Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Seve seve ederdim valla aynı tarafta otursak evde tek sevmediğim yer silme bizde yer silme bezle silinir o da beni benden alıyor

Kocası haftanin 7 günu pesini bırakmıyormuş artik canına tak etmis aa gormedinmi o konuyu biz şok tabi
Gordum gormemmı guncelken gordum hemde

Ay ahretlıgım diye sıkayetlenır gıbı yapıp aslında alttan alta nispet yapanı tanıyacak kadar yasadım bu hayatı.
Yorum yapmayacağım ve Yapmadıgım konulardan biri de oydu.

Is boya geldıgıne gore yanılmamısım.
Hayırlısı asdgahajajaja

Seve seve ederdim valla aynı tarafta otursak evde tek sevmediğim yer silme bizde yer silme bezle silinir o da beni benden alıyor
Benim en Sevmedıgım ne biliyor musun.
Bulasık makınasındakı temizlerı yerleştirme
Allahım ya yerleştirmem gereken Bulasıklar var oyle duruyorlar makına da.
Bana tum evı sildir ama makına bosalttırma

13 yıllık evlilermiş bir de doğal tereyağ ve bal yiyormuş eşi her gün kahvaltıda Ben de alıp denicem rahat bırakmayan taraf benim bizde
Karstan sipariş ediyorum bende hemen o terayği ile balı bakalım eşim böyle olacak mı

Vayy nasıl anladın kız ben inandım şikayet ettgine çok sonra anladım

Ayy bende ona çok üşeniyorum şu robotları bıran önce yapsınlar

Evde bulaşık makinası olmayınca insan makina bulduğunda onu seve seve yapıyor Makinan bozulursa falan (ağzımdan yel alsın) ah düzelsin de günde iki kere temizleri yerleştiririm dersin

Vayy nasıl anladın kız ben inandım şikayet ettgine çok sonra anladım
Cunku boyle bisey gercekse konusunu açmazsın, napsın buradakiler nasıl yardım etsin sana?
Agrın sızın olur ne bileyim hasta Olmuşsundur artık, ozaman boyle boyle dersin.
Boyle ove ove anlatıp sonunu baglamadan durmazsın.
Enteresan ınsanlar var su hayatta, insan sevgim öldü ölecek o derece

Tek yardımcı fikir “yemeğine şap at” oldu herhalde

Evde bulaşık makinası olmayınca insan makina bulduğunda onu seve seve yapıyor Makinan bozulursa falan (ağzımdan yel alsın) ah düzelsin de günde iki kere temizleri yerleştiririm dersin
Ayyyy olaya boyle bakınca haklısın nankorluk etmeye son vereyim bence

Ayyyy olaya boyle bakınca haklısın nankorluk etmeye son vereyim bence
Yok canım ne nankörlüğü sen de

Öğrenci evinde makinam yok erkek arkadaşıma gittiğimde alışmışım (2 haftada) makinanın rahatlığına. O eksikliği hissettiğim için aklıma geldi

Çok ilginç cidden övmek icin hususi konu açmış hahahah ben burda neler diyom benim adam için iyi ki okumuyor buraları

Keske yaaaa..
Yer supurme silme robotu var ya onların dolaba uzananlarından yapsalar keske kredi cekıp alırım
Ya yemek yapan robot bıle var ama tabi seneler sonra piyasaya çıkar. Benim takip ettiğim bir adam şöyle demişti siz sanıyor musunuz elinizde ki telefon yeni çıktı 50 sene sonra çıkıcak telefon şu an var ama para kırmak için bu telefonlara yeni bir şey ekleyip yeni gibi piyasaya sürüyorlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…