- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.501
Bitirmeli miyim dese yine iyi ya. Kocayı nasıl kendine bağlayacağını soruyor.Ne yapmalıyım evliligimi bitrmelimiyim diye bi konu oraya yazmış dayanamamis bizim kızkocası ilan vermis böyle sekste iyiyim falan kadında hala bitirmelimiyim diyo
Gordum kuzum ben cok iyi fikir verdim ama anlamadi nambır kadinNe yapmalıyım evliligimi bitrmelimiyim diye bi konu oraya yazmış dayanamamis bizim kızkocası ilan vermis böyle sekste iyiyim falan kadında hala bitirmelimiyim diyo
yarın iş var ve motivasyonsuzum
beni hep amirlerine çok saygılı ol diye yetiştirdiler ama ben gidip küfretmek istiyorum
Akli cikiyormus biri kocasinin cok becerikli oldugunu fark edip kancayi takar diyeBitirmeli miyim dese yine iyi ya. Kocayı nasıl kendine bağlayacağını soruyor.
Koca önemli tabi
Bir de kocasına laf söyleyen üyelere “Kocamın birlikte olduğu kadın sen misin? Nereden biliyorsun hastalıklı olduğunu?” falan demiş. “Kocamın peşini bırak!!!!” falan yazmış bir de rasgele
Maxx royall kral dairesi vay bee dedirttiçok şükür öyle kutlamamız olmadı bize samanlık seyran oluyor genelde
amirlere küfretmediğin her gün için ilerde kendine kızacaksın
imza: eski ofis çalışanı yeni freelancer
Ayy evet banlanip su grubu iyice teksiz birakmak istemiyorumUyarı alıcaz biz bu gidişle
Yaa çok tatlı bir gelenekbiz yıldönümünde ilk buluşmada kahve içtiğimiz minik mekana gidip oturduğumuz masada oturuyoruz. abi ucuza mı gidiyorum ne dsfjkdjl
Ahahha bizimkiler uyanik romantik süsü verip ucuza kapatıyorlar tabiibiz yıldönümünde ilk buluşmada kahve içtiğimiz minik mekana gidip oturduğumuz masada oturuyoruz. abi ucuza mı gidiyorum ne dsfjkdjl
Ayy evet banlanip su grubu iyice teksiz birakmak istemiyorum
Yaa çok tatlı bir gelenek
Ahahha bizimkiler uyanik romantik süsü verip ucuza kapatıyorlar tabii
Lexa, sen, ben ve yangin hatunkaç tekiz şimdi burda
Bundan sonra max royaldeki kral dairesini bosalttirmiyosa gozume gozukmesin eniste bey. Bana boyle enistelerle gelin yahuu1 keresinde masa doluydu, gidip rica etmişti kalkarlar mı die :)
Bundan sonra max royaldeki kral dairesini bosalttirmiyosa gozume gozukmesin eniste bey. Bana boyle enistelerle gelin yahuu
Biz bulamadık öyle enisteleriBundan sonra max royaldeki kral dairesini bosalttirmiyosa gozume gozukmesin eniste bey. Bana boyle enistelerle gelin yahuu
Ayy o niye gitti kioyy bacım gurban olduğummmmm, gittin sen de
dönünce bul beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?