- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
- Konu Sahibi Whitechocolate-2020
-
Teşekkürler kararımı verdim ve aşağıdaki mesajı attım5 yaşında çocukmusunuz siz annenizin bu dediğine inandınız. Niyetlendim ya kızım allah buldurdu . Yok öyle bir dünyA. Anneniz nerden buldu ayrıca o altını? Çok karışık kafamda milyon tane tilki dolanıyor şuan. Ahh düşünceli kv kızına kıyamadı gitti aynısını aldı desinler.yada damadının gözünde o damgayı yiyeceğini düşündüğü için bu yalanı söylüyor. Aslınd kararım doğruyu söylemen yönündeydi ama annen de çok kötü bir duruma düşecek kimse o altını annenin valizde bulduğuna inanmayacak bizde inanmadık çünkü. O yüzden tek seferlik susun. Birdaha da annenize güvenmeyin.
TeşekkürlerAnnem bulmus supriz yapmak istemis de esine. Esin sey sanacak annen sifirdan sana üzülüyorsun diye bileklik yapmış. Neden boyle bilsin ki esin. sonra ortaya çıkarsa esinle aran açılır. Güvenmez birdaha annene ve sana
Biraz fazla uzatmışsınız mesajı da. Anne niyetini anlayamadım, eşime yalan söyleyemem. Yarın sana keseyi geri vericem gibi sade ve kararlı bir mesaj yeterli olurdu. Şimdi annenize gereksiz mağduriyet yaratmış oldunuz. Eğer whatsapp ise o görmeden silin bence.Teşekkürler kararımı verdim ve aşağıdaki mesajı attım
Ne gerek var ki yalan söylemeye bana saçma geldi doğrusu.——Merhaba kızlar kısa ve net şekilde anlatmaya çalışıcam
Yaklaşık 3 sene önce çeyrekli bilekliğim kaybolmuştu. Arada aklıma geliyor üzülüyordum, bir yandan da bir yerlerden çıkma ümidi vardı. Nişanlıyken hatta kendi evimi taşırken eşime dedim , belki de bazadan falan çıkar yani bunu söyleme sebebim bulduğuma eşim de sevinir
— annem bulmuş (bavulun dibinden)ama bana dedi ki; bana büyük yemin et ki etmedim, dediki ben Allah’a söz vermiştim, bulunursa ben sana aldım gibi yapıcam dedi (ayrı şeyler de alıcak tabi de) ben de o zaman tamam demiştim öyle anlaştık
— annem bulduğunu söylediğinde ben kaç kere anlattım, anne lütfen yalan söylemeyelim . Eşimin sevindiğini görmek istiyorum. O da sevinir dedim. Annem ısrarla ama bak böyle niyet ettim, allah buldurdu, niyetimizi bozmayalım diyor
— bugün evlerinden çıkışta keseye koymuş, eşimin yanında açıklama yapıp verdi bana, içini açmadık,
- şimdi ben keseyi açıp aaa bu benim kaybettiğim bileklik mi diyeyim , ki büyük ihtimal diyeceğim , annem sürpriz yapmış demek diye. Annem kızacak ama doğru olan ve vicdanımın rahat edeceği bu. Veya eşim şüphelenir mi annesi hediye die verdi, kızı rahat edemedi diye
Lütfen annem, ben ve eşim yönünden düşünür müsünüz? Yarına kadar karar vermeliyim ,annemlerden geleli bi saat falan oldu. Yarına kadar açmalıyım keseyi açıklama yaparak
İnan’ın korkuyorum şuan yaa
Benim bilekliğim demeye bile
Cok gereksiz bir msj olmus. Neden bukadar agir msj yazdiniz ki. Kabul etmiyorum dediğini diyip konuyu kapatabilirdinizKIZLAR ŞİMDİ ANNEME MESAJ ATTIM
BANA TAVIR YAPIP KÜSÜP HUZIRSIZ ETMEZ İNŞAALLAH
AÇMADIM SONUÇTA
MESAJI KOPYALIYORIM
