- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.561
Kpss çalışmaya çalışıyorum kuzum. Erkek arkadaşımın yanına atanmak en büyük motivasyonum ama iki haftadır üşengeçliklerim ağır basıyorBunu yapacak motivasyonunu benimle de paylaşır mısın? Çalışmam gerekiyor ve bomboş takılıyorumRegl olmam da yakın..
Bomboş takılıp pinterestte dekorasyon falan bakmak daha cazip şu sıcaktaBunu yapacak motivasyonunu benimle de paylaşır mısın? Çalışmam gerekiyor ve bomboş takılıyorumRegl olmam da yakın..
Motivasyon kaynağın büyükKpss çalışmaya çalışıyorum kuzum. Erkek arkadaşımın yanına atanmak en büyük motivasyonum ama iki haftadır üşengeçliklerim ağır basıyor
Arkadaşıma atanmaya motive için “Kuzu faturalarını kiranı ödeyip üzerine Zenco’nun ihtiyaçlarını alıp mutfak masrafını yaptıktan sonra 1000-1500 cebine kaldığını düşünsene” yazdım şimdi. Zenco kedisi. O da mülakata çalışmak istiyor, odaklanamıyor. Sıcakta da zor ya. Özel okullarda çalışanlar için en iyi motive emeğinin hakkını almak, oradan yürüyorum ona da.
Valla hıc sorma. Afiyet olsun sana, soguk bisey ıcerken anlamıyoruz ama bogazımda agrıyor habıre soguk bisey ıcmekten soguk su ıcmekten, buz bes dk da cozuldu ya bardakta.Şuan erimiş peynir gibiyimbu nasıl sıcaktr ya birkaç isim vardı dışarda halletmeye çıktım çıkmaz olaydım ben de soğuk bir limonata iceyim
Teşekkür ederim, umarım. Bir yıl uzak mesafe yetti bize. Kavuşalım artıkMotivasyon kaynağın büyükatanırsın insallah canım
Aynen alın teri döküp şu maskelerle islerini yapmaya çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun... alıştım bademcikle yaşıyorum sürekli dondurma soğuk içeçekler içmektenValla hıc sorma. Afiyet olsun sana, soguk bisey ıcerken anlamıyoruz ama bogazımda agrıyor habıre soguk bisey ıcmekten soguk su ıcmekten, buz bes dk da cozuldu ya bardakta.
Allah dısarıda calısan herkesın yardımcısı olsun.
Esen ruzgar sıcacık, boguyor bildigin.
Benim de tüm kış öyle geçti. Hep boğazlarım şişti. Haziranda bitti hatta diyebilirim. Alerji ve gastrit-reflüden kaynaklıymışAynen alın teri döküp şu maskelerle islerini yapmaya çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun... alıştım bademcikle yaşıyorum sürekli dondurma soğuk içeçekler içmekten
Aynen bende de alerji var.. refluden kaynaklandğını bilmiyodum boğaz ağrısının... bi dönem alerjim hapşurma yerine 2 ay kadar öksürme şeklinde devam etmisti... benim sıcaklar bastırınca polen alerjim geciyor 38 40 dereceye alerjimde kalmiyorBenim de tüm kış öyle geçti. Hep boğazlarım şişti. Haziranda bitti hatta diyebilirim. Alerji ve gastrit-reflüden kaynaklıymışAlerji mevsimi bu yıl hazirana kadar sürdü. Tedavim de kovidden yarım kaldı Seneye yine 0’dan başlarım artık.
Marttan beri gidemedim zaten ciddi sorunlar da yaşamama rağmenAynen bende de alerji var.. refluden kaynaklandğını bilmiyodum boğaz ağrısının... bi dönem alerjim hapşurma yerine 2 ay kadar öksürme şeklinde devam etmisti... benim sıcaklar bastırınca polen alerjim geciyor 38 40 dereceye alerjimde kalmiyorşu dönemde hastaneye gitmemekte fayda var
Benimde öyle midemle ilgili sıkntı var dondurmalardan degilde mideden mi boğaz agrım var yoksamMarttan beri gidemedim zaten ciddi sorunlar da yaşamama rağmenmide ilacı ve vitamin yazdırmam lazım aile hekimine. Ona bile tırsıyorum. Gastrit şeklinde bende, yani midedeki asit yemek borusuna geliyor o yüzden boğaz ağrısı yapıyormuş. Bu süreçte boğaz ağrısı gerdi de bir de... Akşama kadar yatıyordum boğaz ağrısı ve halsizlikten. Korona olma olasılığını düşünüyordum başta alerjiyi de bilmeme rağmen
Eylülde sınav var. Stresten iyice kötü olurum benBenimde öyle midemle ilgili sıkntı var dondurmalardan degilde mideden mi boğaz agrım var yoksam. Cok kötüysen git agustos eylül gibi yine korona artar tekrar kalmasın tedavin
Stresten daha kötü olursun stres mideye mide alerjiye dönüşüyosaEylülde sınav var. Stresten iyice kötü olurum benSınav günü hastalanma olasılığı bile stres yapıyor Gidicem bu hafta, yapacak bir şey yok. Tamamen kafama göre de almayayım ilaç. Önceki kullandıklarımdan yazdırayım.
Stresten daha kötü olursun stres mideye mide alerjiye dönüşüyosa. Daha var stres yapma sınava halledersin motivasyon kaynağnı hic unutma
Ayy sakın yapma yineTelefonuma arka plan yapayım sdfgs
Geçen yıl kpss’ye girdiğimde ishal olarak geri döndüm deÖnlemimi alıp midemi iyileştirmem en iyisi olur Stres her şeye kötü geliyor ya. Sınava fazla anlam yükleme hatasına düştüm Evlenmem sınava bağlı
4.5 yıl sonra tayin hakkı varAyy sakın yapma yineben gelemezsem o benim sehirime gelir de kendini rahatlat
4.5 yılda fazlaymiş canım yaa4.5 yıl sonra tayin hakkı varİki tarafın da öğretmen olması bu açıdan hiç iyi değil ya Sözleşmeli öğretmenliğin kaldırılması lazım. Ama ben kadro alırım onlar kaldırana kadar
Of Eskişehir bile çok sıcak ya, ellerim o kadar terledi ki kalem tutamıyorum
Kışın -20’leri gördüğümüz için daha düşük sıcaklıklar da çok daha yüksek geliyor insana maalesef. Antalya’ya gidince “Eskişehir soğukmuş” diyorum ama hep burada kalınca buranın standardı için burası da çok sıcak geliyor4.5 yılda fazlaymiş canım yaabiraz daha gayret et insallah atanırsın sevdiceğinin yanına valla eskisehir öyleyse biz izmir de cayır cayır yanıyoruz valla
AynenNapiyorsunuuuzzzz
bdv deki konular cildirdi mi bugün bana mı öyle geliyor
Aynenfazla bulasmayalım dün gitti herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?