- Konu Sahibi ayyxuxzlxuxm
-
Kimse kullanmadı mı bu bakım kürünü saçları uzattığı iddia ediliyor.Bende bu yüzden almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim
Kimse kullanmadı mı bu bakım kürünü saçları uzattığı iddia ediliyor.Bende bu yüzden almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim
bende buradaki yorumlara bakarak aldım henüz dün geldi şuan saç bakım yağını ilk kez uyguladım sabaha kadar kafamda bekleteceğim sabah yıkarım bide ovex diye bi ürününün deneme boyundan aldım bakalım nasıl etki edecek tabi hemen bi sonuç beklememek lazım saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ayrıca boyalardan çok yıpranmış durumda umarım iyi olur tabi en azından 1 ay düzenli kullanmak lazım sonuçları yazarım
Strawberrylips,
Nasil gidiyor ya da gitti? Tecrubeni paylasabilir misin?
açıkçası hc.den çok memnunum gerçektende hızlı uzatıyor ama ben durmuyorum saçlarımı boyamaya devam ettiğim için sürekli kırılıyor hc ne yapsın ama gerçekten kullandıklarım içinde en etkilisi tavsiye ediyorum en azından bende işe yarıyor çok besledi saçlarımıda ayrıca güzel bi ürün
Benim kargom bugün geldi. hemen sürdüm her yerine yedirdim sonra boneyi taktım 5 saat falan tuttum cnm inş bendede işe yarar bakalm 3 günde bir yapmayı düşünüyorum :) çok güzel kokuyor ve şişeside beklediğimden daha büyük 1 aydan fazla gider düşünüyorum çok heveslendim uzatmazsa hayal kırıklığı yaşıcam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?