- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.981
Olsun ben yine de kınıyorumYa ben cırkın ler demedim konuyu saptırma agahabahaurkslspsk
Benım engerek halk dilindeKardeşim küçükken derdi ki, burcun ne mesela derdik ki ikizler, olmaaazz derdi, ya çekirge ya örümcek ikisinden biri olmak zorunda
Ağır yaşamlarTam yazmamışım. İngilizce öğretmeni ama çalılmayan, yengeç burcu, kumral, 1.60 boyunda 62 kilo(çünkü kilo alıp ağır yaşam olmayı hedefledim)
Kumral, beyaz tenli, burnunu estetik yaptırdıktan sonra bir afet-i devran olmuş ama kocası ile ayrı yatan, çünkü kocası üşengeç bencilin biri olan kadınım.
1 de oğlum var.
Başkaaaaa siz sorun ben söyleyeyim
Tamam kına, elbet Sevmedıgın bısıyı yakalarımOlsun ben yine de kınıyorum
Bdv'de boşanın yazamadığım için enerjimi atmam lazım
Şimdi anladımHayal kırıklığı yasatan insan hatırlatıyor bana yengec.
Ama sızı tenzih ederim yazdım en basa. Sızın ıcın gecerlı degıl kendı tanıdıklarımdan yola ciktım yazarken
Aslanım. Yükselenim ve ay burcum koç. Yayları sevmem ama yayı buldumKızlarrrrrr ıcınızde Yengec varsa sizi tenzıh ediyorum dedım ama en basta.... Sızın yok mı sevmedıgınız kisiler hatırlatan burclar hayatınızda. Emınım koc sevmeyen. Vardır ıcınızde. Mesela ben kocum, en cok benı seveceksiniz orası ayrı
Ben daha sivdiliyiiimmm sokunu atlatamamistim ama yaaa
KoçŞimdi anladıminşallah eskiyi unutturacak yengec biriyle tanışırsın senin burcun neydi bu arada
Ya cok tatlısın Hahahahahaha agır yasam olmayı hedefleyen
Aaaaa bak bunla zamanında dans ederdik burda ki herkes bu figürleri yapmıştır adfgjkkBen daha sivdiliyiiimmm sokunu atlatamamistim ama yaaa
Sen bilgili bir ablamıza benziyorsun benim yükselenim ne onu da söyleAslanım. Yükselenim ve ay burcum koç. Yayları sevmem ama yayı buldum
Zamaninda nelerle dans etmedik kiAaaaa bak bunla zamanında dans ederdik burda ki herkes bu figürleri yapmıştır adfgjkk
Of. Bu adamları anlamiyorum ya. Evde gencecık karın var pırıl pırıl.Valla yıllarca spor yaptım, zayıf kaldım da ne oldu, kocam 120 kilo oldu. Benide önemsemiyor, sanki "of of ne incecik karım var" mı diyor. Belki ağır yaşam olursam biraz ilgi gösterir, o şişko kadına kocası yemek yediriyordu ya. Onlar gibi. Arada öper belki
Yok kocla anlasamaz yengeçKoç
İnsallah, burcla ılgısı yok yasadıklarımızın ama insanda bir onyargı olusuyor ister istemez ♥
Doğum saatine göre oluyor aşk yükselen doğum saatını bılıyor musun?Sen bilgili bir ablamıza benziyorsun benim yükselenim ne onu da söyle
20 eylül
Bu vesileyle d.günümüde çaktırmadan araya sıkıştırdım asla hediye ve parti beklemiyorum hatunlar.. Aaaa valla olmaz kabul edemem ahahsjsjsj
Aslan bulsun hayatını yaşar sadık ve eğlenmeyi severlerYok kocla anlasamaz yengeçtamamdr simdi anladım yengeçle olmazsın su ve ateş sana aslan yay kova onlar lazım
Ben de doğumdan sonra kendimi salmadım. Eski kiloma bile döndüm 1.5 ay sonra. Ama neoldu yine kıymet bilinmedi boşver sal gitsinValla yıllarca spor yaptım, zayıf kaldım da ne oldu, kocam 120 kilo oldu. Benide önemsemiyor, sanki "of of ne incecik karım var" mı diyor. Belki ağır yaşam olursam biraz ilgi gösterir, o şişko kadına kocası yemek yediriyordu ya. Onlar gibi. Arada öper belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?