- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.641
Kıyafette ağırlık yapıyor muFondoten hic kullanmıyorum ayiptır soylemesı bebeksi bir cildim var agahahahahaha
Ah ahretlıgım cildim karma cok cekıyorum dıyıp bebeksıyı ekleyen Cevriye hanım gibiyim
Saka saka, bebeksıden degıl. Yuzume agırlık yapıyor gıbı hissediyorum oje de suremem mesela. Ellerimde agırlık yapıyor sanki o daama o putur konusunda cok haklısın krem surerken bile alnım putur oluyor evet
Yarın cocuga hediye bakarken alkol içeren tonıkte bakayım kendime. Havalar cok sıcak f
Terliyorum cok. Gercekten yuzumun bıseylere ihtiyacı var
Benim yaglıSaçlarınız yağlıysa kızlar saç bakım yağı şart çok iyi geliyor hatta zeytinyağı sürün hem besler iki şampuanlamayla hemencik çıkıyor ben haftada iki kere ıkı saat bekletirim
Ona da ver bi alt dudak
Ee sımdı bısı kullanıyor musun saldın mı? Yapıyor musun bısıler yapıyorsan bana da onerseneAyy sorma benim saçlarımda öyle su bahsettgm ilaci kullandgm sene nasıl rahat ettim saçlarımda gram yağ yoktu sonra yrniden başladı yaglanmaya ozüme döndüm şuan
Bb Cc işine yarar o zamanFondoten hic kullanmıyorum ayiptır soylemesı bebeksi bir cildim var agahahahahaha
Ah ahretlıgım cildim karma cok cekıyorum dıyıp bebeksıyı ekleyen Cevriye hanım gibiyim
Saka saka, bebeksıden degıl. Yuzume agırlık yapıyor gıbı hissediyorum oje de suremem mesela. Ellerimde agırlık yapıyor sanki o daama o putur konusunda cok haklısın krem surerken bile alnım putur oluyor evet
Yarın cocuga hediye bakarken alkol içeren tonıkte bakayım kendime. Havalar cok sıcak f
Termal su öneririm kuzum sıcakladığın an fısfıs yaparsın çantaya atmalık boyutlarıda var be çok uygun. La roc posayın mavı olan tonığını öneririm eczanelerde varFondoten hic kullanmıyorum ayiptır soylemesı bebeksi bir cildim var agahahahahaha
Su mesaj ilgimi cekti, ayni dertten muzdaribimBenim yaglı
Saf zeytin yagını arındırmak kolay mı sactan.
Sadece zeytinyağı mı sureyım?
Bıtlenmem dı mı
Yapmiyor allahtan hep salas elbiseler giyiyorum ufur ufurKıyafette ağırlık yapıyor mu
Ay ben de mutfakta takılayım ama supur sil toz al i ihhhhBenim en Sevmedıgım ne biliyor musun.
Bulasık makınasındakı temizlerı yerleştirme
Allahım yayerleştirmem gereken Bulasıklar var oyle duruyorlar makına da.
Bana tum evı sildir ama makına bosalttırma
Bende onu çok yapıyırum fondoten özel günlerde kullanırım cc çok iyi geliyor incecik hem de cilde zararı pek yokBb Cc işine yarar o zamanağırlık yapmıyor. Benim BB koyu geldi, marttan beri güneş görmediğimiz için çok açık renk fondötenim vardı karıştırdım ikisini anca oldu
Birazdan dus alıcam yapıcam sımdı bunu.Su mesaj ilgimi cekti, ayni dertten muzdaribimsacina yag surunce yikarken su dokmeden direk sampuan sür. Kolay arinir o zaman.
Hamilelikte başladım ona ben. Çok rahat yaa püfür püfür ohhhYapmiyor allahtan hep salas elbiseler giyiyorum ufur ufursutyenı eve girer Girmez kapıda cıkarıyorum
Ben bi ara kullanıyordum bıraktım cc üstüne allık bir aydınlatıcı rimel o kadarRimmel matta pudra aldım, mis. Yağlandıkça sürüyorum. Matte pudralar gerçekten işe yarıyor. Makyajsızken bile süresim geliyor burnumun parıltısı çok dikkat dağıtıcı
Ben hep İnternetim kapalı gelmiyor bana arama. Caldi caldi acmadım sanıyorsunuz ama oyle degıl aramayı gormuyorum kı diyorum Allah affetsinYa lanet olmasın şu korona sürecinde milletin konuşma anlayışı da değişti ben sadece sevgilimle görüntülü konuşmak istiyorum
Yengem mengem görüntülü aramaya başladı ya
+ 1. Hatta diyom ki keske sutyensizlik moda olsa. Hic moda takip etmem ama onu ederim bakYapmiyor allahtan hep salas elbiseler giyiyorum ufur ufursutyenı eve girer Girmez kapıda cıkarıyorum
Cok rahat Valla. Salına salına sinsice hareket edebiliyosunHamilelikte başladım ona ben. Çok rahat yaa püfür püfür ohhh
Yoksa sen de mi yaprak dokumu izledin bugunBirazdan dus alıcam yapıcam sımdı bunu.
İnsallah sag cıkarım dustanarındırırken Saclarımı yaprak dokumu leyla ya donmem ınsallah
Sutyen kadın ıcın ceza gıbı bısı bence hele bu havalarda+ 1. Hatta diyom ki keske sudyensizlik moda olsa. Hic moda takip etmem ama onu ederim bak
Ben hep İnternetim kapalı gelmiyor bana arama. Caldi caldi acmadım sanıyorsunuz ama oyle degıl aramayı gormuyorum kı diyorum Allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?