Keseyi hiç açmadık, kara kara düşündüm içimden . Sana geri vermeye karar verdim. Az önce “eşimin adı”yatınca, keseyi çantama koyayım diye aldığımda gözüme fiyat yazıldığı ve kuyumcu Kartı olduğu takıldı ve içim gitti. Benim annem nasıl bu kadar şovmen olabilir nasıl diye. Yalan da söylemicem sana şov da yaptırmıcam. Hee karşında ezik büzük mağdur da durmucam. Allah izin vermesin. Eşimin gözüne baka baka, annem bana bunu almış deyip, eskiden aradığım altını kaybettiğimi saklayamam .eşim bana evlenmeden de demişti yalanı asla affetmem diye.hiç boşuna mağdurları oynama. Benden uzaklaşarak küserek beni senin dediğin yanlışları yapmaya mecbur edeceğini düşünme .Ben kendi doğrumdan gidicem. Vicdanım tükenmedi çok şükür. Kızın yalan söyleyemedi diye uzak durarak, sorun çıkarırsan komik duruma düşen sen olursun. Böyle bir dua edeceğim aklıma gelmezdi sana , 33 yıldır ilk kez böyle dua ediyorum . Allah Hidayet versin sana, hava atma duygun törpülensin. Doğru yolu bulursun inşaallah. İyi geceler
Allahımm ben neler okuyorumanneniz kayıp bileklik için niyet etmiş siz de 'allahım niyet ettim eşime doğruyu söylemeye' diye niyet edin böylelikle niyetinizden siz de dönemezsiniz artık oh böyle yapın kesinlikle
Öyle nihetmi olurmuş ya allah allah annende yani——Merhaba kızlar kısa ve net şekilde anlatmaya çalışıcam
Yaklaşık 3 sene önce çeyrekli bilekliğim kaybolmuştu. Arada aklıma geliyor üzülüyordum, bir yandan da bir yerlerden çıkma ümidi vardı. Nişanlıyken hatta kendi evimi taşırken eşime dedim , belki de bazadan falan çıkar yani bunu söyleme sebebim bulduğuma eşim de sevinir
— annem bulmuş (bavulun dibinden)ama bana dedi ki; bana büyük yemin et ki etmedim, dediki ben Allah’a söz vermiştim, bulunursa ben sana aldım gibi yapıcam dedi (ayrı şeyler de alıcak tabi de) ben de o zaman tamam demiştim öyle anlaştık
— annem bulduğunu söylediğinde ben kaç kere anlattım, anne lütfen yalan söylemeyelim . Eşimin sevindiğini görmek istiyorum. O da sevinir dedim. Annem ısrarla ama bak böyle niyet ettim, allah buldurdu, niyetimizi bozmayalım diyor
— bugün evlerinden çıkışta keseye koymuş, eşimin yanında açıklama yapıp verdi bana, içini açmadık,
- şimdi ben keseyi açıp aaa bu benim kaybettiğim bileklik mi diyeyim , ki büyük ihtimal diyeceğim , annem sürpriz yapmış demek diye. Annem kızacak ama doğru olan ve vicdanımın rahat edeceği bu. Veya eşim şüphelenir mi annesi hediye die verdi, kızı rahat edemedi diye
Lütfen annem, ben ve eşim yönünden düşünür müsünüz? Yarına kadar karar vermeliyim ,annemlerden geleli bi saat falan oldu. Yarına kadar açmalıyım keseyi açıklama yaparak
Kaybedince annem aynısını almış ya kıyamam de geç kocan da olsa el oğlu bir imzayla karı koca bir imzayla düşmansınız bunu unutma annenin adını hırsıza çıkarırlar gerek yok——Merhaba kızlar kısa ve net şekilde anlatmaya çalışıcam
Annenin yaptığı doğru birşey değil ama yine de annen almış gibi yap——Merhaba kızlar kısa ve net şekilde anlatmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?