- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.481
Aa kocişkom ile 2 gündür ayrıyız. Çok özledim valla. Sizin de kocişkonuz olsaydı siz de özlerdiniz
Ne oldu niçin ban yedi? Hangi konu?lexa nın yorumunu okudum ban yedi ama içi rahatlamıştr kocasının verdigi ilanı gördünüz mü ya tövbe yarabbim her gün bol actionlı konu açılıyor... yorumları böyle okuyorum
Çok ayıplı +18Ne oldu niçin ban yedi? Hangi konu?
Kocalariniz size bilmem ne royal kral dairesinde evlilik yildonumu kutlamasi hazirladi mi he heÇok ayıplı +18banlanacaksam hakkıyla olsun demiş bam bam bam
Bir kedim bile yok..Kocalariniz size bilmem ne royal kral dairesinde evlilik yildonumu kutlamasi hazirladi mi he he
Bu ayrintilara gulmekten okuyamiyorum
Adam (?) kullanıcı yorumunu paylaşmış bir delexa nın yorumunu okudum ban yedi ama içi rahatlamıştr kocasının verdigi ilanı gördünüz mü ya tövbe yarabbim her gün bol actionlı konu açılıyor... yorumları böyle okuyorum
Kocami, erkeğimi, cocugumun babasini eve baglayacagggdim royallerde yapamadimBir kedim bile yok..
Özelden atayım sana konuyu. Burada paylaşmayalımlexa banlanmış, konu hangisi ?
bu arada beyime küsme kararı almıştım dün ama yanıklarım çok acıyor. bir de tek omuz giydiğim için yetmezmiş gibi amele yanığım var. bu şartlarda bi de trip atamam çünkü desteğe ihtiyacım var.
neyse azıcık acım geçince trip atcak bişi bulurumfjksdljdl
Özelden atayım sana konuyu. Burada paylaşmayalım
Ya senin yoruma kahkaha attım evde. Kırmızı geceliği de sıkıştırmışın hemen araya.Ne oldu niçin ban yedi? Hangi konu?
Yaa yuzyilin icadini cozum olarak sundum ona bile laf soylediYa senin yoruma kahkaha attım evde. Kırmızı geceliği de sıkıştırmışın hemen araya.
Aa hoşgeldin geçende seni sormuştuiyakşamlar kknın iqsu en yüksek topluluğu, selam ve sevgilerimi sunuyorum
Aa hoşgeldin geçende seni sormuştubenneyanginlargordum gördüm galiba, yanlış hatırlamıyorsam
O kadar muhabbet döndü ki karıştırıyor olabilirim
Ne yapmalıyım evliligimi bitrmelimiyim diye bi konu oraya yazmış dayanamamis bizim kızNe oldu niçin ban yedi? Hangi konu?
gece süzülerek geldim bi selam çaktım, yangıncığıma malum olmuş uykusundan uyandı cevap verdi bana
ee daha daha napıyosunuz
ben evde ses olsun diye tv açtım Türk televizyonu işkencesi çekiyorum
Reklamıni yapmasın mıAdam (?) kullanıcı yorumunu paylaşmış bir de
Maxx royall kral dairesi vay bee dedirttiKocalariniz size bilmem ne royal kral dairesinde evlilik yildonumu kutlamasi hazirladi mi he he
Bu ayrintilara gulmekten okuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?