Hereyi konuabiliyor musunuz?

nişanlınızla herşeyi konuşurmusunuz

• evet hemde herşeyi

OY: 123 77,4%
  • bazen oda üstünkörü

OY: 26 16,4%
  • hayır asla konuşamam

OY: 14 8,8%

• Ankete Katılan
    159

edakrxsxk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
368
0
96
Ankara
kızlar bu sorum nişanlı olanlara yada bu dönemi geçiren şuan evli olanlara nişanlınızla herşeyi konuşabiliyormusunuz cinsellik anlamında

nişanlı ya da evli değildik ama
eski erkek arkadaşımla her şeyi çok rahat konuşabiliyorduk.
hatta o bir keresinde bizim böyle birbirimize karşı rahat konuşmamız büyük avantaj gibi şeyler söylemişti.
bence sakıncası yok konuşulmasının.

teşekkürler kızlar bencede bir sakıncası yok bende nişanlıyım ve herşeyi konuşuyoruz zaten konuşamazsan olmaz

1 sene flört ettık 1 sene sözlü nişanlı kaldık 2 senelık evlıyım hala konusamam cok utanıyorum oda benım bu halımı sevdıgını söyler hepcoksekeriremsu

ewet konusurum... eski sevgilimle konuşurdum..

henüz evli deilim nişalıda deilim ama herşeyi konuşuruz eğer bir ömürü beraber geçirmeyi planlıyosak rahat olmamız gerek

bi ömür gecirecegin insanla özel anlamda birseyleri konusmanda bi sakınca yok asıl ben konusmayanlara kızıyorum cünkü evlilige damdan düşer gibi giriyolar oda büyük problemler olusturuyo evlilikten önce esinin isteklerini düsüncelerini bilmek en dogal hakkın...

cogu seyi konusuyoruz..ilk gecemizi bile..ama HERSEYI degil..cünkü ben cekiniyorum..utaniyorum...ona kalsa belkdie konusur..o ne zaman böyle bi konu acsa ben kapatirimcoksekeriremsu....

evet hem de herşeyi
nişanlanmadan ewwel de konuşurduk
her daim konuşuyoruz yani tatlicadiarzu

Back
X