- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.581
Bende kocam aldatiyor diyip sonra kocasini savunanlara anlam veremiyorum madem sorun yok niye bize soruyosun dimiBdv deki koca merakı beni benden alıyor ya
Evlenince ayaklarımız falan mı yıkanacak her gün sevdiğimiz yemeklerden mi yapilacak ajnainxaihx
Göbeğimize kırmızı kurdele bağlayıp gezeceğiz yakında.ahh cavidanBdv deki koca merakı beni benden alıyor ya
Evlenince ayaklarımız falan mı yıkanacak her gün sevdiğimiz yemeklerden mi yapilacak ajnainxaihx
Çünkü aslında kocası çok merhametli ve çok iyi bir bir babaBende kocam aldatiyor diyip sonra kocasini savunanlara anlam veremiyorum madem sorun yok niye bize soruyosun dimi
Hemen ispiyonlamam peki
Dişin nasıl oldu
Kızlar lexa gelsin giyotine atacağımLexa olabilir mi
Benim dişim de sıkıntılıydı. Doktor kanal tedavisi yaptı ama daha kötü oldu. Yemek yiyemez hale geldim. Gittim demesin mi kanallar temizlenmemiş iyi tekrar yapmak lazım. Gittim başka doktora. Allah razı olsun ondan dişim 6yıl oldu tık demediKızlar lexa gelsin giyotine atacağımcalsi ağrı şükür geçti bugün tekrar gittim bugün başka bir doktor baktı ve haklı çıktık adam yapamamış bu sefer ki doktor onun batırdığını düzeltti gönderdi sağolsun. Yani şuan iyiyim sorduğunuzda sanki daha iyi oldum
Yoktun buralarda bdv de ne konular oldu neler neler gordü bu gozlerKızlar napıyosunuz nasılsını
Beni soracak olursanız sımdı camasır asıcam
Hepsını yakaladım ama gec kaldım galiba. Baya ılerlemıs konular dedıgın gıbıYoktun buralarda bdv de ne konular oldu neler neler gordü bu gozlerkaçırdın
Aynen öyle kınamayayım diyorum başımza gelcek diye korkuyorum vallahiÇünkü aslında kocası çok merhametli ve çok iyi bir bir baba
Hangi konuları konuşuyosunuz zengin koca ve koca arayan vardıÇünkü aslında kocası çok merhametli ve çok iyi bir bir baba
Söyleseydin yardıma gelirdim ütü varsa bak tam en sevdiğim işKızlar napıyosunuz nasılsını
Beni soracak olursanız sımdı camasır asıcam
Beni gınayan benim göyneğimi geysinAynen öyle kınamayayım diyorum başımza gelcek diye korkuyorum vallahi
Hepsine birer mesaj yazıp çıktımHepsını yakaladım ama gec kaldım galiba. Baya ılerlemıs konular dedıgın gıbı
Ayyyy canım benimSöyleseydin yardıma gelirdim ütü varsa bak tam en sevdiğim iş
Cavidan göbeğine kurdale bağlayan pastaya ingilizce yazan hatun. Öbürü bdv genel bitki örtüsüHangi konuları konuşuyosunuz zengin koca ve koca arayan vardıCavidan da mı geldi yoksa biriniz özelden atın pls kaçırdığım bir şey varsa
Yok artık, nasıl yanıHepsine birer mesaj yazıp çıktımbaya ilerledi mesajlar en son birinde baktım esininkinin boyundan bahsedio pes ettim bende
Kocası haftanin 7 günu pesini bırakmıyormuş artik canına tak etmis aa gormedinmi o konuyuYok artık, nasıl yanı
Biliyorum Cavidan’ı yaCavidan göbeğine kurdale bağlayan pastaya ingilizce yazan hatun. Öbürü bdv genel bitki örtüsü
13 yıllık evlilermiş bir deKocası haftanin 7 günu pesini bırakmıyormuş artik canına tak etmis aa gormedinmi o konuyubiz şok tabi
Önce uyku sonda aşkım var bir deBiliyorum Cavidan’ı yakendisiyle ilgili geyik yapıp 2. banımı yemiştim En son 8 haftalık hamileyken doğum sancısı başlamıştı Doğurduysa demek, yok oldu ortadan
Ay o eşi fazla istekli olan konuyu da okudum. Üç konu bunlar başka var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?