Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bunu yapacak motivasyonunu benimle de paylaşır mısın? Çalışmam gerekiyor ve bomboş takılıyorum Regl olmam da yakın..
Kpss çalışmaya çalışıyorum kuzum. Erkek arkadaşımın yanına atanmak en büyük motivasyonum ama iki haftadır üşengeçliklerim ağır basıyor

Arkadaşıma atanmaya motive için “Kuzu faturalarını kiranı ödeyip üzerine Zenco’nun ihtiyaçlarını alıp mutfak masrafını yaptıktan sonra 1000-1500 cebine kaldığını düşünsene ” yazdım şimdi. Zenco kedisi. O da mülakata çalışmak istiyor, odaklanamıyor. Sıcakta da zor ya. Özel okullarda çalışanlar için en iyi motive emeğinin hakkını almak, oradan yürüyorum ona da.

Motivasyon kaynağın büyük atanırsın insallah canım

Şuan erimiş peynir gibiyim bu nasıl sıcaktr ya birkaç isim vardı dışarda halletmeye çıktım çıkmaz olaydım ben de soğuk bir limonata iceyim
Valla hıc sorma. Afiyet olsun sana, soguk bisey ıcerken anlamıyoruz ama bogazımda agrıyor habıre soguk bisey ıcmekten soguk su ıcmekten, buz bes dk da cozuldu ya bardakta.
Allah dısarıda calısan herkesın yardımcısı olsun.
Esen ruzgar sıcacık, boguyor bildigin.

Aynen alın teri döküp şu maskelerle islerini yapmaya çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun... alıştım bademcikle yaşıyorum sürekli dondurma soğuk içeçekler içmekten

Aynen alın teri döküp şu maskelerle islerini yapmaya çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun... alıştım bademcikle yaşıyorum sürekli dondurma soğuk içeçekler içmekten
Benim de tüm kış öyle geçti. Hep boğazlarım şişti. Haziranda bitti hatta diyebilirim. Alerji ve gastrit-reflüden kaynaklıymış Alerji mevsimi bu yıl hazirana kadar sürdü. Tedavim de kovidden yarım kaldı Seneye yine 0’dan başlarım artık.

Aynen bende de alerji var.. refluden kaynaklandğını bilmiyodum boğaz ağrısının... bi dönem alerjim hapşurma yerine 2 ay kadar öksürme şeklinde devam etmisti... benim sıcaklar bastırınca polen alerjim geciyor 38 40 dereceye alerjimde kalmiyor şu dönemde hastaneye gitmemekte fayda var

Marttan beri gidemedim zaten ciddi sorunlar da yaşamama rağmen mide ilacı ve vitamin yazdırmam lazım aile hekimine. Ona bile tırsıyorum. Gastrit şeklinde bende, yani midedeki asit yemek borusuna geliyor o yüzden boğaz ağrısı yapıyormuş. Bu süreçte boğaz ağrısı gerdi de bir de... Akşama kadar yatıyordum boğaz ağrısı ve halsizlikten. Korona olma olasılığını düşünüyordum başta alerjiyi de bilmeme rağmen

Benimde öyle midemle ilgili sıkntı var dondurmalardan degilde mideden mi boğaz agrım var yoksam . Cok kötüysen git agustos eylül gibi yine korona artar tekrar kalmasın tedavin

Benimde öyle midemle ilgili sıkntı var dondurmalardan degilde mideden mi boğaz agrım var yoksam . Cok kötüysen git agustos eylül gibi yine korona artar tekrar kalmasın tedavin
Eylülde sınav var. Stresten iyice kötü olurum ben Sınav günü hastalanma olasılığı bile stres yapıyor Gidicem bu hafta, yapacak bir şey yok. Tamamen kafama göre de almayayım ilaç. Önceki kullandıklarımdan yazdırayım.

Stresten daha kötü olursun stres mideye mide alerjiye dönüşüyosa . Daha var stres yapma sınava halledersin motivasyon kaynağnı hic unutma

Stresten daha kötü olursun stres mideye mide alerjiye dönüşüyosa . Daha var stres yapma sınava halledersin motivasyon kaynağnı hic unutma

Telefonuma arka plan yapayım sdfgs

Geçen yıl kpss’ye girdiğimde ishal olarak geri döndüm de Önlemimi alıp midemi iyileştirmem en iyisi olur Stres her şeye kötü geliyor ya. Sınava fazla anlam yükleme hatasına düştüm Evlenmem sınava bağlı

Ayy sakın yapma yine ben gelemezsem o benim sehirime gelir de kendini rahatlat

Ayy sakın yapma yine ben gelemezsem o benim sehirime gelir de kendini rahatlat
4.5 yıl sonra tayin hakkı var İki tarafın da öğretmen olması bu açıdan hiç iyi değil ya Sözleşmeli öğretmenliğin kaldırılması lazım. Ama ben kadro alırım onlar kaldırana kadar

Of Eskişehir bile çok sıcak ya, ellerim o kadar terledi ki kalem tutamıyorum

4.5 yılda fazlaymiş canım yaa biraz daha gayret et insallah atanırsın sevdiceğinin yanına valla eskisehir öyleyse biz izmir de cayır cayır yanıyoruz valla

4.5 yılda fazlaymiş canım yaa biraz daha gayret et insallah atanırsın sevdiceğinin yanına valla eskisehir öyleyse biz izmir de cayır cayır yanıyoruz valla
Kışın -20’leri gördüğümüz için daha düşük sıcaklıklar da çok daha yüksek geliyor insana maalesef. Antalya’ya gidince “Eskişehir soğukmuş” diyorum ama hep burada kalınca buranın standardı için burası da çok sıcak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…