- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.541
Tünaydın. Kurdela var mı göbüşündetünaydın hanımlarkahvaltı sonrası göbüşümle oturuyoruz siz napıyosunuz
Ben uyanır uyanmaz yiyemiyorum. 9.30 gibi kalktım şimdi hazırlıcam bişilertünaydın hanımlarkahvaltı sonrası göbüşümle oturuyoruz siz napıyosunuz
Önümüzdeki hafta bugün falan regl olmam lazım şimdiden ağrısı başladıSıcaktan erimek uzereyım bir de rahatsız edici bir ruzgar var ama bildigin sıcak esiyor.
Simdı Bı kahve ıcıcem
Benim gecen haftaydı o yuzden onumuzdekı hafta denize gittim gıttım gıdemedım, gene kalacak. Insallah Yuzerken sevıncten aglamamÖnümüzdeki hafta bugün falan regl olmam lazım şimdiden ağrısı başladıBir duş alacağım sonra buzlu kahvemi içip derse oturacağım ben de :)
Ben de dün akşam bi kızın sevgilisine yaratık dedim, korka korka girdim sabah banlanmış mıyımdır diyeHangisiniz şikayet etti beni ?
Beni 3 gün sonra fark ettiler sen de sonunu bekleBen de dün akşam bi kızın sevgilisine yaratık dedim, korka korka girdim sabah banlanmış mıyımdır diye
Genelde sabahına uçmazsam uçmuyorum benBeni 3 gün sonra fark ettiler sen de sonunu bekle
Beni aranızdan biri şikayet etti hala orda takılıyımGenelde sabahına uçmazsam uçmuyorum ben2 kere banlandım daha.
Şimdi gidip hepsi beni şikayet edecek
Ben etmedimBeni aranızdan biri şikayet etti hala orda takılıyımdur bende seni şikayet edeyim yorum nerde ?
Kesin o hayın beni şikayet ettiBen etmedimLexa’dır belki sdfhs dişin nasıl oldu?
Hemen ispiyonlamam pekiKesin o hayın beni şikayet ettigeçti ya aynı gün gittim işte açtı içini temizledi tekrar kapattı antibiyotik kullanıyorum kaç gündür. Hala hafif ağrı var nasıl kanal yapıyor bu saf adam bilmiyorum
Bunu yapacak motivasyonunu benimle de paylaşır mısın? Çalışmam gerekiyor ve bomboş takılıyorumÖnümüzdeki hafta bugün falan regl olmam lazım şimdiden ağrısı başladıBir duş alacağım sonra buzlu kahvemi içip derse oturacağım ben de :)
Lexa olabilir miBeni aranızdan biri şikayet etti hala orda takılıyımdur bende seni şikayet edeyim yorum nerde ?
Şuan erimiş peynir gibiyimSıcaktan erimek uzereyım bir de rahatsız edici bir ruzgar var ama bildigin sıcak esiyor.
Simdı Bı kahve ıcıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?