- 18 Mayıs 2020
- 231
- 201
- 33
- 30
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.461
hoşbuldumHoş geldin ❤
Gerçekten çok sıcak yaniyoruz nefes alamıyorumHava o kadar sıcak ki golge de elli derece oldugunu dusunuyorum
Denize gitme imkanı olan sakın bir yere gıdıp yüzsün benım ıcın yaGerçekten çok sıcak yaniyoruz nefes alamıyorum
Benim yerime de yüzünDenize gitme imkanı olan sakın bir yere gıdıp yüzsün benım ıcın ya
İnstada storylere bakamıyorum, herkes denizde havuz da
Baya uzakmıs sana denızBenim yerime de yüzünay nasıl canım istiyor suan denize girmek tuzlu kokusunu içime çekmek en yakın deniz 5 saat uzaklıkta antalyaya gitmem lazım
Git tabi güzel olur ben girsem bile mecbur tesettürlu haşema giyiyorum birsey anlamiyorum benim yerime de çek içine o serin suyuBaya uzakmıs sana denız
Onumuzdekı hafta ıns gıdıcem hıc cıkmıycam sudan burusana kadar
Söz, yeter ki gıdeyımGit tabi güzel olur ben girsem bile mecbur tesettürlu haşema giyiyorum birsey anlamiyorum benim yerime de çek içine o serin suyu
Hayırdır kız, yazdın yazdın banlanmayı mı bekliyorsun?Banım kalkınca gelirim kızlar ben yokken çok eğlenmeyin
Arkandan toplu beddua ediyormusuzSöz, yeter ki gıdeyım♥
Ya bi tane sakat var sinir sistemimi alt üst ediyor gördükçe...Hayırdır kız, yazdın yazdın banlanmayı mı bekliyorsun?
E
Ya bi tane sakat var sinir sistemimi alt üst ediyor gördükçe...
Hihi bye byeE
Ya bi tane sakat var sinir sistemimi alt üst ediyor gördükçe...
Hahahahahahaha Hahahahahahahaha kahkaha attırdın banaArkandan toplu beddua ediyormusuzKumsalda sıcaktan ayaciklarin yansın diye şaka tabiki etmem
At at acuk bakayım sanaHahahahahahaha Hahahahahahahaha kahkaha attırdın bana
Yuzerken videomu atacam sana agagagagagagaga
Aa kocişkom ile 2 gündür ayrıyız. Çok özledim valla. Sizin de kocişkonuz olsaydı siz de özlerdinizSana da gunaydin yuce gonullu çift
Çok bile kaldınBanım kalkınca gelirim kızlar ben yokken çok eğlenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?