Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ne yapmalıyım evliligimi bitrmelimiyim diye bi konu oraya yazmış dayanamamis bizim kız kocası ilan vermis böyle sekste iyiyim falan kadında hala bitirmelimiyim diyo
Bitirmeli miyim dese yine iyi ya. Kocayı nasıl kendine bağlayacağını soruyor.

Koca önemli tabi

Bir de kocasına laf söyleyen üyelere “Kocamın birlikte olduğu kadın sen misin? Nereden biliyorsun hastalıklı olduğunu?” falan demiş. “Kocamın peşini bırak!!!!” falan yazmış bir de rasgele

yarın iş var ve motivasyonsuzum
beni hep amirlerine çok saygılı ol diye yetiştirdiler ama ben gidip küfretmek istiyorum

amirlere küfretmediğin her gün için ilerde kendine kızacaksın

imza: eski ofis çalışanı yeni freelancer

Akli cikiyormus biri kocasinin cok becerikli oldugunu fark edip kancayi takar diye Oyle yazmis onceki konusunda

Maxx royall kral dairesi vay bee dedirtti çok şükür öyle kutlamamız olmadı bize samanlık seyran oluyor genelde

biz yıldönümünde ilk buluşmada kahve içtiğimiz minik mekana gidip oturduğumuz masada oturuyoruz. abi ucuza mı gidiyorum ne dsfjkdjl

biz yıldönümünde ilk buluşmada kahve içtiğimiz minik mekana gidip oturduğumuz masada oturuyoruz. abi ucuza mı gidiyorum ne dsfjkdjl
Ahahha bizimkiler uyanik romantik süsü verip ucuza kapatıyorlar tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…