Saç Bakım Ürünleri Herbal Hair Care Complex - Kullanan arkadaş varmı ne sonuç aldınız

Kimse kullanmadı mı bu bakım kürünü saçları uzattığı iddia ediliyor.Bende bu yüzden almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim

ya ben kullandımn ama onun şampuanı çok fena kaşıntı yaptı hemen bıraktım sampuanını saçlarım uzadı bıraz ama kendılığinden mı yoksa o yağdan mı bılemyorum yağı zaten besleyıcı ise yarayabılır ama sampuanını almayın derım bitlenmıs gbı kasınıyorsunuz

Kimse kullanmadı mı bu bakım kürünü saçları uzattığı iddia ediliyor.Bende bu yüzden almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim

ya ben kullandımn ama onun şampuanı çok fena kaşıntı yaptı hemen bıraktım sampuanını saçlarım uzadı bıraz ama kendılığinden mı yoksa o yağdan mı bılemyorum yağı zaten besleyıcı ise yarayabılır ama sampuanını almayın derım bitlenmıs gbı kasınıyorsunuz

bende bu ürünü K.K da görüp sipariş verdim. doğum sonrası inanılmaz dökülmeye başladı saçlarım. o yüzden çare olur umuduyla aldım. sitesindeki yorumlarıda okudum ilk yıkamada etki etti falan yazılmış hep inandırıcı geldi.
dün ilk defa uyguladım, ee ilkinde bi mucize beklemiyorum tabi ama öyle bahsedildiği gibi aman aman bi yumuşaklık falan filan olmadı. aksine zor taradım saçlarım. uygularkende dökülen saçlarım cabasıı

HC HERBAL HAIR CARE COMPLEX i ablamın kızı birkaç yıldır kullanıyor. saçları hızla uzadı. bakımlı. dalgaları daha hacimli. ben yeni doğum yaptım ve inanılmaz dökülüyor saçlarım. bende aldım. şuan ilkkez denedim. bakalım nasıl olacak.
uzun süre kullanımda ciddi güzel sonuçlar alındığını ben biliyorum . inşallah bende de işe yarar.
ancak saçta boya var ise boyasız saça oranla aynı sonucu vermiyor sanırım

arkadaslar ben bu urunun saç bakım yağinı yanı uzatma yağinı kulladım tek sısesını işe yaramadı desem yalan olur bıraktım tekrardan uzamamaya basladı. sımdı 2. sıparısı wercem. nerden baksan 2 ayda 4-5 cm uzamıstır

Bir aydır düzenli olarak kullanıyorum, şimdilik hiç bir faydasını görmedim. İkıncı sısede ıse yaramaya basladıgını söyledikleri için üşenmeden kullanmaya devam ediyorum.

Ben bu ürünün saç kremini kullandım, kullandığım gün saçlarım dökülmeye başladı, şuan avuç avuç saçlarım dökülüyor, krem mi yaptı bilemiyorum ama şuan saç dökülmesini durduramıyorum, doktora gideceğim, bu ürünü kullandığım gün başlaması bende biraz şüphe bıraktı açıkcası.

ben kullandım bu kompleksi ve cok beğendim 2. yi de bugun siparis ettim hatta yaklasık bi haftadan sonra saclar pamuk gibi oluo oda arkadasım bile cok sasırmıstı cok parlak duruyo saclar, dökülmesine pek bise etki etmedi bende ama saclarım cok dolgun durmaya baslamıstı

Bende saçımın uzamasını isteyenlerdenim :)) ürünü daha yeni gördüm ama memnun olanlarda var olmayanlarda kararsız kaldım memnun olan arkadaşlar şampuanı kremi ve yağı hepsini kullandınız mı yoksa sadece şampuan mı kesin sonuç için beraber kullanın yazmışlar da bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

Oncelikle siteye yeni uye oldum . Bu urunden bende yeni siparis verdim pazartesi gelicek . Kullanan arkadaslar uzamada bir etkisi oldu mu ? Ayrica ben entele ve ozonlu bioxlife diye bir karisim kullaniyorum 2 gunde 1 . 25 tl. O da biraz uzatti gibi geldi. Onunla birlikte lavanta cayi icip dustan sonra sacimi yikiyorum yarim saat sonra duruluyorum mat saclara birebir . Uzamada da etkulisi oldugunu soyluyolar ben daha yeni basladim 2. Gunum. Neyse hc complex kullananlar yorumlarini merak ediyorum yardimci olur musunuz ?

kesinlikle tavsiye ediyorum kullanın saç problemlrmn hepsne çook ii geldi hiç uzamayn saçım ayda 3 cm uzadı ve bunu herkes fark ediyo sadece ilk kullnmlrda sacım biraz döküldü sonra gürlesmye basladı 1 şişeside 1 ay 2 hafta gitti tam olark bn tavsiye ediyorum kullanms biri olarak halen dahada kullanıyorum..

bende buradaki yorumlara bakarak aldım henüz dün geldi şuan saç bakım yağını ilk kez uyguladım sabaha kadar kafamda bekleteceğim sabah yıkarım bide ovex diye bi ürününün deneme boyundan aldım bakalım nasıl etki edecek tabi hemen bi sonuç beklememek lazım saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ayrıca boyalardan çok yıpranmış durumda umarım iyi olur tabi en azından 1 ay düzenli kullanmak lazım sonuçları yazarım

Strawberrylips,
Nasil gidiyor ya da gitti? Tecrubeni paylasabilir misin?

Kızlar bende hc compleks sipariş ettim az önce saçlarım uzasın diyeeee. Yani yağını :) çok umutluyum yorumlar çok güzel inş hayal kırıklığı yaşamam:). Kullananlar varsa bilgilendirsin öpüyorm canlarm

Strawberrylips,
Nasil gidiyor ya da gitti? Tecrubeni paylasabilir misin?

açıkçası hc.den çok memnunum gerçektende hızlı uzatıyor ama ben durmuyorum saçlarımı boyamaya devam ettiğim için sürekli kırılıyor hc ne yapsın ama gerçekten kullandıklarım içinde en etkilisi tavsiye ediyorum en azından bende işe yarıyor çok besledi saçlarımıda ayrıca güzel bi ürün

Benim kargom bugün geldi. hemen sürdüm her yerine yedirdim sonra boneyi taktım 5 saat falan tuttum cnm inş bendede işe yarar bakalm 3 günde bir yapmayı düşünüyorum :) çok güzel kokuyor ve şişeside beklediğimden daha büyük 1 aydan fazla gider düşünüyorum çok heveslendim uzatmazsa hayal kırıklığı yaşıcam :/

evet canım şişesi büyük epeyce gidiyor yani,sen düzenli kullan benim saçlar oldukça geç uzar benimkine bile etki ettikten sonra umarım sende de işe yarar,kolay gelsin

HC HAİR CARE şampuan ve complexini kullanıyorum ben. bundan 1 sene önce kuaföre gitmiştim ve saçımı inanılmaz kısa kesmişti çok üzülmüştüm. nette nasıl uzatabilirim dye araştırma yaparken karsılasmıstım bu complexle. şampuan ve complexini sipariş verdim toplam 65 tl pahalı geldi ama çözüm arıyordum. saçlarım çok kısa bir zamanda istedigim seviyeye geldi. parladı canlandı. kullanmak isteyen ama kararsız kalanlara tavsiye ediyorum. smdide aldım. saclarım uzun ama yıpranmış oldugu için sipariş verdim. şuan dökülme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…