Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sıcaktan erimek uzereyım bir de rahatsız edici bir ruzgar var ama bildigin sıcak esiyor.
Simdı Bı kahve ıcıcem
Önümüzdeki hafta bugün falan regl olmam lazım şimdiden ağrısı başladı Bir duş alacağım sonra buzlu kahvemi içip derse oturacağım ben de :)

Önümüzdeki hafta bugün falan regl olmam lazım şimdiden ağrısı başladı Bir duş alacağım sonra buzlu kahvemi içip derse oturacağım ben de :)
Benim gecen haftaydı o yuzden onumuzdekı hafta denize gittim gıttım gıdemedım, gene kalacak. Insallah Yuzerken sevıncten aglamam

Bunu yapacak motivasyonunu benimle de paylaşır mısın? Çalışmam gerekiyor ve bomboş takılıyorum Regl olmam da yakın..

Sıcaktan erimek uzereyım bir de rahatsız edici bir ruzgar var ama bildigin sıcak esiyor.
Simdı Bı kahve ıcıcem
Şuan erimiş peynir gibiyim bu nasıl sıcaktr ya birkaç isim vardı dışarda halletmeye çıktım çıkmaz olaydım ben de soğuk bir limonata iceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…