsam eşime açık açık anlatırdım herşeyi. Eşiniz size böyle bir şey yapsa ne kadar kabul ederdiniz. Düpedüz eşinizi kadıracaksınız yalan söyleyeceksiniz annenize uyarsanız. Bence yapmayın. Ortaya çıkarsa ileride bu yalanın altında ezilen siz olursunuz. Evliliğe zarar verir bu tür şeyler.

Ya kızlar yatmadan keseyi çantama koyayım die aldım , içini açmadım da
Bir de dışı olsun anlamında hani yaldızlı şeffaf kırmızı keseler olır ya
Ona koymuş ya
Uzattım ama içinde kuyumcu kartı(eskiden almış olsa da yok içim gitti) ve para yazıyor kartta Mı kağıtta Mı ne 13.250 falan
Ya yok yeminle anneme geri vericem
Çok kızgınım kendime çok
Ve yumuşak başla yapmıcam bunu
Sert konuşucam mizacım olmasa da
Merak etme damadın da ben de keseyi açmadık ben o yattığında çantama koyarken gördüm kartta para miktarı yazdığını dicem
Hatta mesaj da atabilirim şimdi
Keseyi açmadan sana vericem dicem
Anne de olsan ben kendi yolumdan gidicem dicem
Ebet seni yalancı çıkarmıcam şov da yaptırmıcam ama dicem son kararım bu

5 yaşında çocukmusunuz siz annenizin bu dediğine inandınız. Niyetlendim ya kızım allah buldurdu . Yok öyle bir dünyA. Anneniz nerden buldu ayrıca o altını? Çok karışık kafamda milyon tane tilki dolanıyor şuan. Ahh düşünceli kv kızına kıyamadı gitti aynısını aldı desinler.yada damadının gözünde o damgayı yiyeceğini düşündüğü için bu yalanı söylüyor. Aslınd kararım doğruyu söylemen yönündeydi ama annen de çok kötü bir duruma düşecek kimse o altını annenin valizde bulduğuna inanmayacak bizde inanmadık çünkü. O yüzden tek seferlik susun. Birdaha da annenize güvenmeyin.

Son düzenleme:
Annemin miyetini düşüncesini asla anlatma eşine. Gözünden düşer ve ileride koz olarak kullanabilir. Annene de hiç güveni kalmaz.
Annenin istediği de mantıksız birşey onu da yapma.
Keseyi zaten hiç açmamışsın. Eşinin yanında aç ay inanmıyorum annem bulmuş anneme bak ya sürpriz yaptı bi de aldım falan dio canım manım yap koş telefona anneni ara nereden buldun çok sevindim falan de sor heyecanlı heyecanlı. Annen konuşmandan anlar zaten durumu herhalde. Teşekkür eder yere göğe sığdıramaz kaparsın telefonu.
Mutlu mesut kapat konuyu.
Annen de niye benim dediğimi yapmadın deyince bak dedim verdim eşimde eski izini görünce tanıdı ben de bulmuş annem ama görünce sevineyim diye sürpriz yapmış keseyi kapalı vermiş falan dedim de. Yoksa sana güveni sarsılırdı küçük düşmeni istemedim dersin. Ne şiş yansın ne kebap mı öyle çözersin umarım.

Valla aşırı pis iş bu hala annenizi yalancı çıkarmamak dersindesiniz ama bu nasıl bir hazırlanış yarabbi, fişini bile koymuş damadı inandırmak için.

KIZLAR ŞİMDİ ANNEME MESAJ ATTIM
BANA TAVIR YAPIP KÜSÜP HUZIRSIZ ETMEZ İNŞAALLAH
AÇMADIM SONUÇTA
MESAJI KOPYALIYORIM
Keseyi hiç açmadık, kara kara düşündüm içimden . Sana geri vermeye karar verdim. Az önce “eşimin adı”yatınca, keseyi çantama koyayım diye aldığımda gözüme fiyat yazıldığı ve kuyumcu Kartı olduğu takıldı ve içim gitti. Benim annem nasıl bu kadar şovmen olabilir nasıl diye. Yalan da söylemicem sana şov da yaptırmıcam. Hee karşında ezik büzük mağdur da durmucam. Allah izin vermesin. Eşimin gözüne baka baka, annem bana bunu almış deyip, eskiden aradığım altını kaybettiğimi saklayamam .eşim bana evlenmeden de demişti yalanı asla affetmem diye.hiç boşuna mağdurları oynama. Benden uzaklaşarak küserek beni senin dediğin yanlışları yapmaya mecbur edeceğini düşünme .Ben kendi doğrumdan gidicem. Vicdanım tükenmedi çok şükür. Kızın yalan söyleyemedi diye uzak durarak, sorun çıkarırsan komik duruma düşen sen olursun. Böyle bir dua edeceğim aklıma gelmezdi sana , 33 yıldır ilk kez böyle dua ediyorum . Allah Hidayet versin sana, hava atma duygun törpülensin. Doğru yolu bulursun inşaallah. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…