- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.441
Makarna yaptım. Bir tabak yoğurtlu bir tabak da sarımsaklı yoğurtlu yiyeyim diyordum ama dolaptaki yoğurt eski çıktıEve az once geldim canım, bıseyler yedım kahve ıcıcem. Sen napıyosun
Ben rejime başladım bir hafta oldu.Makarna yaptım. Bir tabak yoğurtlu bir tabak da sarımsaklı yoğurtlu yiyeyim diyordum ama dolaptaki yoğurt eski çıktıUzandım, hayatı sorguluyorum şu an
Var da, pijamalıyım giyin, in al gel... Zor geliyor şu anBen rejime başladım bir hafta oldu.
İn marketten al yogurt, yok mu yakınlarda market?
Hadi kolay gelsin afiyet olsunVar da, pijamalıyım giyin, in al gel... Zor geliyor şu anHele sütyen giymek
Sabah da hastaydım da baya. Gıda zehirlenmesi oldu. Halsizlik var biraz. Mecbur alacağım ama, mideye de iyi gelir yoğurt. Hatta kalktım şimdi giyiniyorum
Geldim çilekeş ortağımLexa nerde mapusa mı dustu yoksa
Topicteki en bekar dostum nirelerdesin?
astrojurnal ’cım 1-2 gündür kendimi bunalmış,mutsuz,depresif hissediyorum,astrolojik yönden bir olumsuzluklar mı var yoksa ben mi kafayı yedim
Eltilerin savası gelmiş netflikşe onu izliyorum ben de
Oy oy desene ondanmış böyle gülüyorumyarın tutulma var, tüm dünya gergin :)
ki benim tam yükselenimde, aynı derecede
beni en büyük çeken motorun yaptığı dalga köpürmesi yani, anlayamazsınız ahahah
ben de onu izliyorum, baya keyifliymiş :)
Sadece horozlarini soranlar utansin ortağimGeldim çilekeş ortağımKadrolu bekarın halinden kadrolu bekar anlar...
decemBer i goren var mı kızlar, bır kac gundur denk gelmiyorum hıc
Uykumun arasında uyanıp soyle bir bakayım dedim ve seni gordum, hosgeldin sefa getirdin ne iyi ettınyalnız şöyle bi baktım ortam üyeler kk şampiyonlar ligi gibi süper toplanmışsınız
Uykumun arasında uyanıp soyle bir bakayım dedim ve seni gordum, hosgeldin sefa getirdin ne iyi ettın♥♥♥
sivrisinek var odamda onu arıyorum
İsler gucler yuzunden olsun gelmeyişin yeterki ıyı ol
Sana da gunaydin yuce gonullu çiftGünaydın herkesebekarlara daha çok günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?