- Konu Sahibi randomlife
-
Evet icime sinmedi hemde hicsenelerdir diyettir saglikli yasamdir bunlarla iciceyim ve sizinde dediginiz gibi boyle garip garip seyler verdi ben yagsiz olsun 2 senedir yagsiz tuketiyorum zaten dedim kolesterol problemin yok yag azaldikca karbonhidrati artar dedi ..ve bana hic degisim vermedi valla gına geldi 12 13 gundur ayni kahvaltiyi yapmaktan bi kere yumurta yedim peynir yerine ama ben yulaf ezmesidir sabah kahvalti da meyvedir tosttur severim hic vermedi ..arti bakliyat bile yok 7den sonra yemekte hic hosuma gitmiyor ..bunlarin hepsini aktarcam kendisine
Evet tadi kötü canım ama acı biber atınca kapanıyor tat bakalım çarşamba başlayacağım inşallah. Kilom 85.5 di şimdi 74 canimMasallah cnm :) kilon kac
Bende yapiyim dedim lahana corbasini ay migdem mahvoldu
Evet tadi kötü canım ama acı biber atınca kapanıyor tat bakalım çarşamba başlayacağım inşallah. Kilom 85.5 di şimdi 74 canim
evet canım yaaa 4-5 ay var ayda 3 kilo bile versem 12-15 kilo eder bu da zaten en sağlıklısı olur :)Canimm halledicez merak etme yaza kadar gidicek 4 5 ay var onumuzde cok guzel ohoo millet 4 5 ayda ne kilolar veriyor neden bizde vermeyelim
Yine salatann💕💕 aksam biraz az onun haricinde cok cok iyi
Dun yazamadim.cunku 18.30da uyudum bi actim gozumu saat 10du16 saat uyumusum resmen dun yediklerimi yazayim
yaa canım sen nasıl dayanıyorsunnn?ben senin yerinde olsam düşer bayılırımmGunaydin Kizlarr bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1tane domates
1tane biber
1dilim peynir
1tane yumurta
Oglen tavuk sote
Aksam yok
2litre su
1saat Yuruyus
Ogle yemegini kacta yiyosun canimGunaydin Kizlarr bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1tane domates
1tane biber
1dilim peynir
1tane yumurta
Oglen tavuk sote
Aksam yok
2litre su
1saat Yuruyus
Olmadi birakicam gercekten :/ bugun diledigim gibi kahvalti yaptim tabiki kalori hesabini birakmadan olculu 15 gun ayni sey yenelir mi ya 😔 1 ayda 5 kilo cok guzel vermissiniz napmistiniz spor da yapmis miydiniz :)Bence sen söylediğin de hala diretirse
kendin de söylüyosun yulaf ezmesi severim diye
bence kendi bildiğin şeyleri yap
ben 1 ay boyunca 5 kilo verdiğim zaman
kendi öğrendiklerimi uyguluyorum ki sen diyosun iç içeyim
benden çok daha fazla bilgin var tavsiyem bu yönde :)
Ayni sıkınti bende de var canim spor ve yesilcay falan icerek hizlandirabiliriz sanirim😔😔öğle için bir öğrenci eli mahkum onları yiyor zatenama ben okula bile sulu yemek götürüyorum ben yemeklerimi hep ölçülü yerim abur cuburu da azalttım yani abatrılı yemiyorum ara sıra akşam yemekleri desen iki lokma yer kalkarım hiç ekmek yemeden ama benim metabolizmam zayıf sanırım küçüklükten beri sıkıntı o bende
Ayda cok degil hakkaten 3 kilo vermek yeter bize ya saglikli saglikli :)evet canım yaaa 4-5 ay var ayda 3 kilo bile versem 12-15 kilo eder bu da zaten en sağlıklısı olur :)
evet evettt salatamm çok lezzetli ve doyurucuydu,yok kızzz akşam da bana yeterli geldii baya baya doydum yanii :)
o kadar saat gerçekteenn uyuddunmuuu maşallaaahhhhhh
Aksam azicik az gibi yanina bir corba cok yakisirdi :) yada gece 1 bardak süt icersen cok guzel olur canim onun disinda cok begendim 💋buyrun kızlar yorumlara açığıımm
menüm:
sabah 2 bardak su+1 portakal
kahvaltı:
peynir-salam
salatalık
haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği(kızartma)
öğlen: bişey yemedim geç kahvaltı ettim
ara:1 bardak ayran
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı
bi kaç parça turşu
gün boyu bol su içtim :)
spor:bugün dinlenme günü yapıyorum :)
bugün biraz düzensiz oldu valla ama bozulma yok aynen devam :)
Ayda cok degil hakkaten 3 kilo vermek yeter bize ya saglikli saglikli :)
bende yicem bir gun de dah kismet olmadi icine yag yada nar eksisi koyuyor musun cok severim nar eksisini de 😊
