- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.601
Seve seve ederdim valla aynı tarafta otursak evde tek sevmediğim yer silme bizde yer silme bezle silinir o da beni benden alıyorAyyyy canım benim ♥♥♥
Ablamın Kucuk kızının dogum gunuydu yarın, haftasonu yapacaklardı.
Kayınvalidesi bahceye gidecekmiş, yarın yapacaklarmış. Bende gıdıcem sımdı mecbur.
Oyuzden geldım hepsını yıkadım kırlılerın. Iclerınde alacaklarım var.
Kurusunlar utu lazım olacak, bekliyorum seni
Gordum gormemmı guncelken gordum hemdeKocası haftanin 7 günu pesini bırakmıyormuş artik canına tak etmis aa gormedinmi o konuyubiz şok tabi
Benim en Sevmedıgım ne biliyor musun.Seve seve ederdim valla aynı tarafta otursak evde tek sevmediğim yer silme bizde yer silme bezle silinir o da beni benden alıyor
Karstan sipariş ediyorum bende hemen o terayği ile balı13 yıllık evlilermiş bir dedoğal tereyağ ve bal yiyormuş eşi her gün kahvaltıda Ben de alıp denicem rahat bırakmayan taraf benim bizde
Vayy nasıl anladın kız ben inandım şikayet ettgine çok sonra anladımGordum gormemmı guncelken gordum hemde
Ay ahretlıgım diye sıkayetlenır gıbı yapıp aslında alttan alta nispet yapanı tanıyacak kadar yasadım bu hayatı.
Yorum yapmayacağım ve Yapmadıgım konulardan biri de oydu.
Is boya geldıgıne gore yanılmamısım.
Hayırlısı asdgahajajaja
Ayy bende ona çok üşeniyorum şu robotları bıran önce yapsınlarBenim en Sevmedıgım ne biliyor musun.
Bulasık makınasındakı temizlerı yerleştirme
Allahım yayerleştirmem gereken Bulasıklar var oyle duruyorlar makına da.
Bana tum evı sildir ama makına bosalttırma
Evde bulaşık makinası olmayınca insan makina bulduğunda onu seve seve yapıyorBenim en Sevmedıgım ne biliyor musun.
Bulasık makınasındakı temizlerı yerleştirme
Allahım yayerleştirmem gereken Bulasıklar var oyle duruyorlar makına da.
Bana tum evı sildir ama makına bosalttırma
Cunku boyle bisey gercekse konusunu açmazsın, napsın buradakiler nasıl yardım etsin sana?Vayy nasıl anladın kız ben inandım şikayet ettgine çok sonra anladım
Böyle horozlar hep isteksiz tavukları buluyorKarstan sipariş ediyorum bende hemen o terayği ile balıbakalım eşim böyle olacak mı
Keske yaaaa..Ayy bende ona çok üşeniyorum şu robotları bıran önce yapsınlar
Tek yardımcı fikir “yemeğine şap at” oldu herhaldeCunku boyle bisey gercekse konusunu açmazsın, napsın buradakiler nasıl yardım etsin sana?
Agrın sızın olur ne bileyim hasta Olmuşsundur artık, ozaman boyle boyle dersin.
Boyle ove ove anlatıp sonunu baglamadan durmazsın.
Enteresan ınsanlar var su hayatta, insan sevgim öldü ölecek o derece
Ayyyy olaya boyle bakınca haklısın nankorluk etmeye son vereyim benceEvde bulaşık makinası olmayınca insan makina bulduğunda onu seve seve yapıyorMakinan bozulursa falan (ağzımdan yel alsın) ah düzelsin de günde iki kere temizleri yerleştiririm dersin
Yok canım ne nankörlüğü sen deAyyyy olaya boyle bakınca haklısın nankorluk etmeye son vereyim bence
Cokta haklısın elde yıkamak daha beterYok canım ne nankörlüğü sen de
Öğrenci evinde makinam yokerkek arkadaşıma gittiğimde alışmışım (2 haftada) makinanın rahatlığına. O eksikliği hissettiğim için aklıma geldi
Her işkence gibi gelen işi severek yapmanın yolunu bulmak lazım polyannacılık yaparakCokta haklısın elde yıkamak daha beter
Çok ilginç cidden övmek icin hususi konu açmış hahahah ben burda neler diyom benim adam için iyi ki okumuyor buralarıCunku boyle bisey gercekse konusunu açmazsın, napsın buradakiler nasıl yardım etsin sana?
Agrın sızın olur ne bileyim hasta Olmuşsundur artık, ozaman boyle boyle dersin.
Boyle ove ove anlatıp sonunu baglamadan durmazsın.
Enteresan ınsanlar var su hayatta, insan sevgim öldü ölecek o derece
Ya yemek yapan robot bıle var ama tabi seneler sonra piyasaya çıkar. Benim takip ettiğim bir adam şöyle demişti siz sanıyor musunuz elinizde ki telefon yeni çıktı 50 sene sonra çıkıcak telefon şu an var ama para kırmak için bu telefonlara yeni bir şey ekleyip yeni gibi piyasaya sürüyorlar dediKeske yaaaa..
Yer supurme silme robotu var ya onların dolaba uzananlarından yapsalar keske kredi cekıp alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?