Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
Teşekkürler kararımı verdim ve aşağıdaki mesajı attım

Annem bulmus supriz yapmak istemis de esine. Esin sey sanacak annen sifirdan sana üzülüyorsun diye bileklik yapmış. Neden boyle bilsin ki esin. sonra ortaya çıkarsa esinle aran açılır. Güvenmez birdaha annene ve sana

Annen gerçekten yeniden almış olabilir (belki de annen kaybetmişti zamanında yanlışlıkla ya da ödünç almıştı kimbilir?)
İşin içine böyle dalavere girerse benim aklıma şu gelir, altını annesine verdi o da şimdi yenisini bozdu)
Kaynana konuları bizi böyle negatif yaptı bizim suçumuz yok.

Teşekkürler kararımı verdim ve aşağıdaki mesajı attım
Biraz fazla uzatmışsınız mesajı da. Anne niyetini anlayamadım, eşime yalan söyleyemem. Yarın sana keseyi geri vericem gibi sade ve kararlı bir mesaj yeterli olurdu. Şimdi annenize gereksiz mağduriyet yaratmış oldunuz. Eğer whatsapp ise o görmeden silin bence.

Ne gerek var ki yalan söylemeye bana saçma geldi doğrusu.

Cok gereksiz bir msj olmus. Neden bukadar agir msj yazdiniz ki. Kabul etmiyorum dediğini diyip konuyu kapatabilirdiniz

"Bir zamanlar annemin hediyesi olan ve kaybettiğim bilekligim. Annem bulup bana tekrar hediye ediyor." denebilir an ben bu işin mantığını anlamadım. Neden öyle söylemek istiyor?

Öyle nihetmi olurmuş ya allah allah annende yani
Sen doğruyu söyle eşine
Eşinede söyle annem böle dedi çaktırma falan de bari
iki taraftada aklın kalmasın

Eşinizin yerine koyuyorum kendimi eşim böyle bişey için bana yalan söyler ya da ortak olursa kendimi çok kötü hissederdim. Uzun zamandır aradığı bişeyi kaybetmesine üzüldüğüm zamanları hatırladıkça sinir olurdum hatta. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz benim için

Kaybedince annem aynısını almış ya kıyamam de geç kocan da olsa el oğlu bir imzayla karı koca bir imzayla düşmansınız bunu unutma annenin adını hırsıza çıkarırlar gerek yok

Annenin yaptığı doğru birşey değil ama yine de annen almış gibi yap
Anneni mahcup etme eşine karşı
Vicdan yapacak çok birşey Yok bunda

Ben olsam bilekliğin kaybolan bileklik olduğunu söylemeyi bırak annemin söylediklerini bile söylerdim kesin. Her şeyi anlatırdım. O kadar dürüst bi insanım. İçimde bişey tutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…