valla o kadar uyudumve dun tum gun basim agridi kendime gelemedim ama 1 hafta boyunca toplamda 2 3 saat anca uyumustum fena cıkti acısı😔
Aksam azicik az gibi yanina bir corba cok yakisirdi :) yada gece 1 bardak süt icersen cok guzel olur canim onun disinda cok begendim 💋
ah ah bende hamsi tava yapmak istedim ama üşendimDaha yemedim aksami ama yazayim menumu :)
Sabah(valla diledigim gibi oldu 🙈 ) (15.30)
4 tatli kasigi recel
2 dilim ekmek ,peynir
2.5 tatli kasigi nutella
4 yesil zeytin
Aksam
1 izgara levrek
Yanina nar eksili , bol kıs salatasii (havucu az)😊😊
Boyle kapatirim kizlar bugunumu de ben receli cok severim cokta canim istedi hazir pazar kahvaltisi dedim yedim elestirebilirsiniz kesinlikle acigim😊😊
Uyku kadar sevdigim bisey yok sanirimaman olur arada :) bende bazen bi yatıyorum sabah kalkıyorum
ben nar ekşisini salata da çok sevmiyorum cnm anca çiğköfte de yerim :)
yok ya pilav yedim ya karnım şiş şuan bi de nescafe içerim 8 den önce tamamdır :)
acıkıcağımı sanmıyorum ....bugün biraz fazla karbonhidrat almışım gibi hissediyorum açıkcası
ah ah bende hamsi tava yapmak istedim ama üşendimartık haftaya kaldı
Uyku kadar sevdigim bisey yok sanirim
Aksam biraz karbonhidratli ama sabah yumurtan var peynirin var proteinli yani dengelemissin bence ���� cigkofteye hakkaten cok guzel gidiyor nar eksisi , canim sanirim cigkofte cekti suandadurum olsa da yesek saka bir yana tabiki yemem �� kiloyu verelim sonra yeriz o da tabiki dengeleyerek :) ah ah kilo versem bir daha bu sıkıntilari yasamamak icin cok dikkat ederim gibime geliyor ama kilosuni koruyaman da cok insan var bi taraftan da :/
hamsi tava da cok guzel ama kizartma oldugu icin uzak duruyorum ��
Olmus mu menum :/
4 senedir ise mi gidiyosun canim o yuzden mi :/ devam devam cok cok iyi kisa surede verirsin gibime geliyor hazirana kadar 20 gider bence ben birde bi site var adini soylemem yasak mi bilmiyorum orda hergun yediklerimi yaziyorum mesela diyoki bugun 0.11 gr verdiniz 1 ayda 3.30 kilo vericeksiniz bu da beni motive ediyor istersen adini soylerim :)bende seviyorum canım ama son 4 yıldır nerdeyse doğru düzgün uyumuyorum en çok 9 a kadar
ya bugün biraz düzensiz oldu ona sayıyorum :) ama bozmadım yani devam devam :))
ah ah versekde kurtulsak zaten senin çok bişeyin kalmamış ki maşallah ben senin kilona insem oohooo daha nee :)
olmuş olmuş daa sabah 15.30 demişinona takıldım biraz :)
Ogle yemegini kacta yiyosun canim
Olmadi birakicam gercekten :/ bugun diledigim gibi kahvalti yaptim tabiki kalori hesabini birakmadan olculu 15 gun ayni sey yenelir mi ya 😔 1 ayda 5 kilo cok guzel vermissiniz napmistiniz spor da yapmis miydiniz :)
Ayni sıkınti bende de var canim spor ve yesilcay falan icerek hizlandirabiliriz sanirim😔😔
Cok guzel bence yaptiklarin sulu yemek olsun ekmek yememen olsun verirsin kosa zamanda :)
4 senedir ise mi gidiyosun canim o yuzden mi :/ devam devam cok cok iyi kisa surede verirsin gibime geliyor hazirana kadar 20 gider bence ben birde bi site var adini soylemem yasak mi bilmiyorum orda hergun yediklerimi yaziyorum mesela diyoki bugun 0.11 gr verdiniz 1 ayda 3.30 kilo vericeksiniz bu da beni motive ediyor istersen adini soylerim :)
oyle belki ama boydan sanirim o kadar toplu duruyorum ki birde hayatim boyunca ciktigim en yuksek kilodayim suanda ne istedigimi giyebiliyorum ne baska bisey hakkaten cok etkiliyor beni orami burami kapatmaktan bi hal oldum
Kahvaltim yazcaktim aslindacok komik olmus oyle duzelteyim hemen
Olmadi birakicam gercekten :/ bugun diledigim gibi kahvalti yaptim tabiki kalori hesabini birakmadan olculu 15 gun ayni sey yenelir mi ya 😔 1 ayda 5 kilo cok guzel vermissiniz napmistiniz spor da yapmis miydiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?