hafizami_silsem
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 26 Mayıs 2017
- 23
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi hafizami_silsem
Tam olarak durumu ozetlemissin esim de artik cok yoruldu yiprandi. 5 yildir evliyiz hep annedir babadir haklari odenmez diye o goturdu bizi annemlere ama en son olayda ben artik kaldiramiyorum diye koca adam benimle birlikte agladi ici oyle dolmus ki onun daher durumu kendi içerisinde değerlendirmeyi bilmek gerekli. en kötü aile olarak ailem benim ağzıma da s.çsa anne baba gibi olamaz, asla koca demem nasıl bir salakça yorumdur ya rabbi sinirlendim valla. bi de konu sahibini koca meraklısı, kocası için ailesine sırt çeviren durumuna sokuyor, ba ba ba... bi ailesini seven sizsiniz ya tabi.
konu sahibi bence eşin doğru olanı yapıyor. eğer kendin istiyorsan görüşmeye devam edersin, ama sen de eşinin bu tavrını zaten benimsemiş görünüyorsun. bu arada kocanın sana kesin getirme hakkı evet yok, ama çocuklarını görüştürmek istemeyebilir.
şahsen benim eşimin ailesi çocuğumun yanında bağıran çağıran, küfür eden, dengesiz hareketleri olan, çocuğumu kötü etkileyecek zarar verecek insanlar olsa ben de çocuğumu onlara göstermezdim. bunu da gayet kendimi haklı görerek eşime söyleyebilirdim.