- 23 Ağustos 2012
- 51.881
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.687
- 898
evet sevgili olmaz benden sana dedievet hayatımda kalmazsı beni sadece üzer inş karşına evlenebileceğin birisi çıkar ve mutlu olursun sein mutlu olman beni dahada mutlu eder dedi
O cumleye bittim zaten , yazmayi unutmusum.
Insan 1 mg hoslandigi birine insallah sen de evlenip mutlu olursun demez zaten.
Madem hoslanmiyor, istemiyor, sizinle bunca zaman ne b.k yemis ? Erkekleri anlamak mumkun degil gercekten. Dengesiz, problemli biri, serserinin teki. Gecin gidin bence.
evet sevgili olmaz benden sana dedievet hayatımda kalmazsı beni sadece üzer inş karşına evlenebileceğin birisi çıkar ve mutlu olursun sein mutlu olman beni dahada mutlu eder dedi
Niyeti senin beklediğin , sandığın gibi , birbirinize karşı hisleriniz aynı değilmiş . Keşke en başından hayatına kimseyi istemediğini söylese ve senle görüşüp umut vermeseydi ama olan olmuş .
Birlikte olma konusuna gelince umarım acı da olsa senin için bir tecrübe olmuş olur ve bundan sonra ki kararlarını daha sağlam verebilirsin .
offfffffffff içim şişiyor böyle konuları okudukça.Selam kızlar
Dost olarak görüşürüz ama ilerisi olmaz diyerek konuyu kapattı eskisi gibi görüşmüyoruz.Bu arada yaşılarımız ikimizinde 33. Ve malesefki kızla birlikte oldukeşimden sonra kimseyle yaşamadığım etik te bulmadığım bişeyi nasıl olduysa yaptım madem kimseyi istemiyordun hayatında neden yaklaştın dedim etkilendim beğendim karşılıklı oldu herşey ikimizde istedik dedi Konunun seninle alakası yok yanlış zamanda karşılaştık şuan ilişkiye hazır değilim zamanla dediklerimin doğru olduğunu anlayacaksın en az 1 yıl düşünmüyorum kimseyi dedi ve sanada umit vermiyeyim dedi.
Kendimi çokkk basit hissediyorum kızlarbunalıma girdim klasik sözler sarfett sen istediin sürece hayatında olurum çok temiz kalplisin dedi. Bende dost kalamam dediğimde eğer seni dost kalmamız üzerse saygı gösteririm görüşmeyiz dedi.Dost kalalım ama asla bir daha cinsellik olmaz zaten dedi.Günlerdir bunalımdayım basit ve aşağılanmış hissediyorum kendiimi
Yorumlarınızı esirgemeyin yol gösterin bana
Ah bulamadım ne yaptın sen ya.... Adam alacağını almış sonra da sıyrılmış ısın içinden...
Not; bulamadimi burda eskiler iyi tanir. Kızlar demek istemiş r çıkmamış hepsi bu.
Haklısın canımama benim eşimlede cinsel sorunlarım vardı eşim sorunluydu yani bu adamla cinsellik yaşarken bana dediki okadar belliki daha önce kimseyle birlikte olmadığın bilmiyorum çok üzgünüm
Zamana ihtiyacim var dedi diye anlatirken neler olabilecegi beynimde sekillenmisti aldatildim pskolojim bozuldu bi sure kimseyi dusunmuyorum yalani cok bariz bir yalan .. digerleri gibi direk yatmak istedigini ortaya sacmak yerine gayet dolayli davranmis sonucta bu ne bekliyordun ki ????????
Neyse artık olan olmus. Hani derler ya bi musibet bin nasihatten hayırlıdır diye. Bundan sonra daha temkinli olursun. Üzülme artikcanım sıgınacak lman aradım galibagüvendim inndım
Neyse artık olan olmus. Hani derler ya bi musibet bin nasihatten hayırlıdır diye. Bundan sonra daha temkinli olursun. Üzülme artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?