Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ağır yaşamlar
hımmm bencil erkek zor oluyor evet hakkınızda hayırlısı

Hayal kırıklığı yasatan insan hatırlatıyor bana yengec.
Ama sızı tenzih ederim yazdım en basa. Sızın ıcın gecerlı degıl kendı tanıdıklarımdan yola ciktım yazarken
Şimdi anladım inşallah eskiyi unutturacak yengec biriyle tanışırsın senin burcun neydi bu arada

Aslanım. Yükselenim ve ay burcum koç. Yayları sevmem ama yayı buldum

Ya cok tatlısın Hahahahahaha agır yasam olmayı hedefleyen
Valla yıllarca spor yaptım, zayıf kaldım da ne oldu, kocam 120 kilo oldu. Benide önemsemiyor, sanki "of of ne incecik karım var" mı diyor. Belki ağır yaşam olursam biraz ilgi gösterir, o şişko kadına kocası yemek yediriyordu ya. Onlar gibi. Arada öper belki

Aslanım. Yükselenim ve ay burcum koç. Yayları sevmem ama yayı buldum
Sen bilgili bir ablamıza benziyorsun benim yükselenim ne onu da söyle
20 eylül
Bu vesileyle d.günümüde çaktırmadan araya sıkıştırdım asla hediye ve parti beklemiyorum hatunlar.. Aaaa valla olmaz kabul edemem ahahsjsjsj

Of. Bu adamları anlamiyorum ya. Evde gencecık karın var pırıl pırıl.
Nasıl opup sevmezler aklım almıyor.
Evlilik ıcın bırıncı sart saygıysa ikinci sart cinsellik bana gore.
En guzel genc yıllarını boyle gecırıyorlar.
Hayır ozaman neden evleniyorlar?

Koç
İnsallah, burcla ılgısı yok yasadıklarımızın ama insanda bir onyargı olusuyor ister istemez ♥
Yok kocla anlasamaz yengeç tamamdr simdi anladım yengeçle olmazsın su ve ateş sana aslan yay kova onlar lazım

Doğum saatine göre oluyor aşk yükselen doğum saatını bılıyor musun?

Ben de doğumdan sonra kendimi salmadım. Eski kiloma bile döndüm 1.5 ay sonra. Ama neoldu yine kıymet bilinmedi boşver sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…