Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bdv deki koca merakı beni benden alıyor ya
Evlenince ayaklarımız falan mı yıkanacak her gün sevdiğimiz yemeklerden mi yapilacak ajnainxaihx
Bende kocam aldatiyor diyip sonra kocasini savunanlara anlam veremiyorum madem sorun yok niye bize soruyosun dimi

Benim dişim de sıkıntılıydı. Doktor kanal tedavisi yaptı ama daha kötü oldu. Yemek yiyemez hale geldim. Gittim demesin mi kanallar temizlenmemiş iyi tekrar yapmak lazım. Gittim başka doktora. Allah razı olsun ondan dişim 6yıl oldu tık demedi

Söyleseydin yardıma gelirdim ütü varsa bak tam en sevdiğim iş
Ayyyy canım benim
Ablamın Kucuk kızının dogum gunuydu yarın, haftasonu yapacaklardı.
Kayınvalidesi bahceye gidecekmiş, yarın yapacaklarmış. Bende gıdıcem sımdı mecbur.
Oyuzden geldım hepsını yıkadım kırlılerın. Iclerınde alacaklarım var.
Kurusunlar utu lazım olacak, bekliyorum seni

Hangi konuları konuşuyosunuz zengin koca ve koca arayan vardı Cavidan da mı geldi yoksa biriniz özelden atın pls kaçırdığım bir şey varsa
Cavidan göbeğine kurdale bağlayan pastaya ingilizce yazan hatun. Öbürü bdv genel bitki örtüsü

Cavidan göbeğine kurdale bağlayan pastaya ingilizce yazan hatun. Öbürü bdv genel bitki örtüsü
Biliyorum Cavidan’ı ya kendisiyle ilgili geyik yapıp 2. banımı yemiştim En son 8 haftalık hamileyken doğum sancısı başlamıştı Doğurduysa demek, yok oldu ortadan

Ay o eşi fazla istekli olan konuyu da okudum. Üç konu bunlar başka var mı

Önce uyku sonda aşkım var bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…