Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

gece süzülerek geldim bi selam çaktım, yangıncığıma malum olmuş uykusundan uyandı cevap verdi bana

ee daha daha napıyosunuz
ben evde ses olsun diye tv açtım Türk televizyonu işkencesi çekiyorum
DecemBercım napayım balkonda oturuyorum sigara kahve muzık.
Bır iki gundur boyle keyfım yok gibi agzımın tadı da yok gibi. Havalarda cok sıcak.
Oyle devam.
Sen napıyosun?

Gördüm konuyu ve kaçtım

DecemBercım napayım balkonda oturuyorum sigara kahve muzık.
Bır iki gundur boyle keyfım yok gibi agzımın tadı da yok gibi. Havalarda cok sıcak.
Oyle devam.
Sen napıyosun?

ben de vantilatörün önündeyim canım sağ kulağımı hissetmiyorum balkonda sivrilere karşı önlem almadığım için senin gibi balkon keyif yapamıyorum, tadını çıkar canım

keyifsizliğin önemli bişey değildir inş? hayırlara gelsin

bugün ben de anama çattım biraz, ondan tadımız gaçtı. millete kendini ezdiriyo ezdiriyo sonra bana geliyo "öyle mi deseydim böyle mi yapsaydım" diye. ben de corladım hem irtibatı kesmiyorsun hem üzülüyorsun bunlar yüzünden diye. falan filan. akşam olunca kızdım kendime ama ne bileyim ya amaan.

pandemi yüzünden doğa kendine geldi sanıyoduk ama yaz çok fena bastıracak gibi. yandık valla

Sivrisinekler evın ıcınde decemBercıgım, bahcede yarasalar ucuyor vantilatör carpar Allah korusun, yuzunu tutma. Hele yakından hıc tutma.
Liseye giderken ben sınıf arkadasim Allah korusun yuz felci olmustu vantilatör carpmıstı.
İyilestı tabi ama bir donemden fazlasına mal oldu ona.
Dikkat et.
Sıkıntımın bence sebebı var ama inkar ediyorum, hayır ondan degil yorgunum dıyıp.
Kendiyle kavga eden insana donustum omrunun baharında

Annende degısmez, keske o an cat cat soylese kim ne hakedıyorsa.
Anneni hep boyle dinliyceksın malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…