- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.621
Ben evde makyaj yaptımGünlük cilt bakımı yapayım bari
Evet kaçan kovalanır misaliBöyle horozlar hep isteksiz tavukları buluyorAz isteksiz olsam benimkinin isteği artar mı acaba asdgs
Cıksın alcam ıns banka kredi verir robot ıcın agshahahahahaYa yemek yapan robot bıle var ama tabi seneler sonra piyasaya çıkar. Benim takip ettiğim bir adam şöyle demişti siz sanıyor musunuz elinizde ki telefon yeni çıktı 50 sene sonra çıkıcak telefon şu an var ama para kırmak için bu telefonlara yeni bir şey ekleyip yeni gibi piyasaya sürüyorlar dedi
Kelin ilacı olsa
Cildin kurumu yağlı mı yağlıysa buruşmazsın
Karma canım.Cildin kurumu yağlı mı yağlıysa buruşmazsın
Karma cilt tehlikelidir ya öyle herseyi kullanamazsn benimde öyle herseyi sürmem o yuzden baya ciltle ilgili sorun yaşadm roaccutane kullandm hatta... karma ciltelre uygun temzleme jelini kullan uzerine nemlendiricini sür tamamdırKarma canım.
Onerin var mı peki evde yapabileceğim?
En gıcığı yağlıya dönük karmaCildin kurumu yağlı mı yağlıysa buruşmazsın
Benim Saclarım da karma. Dipleri yaglanlıyor hemen ucları pırıl pırıl.Karma cilt tehlikelidir ya öyle herseyi kullanamazsn benimde öyle herseyi sürmem o yuzden baya ciltle ilgili sorun yaşadm roaccutane kullandm hatta... karma ciltelre uygun temzleme jelini kullan uzerine nemlendiricini sür tamamdır
Ben evde makyaj yaptımSaçlarımı geçici mora boyadım 3 hafta oldu hiç güzel fotoğrafım yok evde fotoğraf çekmek için makyaj yaptım deli gibi
Hahahahahaha ahhh keske goruntulu konuscakbırı olsa bePoff bende artık görüntülü konuşurken hafif makyaj yapmaya başladım aksnqskn
Yağ bazlı nemlendiricilerden uzak durucaksın su bazlı nemlendirici kullanıcaksın kuzum. Fondöten bile su bazlı olsun yoksa pötür pötür olur t bölgen. Peeling hafta bir ya da iki kere yapmalısın. Maskede öyle. Cildinide güzel bir misel su , yıkama jeli ve alkol içeren tonik şart t bölgen için çünkü orası yağlı alkollü olmazsa fayda etmez gözeneklerin büyürKarma canım.
Onerin var mı peki evde yapabileceğim?
Ayy sorma benim saçlarımda öyle su bahsettgm ilaci kullandgm sene nasıl rahat ettim saçlarımda gram yağ yoktu sonra yrniden başladı yaglanmaya ozüme döndüm şuanBenim Saclarım da karma. Dipleri yaglanlıyor hemen ucları pırıl pırıl.
Ben ararım seniHahahahahaha ahhh keske goruntulu konuscakbırı olsa be
Hahahahahaha ahhh keske goruntulu konuscakbırı olsa be
Ona da ver bi alt dudakYa lanet olmasın şu korona sürecinde milletin konuşma anlayışı da değişti ben sadece sevgilimle görüntülü konuşmak istiyorum
Yengem mengem görüntülü aramaya başladı ya
Fondoten hic kullanmıyorum ayiptır soylemesı bebeksi bir cildim var agahahahahahaYağ bazlı nemlendiricilerden uzak durucaksın su bazlı nemlendirici kullanıcaksın kuzum. Fondöten bile su bazlı olsun yoksa pötür pötür olur t bölgen. Peeling hafta bir ya da iki kere yapmalısın. Maskede öyle. Cildinide güzel bir misel su , yıkama jeli ve alkol içeren tonik şart t bölgen için çünkü orası yağlı alkollü olmazsa fayda etmez gözeneklerin büyür
Yağ bazlı nemlendiricilerden uzak durucaksın su bazlı nemlendirici kullanıcaksın kuzum. Fondöten bile su bazlı olsun yoksa pötür pötür olur t bölgen. Peeling hafta bir ya da iki kere yapmalısın. Maskede öyle. Cildinide güzel bir misel su , yıkama jeli ve alkol içeren tonik şart t bölgen için çünkü orası yağlı alkollü olmazsa fayda etmez gözeneklerin büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?