- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.001
Birde başta ben evlenmek istemiyordum, o çok aşıktı. Okadar çabaladı ki, artık etrafımdaki herkes kabul etmemi istedi.Of. Bu adamları anlamiyorum ya. Evde gencecık karın var pırıl pırıl.
Nasıl opup sevmezler aklım almıyor.
Evlilik ıcın bırıncı sart saygıysa ikinci sart cinsellik bana gore.
En guzel genc yıllarını boyle gecırıyorlar.
Hayır ozaman neden evleniyorlar?
BaşakKızlarrrrrr ıcınızde Yengec varsa sizi tenzıh ediyorum dedım ama en basta.... Sızın yok mı sevmedıgınız kisiler hatırlatan burclar hayatınızda. Emınım koc sevmeyen. Vardır ıcınızde. Mesela ben kocum, en cok benı seveceksiniz orası ayrı
Aslında anlasıyorduk, sonra nolduysa oldu.Yok kocla anlasamaz yengeçtamamdr simdi anladım yengeçle olmazsın su ve ateş sana aslan yay kova onlar lazım
Aynen Aslan burcu olanlara öncelik ver canımAslan bulsun hayatını yaşar sadık ve eğlenmeyi severler
Belki şöyle irileşirsem ilgisini çekerimBen de doğumdan sonra kendimi salmadım. Eski kiloma bile döndüm 1.5 ay sonra. Ama neoldu yine kıymet bilinmedi boşver sal gitsin
Ben koçlari cok severimKızlarrrrrr ıcınızde Yengec varsa sizi tenzıh ediyorum dedım ama en basta.... Sızın yok mı sevmedıgınız kisiler hatırlatan burclar hayatınızda. Emınım koc sevmeyen. Vardır ıcınızde. Mesela ben kocum, en cok benı seveceksiniz orası ayrı
Ya iste kader gırmıs devreye basiretin baglanmis.Birde başta ben evlenmek istemiyordum, o çok aşıktı. Okadar çabaladı ki, artık etrafımdaki herkes kabul etmemi istedi.
Yoksa alıp başımı gidecektim Türkiye'den.
Sabah 8 civarı doğmuşum. Öğrendim ahahahahaAslan bulsun hayatını yaşar sadık ve eğlenmeyi severler
Ya iste kader gırmıs devreye basiretin baglanmis.
Hep boyle ısrar ediyor bu tur adamlar kimden duysam aynısını diyor.
Amacları alemin cıcek gibi baktigi kızını soldurmak sanırım
Allah benim belamı vermiş zaten şu köşede sessizce oturayım benOooo burçdaşım benim
akreplerden nefret ettigimi soylemıs mıydım
Ya çok iyi anlaşırsın yada hiç anlaşamazsn o hissettgin tutku tamamen zıt yapıda olmanız birbirnizi hem istiyorsunuz hem de bir araya gelemiyosunuz... ilk zamanlarda yıpratr bu durum sag kalmayı basaranların iliskisi devam ediyor sanırımAslında anlasıyorduk, sonra nolduysa oldu.
Koc ve Yengec arasında sacma bir tutku oluyor buna yemın edebılırım
İyi gecelerHepinize iyi geceler hanımlar .
Dur azıcık nispet yapayım da gideyim
Duşa giricem cilt bakımı yapıcam bebek gibi olucam sonra temiz pijama mis gibisanki siz yapamazsiniz ya nispet yaptım
Sizden birini görünce seri seri beğeniyorum adkjdjd sana biri sataşıyordu bak unuttumBen gordum bdv'de takiliyordun ondan ellemedim takilsin bebisim dedim
Cınıım öleyazdım ama iyiyyimBebiş nerdesin öldün mü kaldın mı
Cilt bakımı yaptım duşumu da aldım. Sen geç kalmışsın şekerimHepinize iyi geceler hanımlar .
Dur azıcık nispet yapayım da gideyim
Duşa giricem cilt bakımı yapıcam bebek gibi olucam sonra temiz pijama mis gibisanki siz yapamazsiniz ya nispet yaptım
Zuahhahahahaha niye öyle diyon yavAllah benim belamı vermiş zaten şu köşede sessizce oturayım ben
Ya tam tarif ettin biliyor musun, aynen boyleydı.Ya çok iyi anlaşırsın yada hiç anlaşamazsn o hissettgin tutku tamamen zıt yapıda olmanız birbirnizi hem istiyorsunuz hem de bir araya gelemiyosunuz... ilk zamanlarda yıpratr bu durum sag kalmayı basaranların iliskisi devam ediyor sanırımbenim esim de yay bu arada çok çetin gecti ilk yıllarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?