- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.521
Konu kapanmışnoluyo yaw rengi giden gidene
gidem biraz bdv okuyam, sıradaki ben olam
Aslinda gidenlerin arkasndan biz üzülüyoruzbi de banlanınca yanda ÜZGÜN yazıyo ya, ona da ayrıca kılım. niye üzgün oluyoruz yav
DecemBercım napayım balkonda oturuyorum sigara kahve muzık.gece süzülerek geldim bi selam çaktım, yangıncığıma malum olmuş uykusundan uyandı cevap verdi bana
ee daha daha napıyosunuz
ben evde ses olsun diye tv açtım Türk televizyonu işkencesi çekiyorum
Cledyana da gitmısUyarı alıcaz biz bu gidişle
Ben bu topiğe gelecek diye korkuyorum. Birisi demişti diğer konuları konuşmak yasakmış diyeCledyana da gitmıs
Kullanıcı derken ?Adam (?) kullanıcı yorumunu paylaşmış bir de
Müşteri mi desem bilemedimKullanıcı derken ?
Bendim onu söyleyen. Bizim topiğe gelip uyarmıştı bizzat muneBen bu topiğe gelecek diye korkuyorum. Birisi demişti diğer konuları konuşmak yasakmış diyetopiğimiz kapanırsa üzülürüm
@Karamellasepeti ,Lexacommander ve Cledyana sanırım sadece uçanlar
Gördüm konuyu ve kaçtımMüşteri mi desem bilemedimKadının kocası birlikte olduğu bir kadının kendisiyle ilgili yorumunu yazmış ilan verirken. “Size de birlikte olduğum bu kadına yaşattıklarımı yaşatayım” şeklinde.
Doğru hatırlamışımBendim onu söyleyen. Bizim topiğe gelip uyarmıştı bizzat munededikodu yapmayın diye.
Özel izin mi alsak neDoğru hatırlamışımAma en güzel geyik de başka konular üzerinden dönüyor böyle ya
Doğru hatırlamışımAma en güzel geyik de başka konular üzerinden dönüyor böyle ya
Iyi gecelerNeyse hanımlar iyi geceler. Ben yatıyorum ❤ Grileşmeyin siz de daha fazla kan kaybetmesin topiğimiz
DecemBercım napayım balkonda oturuyorum sigara kahve muzık.
Bır iki gundur boyle keyfım yok gibi agzımın tadı da yok gibi. Havalarda cok sıcak.
Oyle devam.
Sen napıyosun?
Sivrisinekler evın ıcınde decemBercıgım, bahcede yarasalar ucuyorben de vantilatörün önündeyim canım sağ kulağımı hissetmiyorumbalkonda sivrilere karşı önlem almadığım için senin gibi balkon keyif yapamıyorum, tadını çıkar canım
keyifsizliğin önemli bişey değildir inş? hayırlara gelsin
bugün ben de anama çattım biraz, ondan tadımız gaçtı. millete kendini ezdiriyo ezdiriyo sonra bana geliyo "öyle mi deseydim böyle mi yapsaydım" diye. ben de corladım hem irtibatı kesmiyorsun hem üzülüyorsun bunlar yüzünden diye. falan filan. akşam olunca kızdım kendime ama ne bileyim ya amaan.
pandemi yüzünden doğa kendine geldi sanıyoduk ama yaz çok fena bastıracak gibi. yandık valla
GünaydıınGünaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?