Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Cıksın alcam ıns banka kredi verir robot ıcın agshahahahaha

Karma canım.
Onerin var mı peki evde yapabileceğim?
Karma cilt tehlikelidir ya öyle herseyi kullanamazsn benimde öyle herseyi sürmem o yuzden baya ciltle ilgili sorun yaşadm roaccutane kullandm hatta... karma ciltelre uygun temzleme jelini kullan uzerine nemlendiricini sür tamamdır

Karma cilt tehlikelidir ya öyle herseyi kullanamazsn benimde öyle herseyi sürmem o yuzden baya ciltle ilgili sorun yaşadm roaccutane kullandm hatta... karma ciltelre uygun temzleme jelini kullan uzerine nemlendiricini sür tamamdır
Benim Saclarım da karma. Dipleri yaglanlıyor hemen ucları pırıl pırıl.

Karma canım.
Onerin var mı peki evde yapabileceğim?
Yağ bazlı nemlendiricilerden uzak durucaksın su bazlı nemlendirici kullanıcaksın kuzum. Fondöten bile su bazlı olsun yoksa pötür pötür olur t bölgen. Peeling hafta bir ya da iki kere yapmalısın. Maskede öyle. Cildinide güzel bir misel su , yıkama jeli ve alkol içeren tonik şart t bölgen için çünkü orası yağlı alkollü olmazsa fayda etmez gözeneklerin büyür

Benim Saclarım da karma. Dipleri yaglanlıyor hemen ucları pırıl pırıl.
Ayy sorma benim saçlarımda öyle su bahsettgm ilaci kullandgm sene nasıl rahat ettim saçlarımda gram yağ yoktu sonra yrniden başladı yaglanmaya ozüme döndüm şuan

Hahahahahaha ahhh keske goruntulu konuscakbırı olsa be

Ya lanet olmasın şu korona sürecinde milletin konuşma anlayışı da değişti ben sadece sevgilimle görüntülü konuşmak istiyorum

Yengem mengem görüntülü aramaya başladı ya

Ya lanet olmasın şu korona sürecinde milletin konuşma anlayışı da değişti ben sadece sevgilimle görüntülü konuşmak istiyorum

Yengem mengem görüntülü aramaya başladı ya
Ona da ver bi alt dudak

Fondoten hic kullanmıyorum ayiptır soylemesı bebeksi bir cildim var agahahahahaha
Ah ahretlıgım cildim karma cok cekıyorum dıyıp bebeksıyı ekleyen Cevriye hanım gibiyim

Saka saka, bebeksıden degıl. Yuzume agırlık yapıyor gıbı hissediyorum oje de suremem mesela. Ellerimde agırlık yapıyor sanki o da ama o putur konusunda cok haklısın krem surerken bile alnım putur oluyor evet

Yarın cocuga hediye bakarken alkol içeren tonıkte bakayım kendime. Havalar cok sıcak f
Terliyorum cok. Gercekten yuzumun bıseylere ihtiyacı var

Rimmel matte pudra aldım, mis. Yağlandıkça sürüyorum. Matte pudralar gerçekten işe yarıyor. Makyajsızken bile süresim geliyor burnumun parıltısı çok dikkat dağıtıcı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…