- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.421
Bir üye demiş, bence de swingerlar dönüyordur oradaKimin eli kimin cebinde belli değil
Çok tatlı ya benim kedimde yemek yerken hep agzimi izler psikopat en son ona da vermek zorunda kalırım sonra giderBu mesajda bakFeminas Ben kedi aşığıyım da, hiç kaçırmak istemem. Erkek arkadaşımla birbirimize sürekli sokakta falan gördüğümüz kedileri atarız
Tövbe tövbeBir üye demiş, bence de swingerlar dönüyordur orada
Çok tatlı ya benim kedimde yemek yerken hep agzimi izler psikopat en son ona da vermek zorunda kalırım sonra giderherseyi yemek istiyor .
Bende bayılıyorum bahçede 5 tane kedi var besliyorum birisinin yavrusu var eşimle beraber cildiriyoruz sevmek için öyle bir güzellik yok bildiğin prenses tipi var
Böyle bir tik duymadım ama yaşları ilerledikce yeni huylar ediniyorlarBu da aynı. Dün domates yedi. Su içsem bardağı koklamak ister. Bu yıl içme suyu içmek istedi bardaktanona alıştı şimdi de. 4 yaşını yeni doldurdu, 3 yıldır bende. Yeni yeni huyları çıkıyor şebeğin
Sabah hastaydım. Yediğim bir şey dokunmuş. Yüzümün dibine geliyor mır mır mır, yüzüme kollarıma sürtünüyor zorla sevdiriyor kendini
Dişi bu arada, adı Gece. Ama siyah olduğu için değilAdını Gece koyabilmek için siyah kedi sahiplendim. Mor ve Ötesi’nin Gece diye bir şarkısı var, erkek arkadaşımla ikimizin şarkısı ❤
Ya bir de kızımın bir tiki var. Merak ettim hiç gördün mü kedilerde diye. Hani patileri ıslanınca bir silkelerler ya. Benimki o hareketi burnuna üflediğimde ya da su içerken burnu ıslandığında yapıyorBazen iki ayak üstüne kalkarak su içiyor mesela. Ön ayaklarını silkelerken düşüyor
Böyle bir tik duymadım ama yaşları ilerledikce yeni huylar ediniyorlar
Benim ki de erkek adı poffy iki pati alışkanlığı onda da var tezgahta birsey yaparken iki patisiyle ayağa kalkıp bakmaya çalışıyor .
Birde 2 patisinin üstünde işeme huyu var Kum kabinin kenarlarina tek on patisini koyup yapıyorerkeklerin hepsi aynı
Eki Görüntüle 2657839 Eki Görüntüle 2657841 bu da Benim pazlama suratim
Aşırı kedi sevesim geldi gidip seveyim çok tatlı ya bayıldım kedineSincaplığı benimki de çok yapıyor ya
Vay pipili vay ayakta işiyor demek
Geçen gün bdv’de kedili bir arkadaşından şikayetçi bir üye vardı. O konuyu okudukça benim de kızımı yiyesim geldiAşırı kedi sevesim geldi gidip seveyim çok tatlı ya bayıldım kedine
Hoş geldinahahahah başlığı görünce geldim :)
Hiç kedi beslemedikleri için pis sanıyorlar çok tuhaf karsilamiyorum . Benim de evime bir arkadaşım bu yüzden 1 kere bile gelmedi ben ona kaç kere gittim sonra anladım insan nezaketen 1 kere gelir yani bende gitmeyi kestim.Geçen gün bdv’de kedili bir arkadaşından şikayetçi bir üye vardı. O konuyu okudukça benim de kızımı yiyesim geldioluyor bazen öyle cidden. İnsanın aşırı bir kedi sevesi geliyor
Hiç kedi beslemedikleri için pis sanıyorlar çok tuhaf karsilamiyorum . Benim de evime bir arkadaşım bu yüzden 1 kere bile gelmedi ben ona kaç kere gittim sonra anladım insan nezaketen 1 kere gelir yani bende gitmeyi kestim.
Sabah yalanarak uyanmak hiç sevmiyorum ama sürekli yapıyor poffy bey eşimin hoşuna gidiyor ama ona sürekli yapmaz gel beni de yala diyorBenim de korkan bir arkadaşım vardı yine de gelirdi. Hiç odaya falan kapatmamı istemezdi. Ayaklarını vücudunun altına toplar öyle otururdu ama benim kızım öyle yerde duran ayakla falan oynamazUzaktan uzaktan severdi o arkadaşım, fotoğraflarını çekerdi. Çok sevimli, çok güzel bulurdu. Şeytan tüyü var benim kızımda, kedilerden huylanan teyzem bile sever.
Sabahları dudak yalamayı çok sever benimki. Eski sahibinden alışmış. Ben uyanınca tin tin göğsüme gelir uzanır patileriyle yüzümü okşaya okşaya dudaklarımı yalarErkek arkadaşıma da aşık. Dişi kedilerin sanırım bir erkek düşkünlüğü var. Sakallarıyla oynaya oynaya yalar onun da dudaklarını Çok sevgi dolu ya
Sabah yalanarak uyanmak hiç sevmiyorum ama sürekli yapıyor poffy bey eşimin hoşuna gidiyor ama ona sürekli yapmaz gel beni de yala diyorkiskaniyor
Onların sevgisi bambaşka gerçekten tarama eldiveni elime takar gösteririm pat gelip yere yıkılırsevmeyip ne yapacaksın yani
Birde Bu aralar karnıma patilerini ve kafasını koymayı çok seviyor bebek olduğunu hissediyor sanırım .
Aslan besleyebilsem beslerim tüm kedigilleri seviyorum benim ki baya fanatiklik
Gerçekten kedin sevimli ya sevdirir kendini
Ben kışın ayağımı ısıtiyorum karnında yapıyorum bunuİlgi arsızı tam. Tuvalete bile tek giremem. Karantinada iyice yapıştı bana. Hep ayakucumda yatardı, bu ara sırtıma, popoma, karnıma çıkıyor sürekli, üstümde uyuyor. Kışın yapsaydı keşke bunu, sıcacık uyurdum
Ben de çok seviyorum tüm kedigilleri ❤ Minnak panterim diyorum Gece’ye de.
Yaa, hamile misin? Hayırlı olsun ❤ Ne kadarlık? Hisseder onlarBenim de regl ağrım olduğunda ağrımın olduğu yere masaj yapar, üstüne yatıp sıcacık tutar.
Ben kışın ayağımı ısıtiyorum karnında yapıyorum bunu
Evet 8+4 suan
Kedigiller topigi acicam en sonbir süre sonra bayar mi acaba
Araştırıyorum şimdi burada biz bu gidişle hep kedi konusucaz gibi oldu ayıp olacakBaymaz benceBen de onu çok rahatsız etmeden ayaklarımı altına sokuyorum ısıtmak için .
Sırtını okşarken elim poposuna doğru geldikçe dikiyor popoyuKısırlaştırdım ilk kızgınlığından hemen sonra. Yine de seviyor popo dikmeyi Ben vurmayı bırakınca ısırıyor elimi
Eve az once geldim canım, bıseyler yedım kahve ıcıcem. Sen napıyosunİki gündür öncesine oranla hareketsiz burası sanki birazNeler yapıyorsunuz hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?