Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benim yaglı
Saf zeytin yagını arındırmak kolay mı sactan.
Sadece zeytinyağı mı sureyım?
Bıtlenmem dı mı
Yok aksine yumuşacık olur ben birde saça boca ederim düşün iki şampuanla yıka aynı hiç yağlı kalmıyor görürsün parlar bir kaç kullanımla

Ee sımdı bısı kullanıyor musun saldın mı? Yapıyor musun bısıler yapıyorsan bana da onersene
Saçlarıma hic bisi yapmıyorum her Allahın gunu yıkayarak çare buldum . Cildime sebamedin temizleme jelini kullaniyorum fondoten kullanmayı bıraktım cildimi asiri yagli yapıyodu onun yerine pure beauty nin cc kremini sürüyorum cild tonunuda dengeliyor hemde icinde 50 faktorluk gunesten koruması var simdilik kontrol altnda cildim

Var var. Bi kanalda denk geldim bugun. Takildim kaldim vallahi,ne izlerdik unideyken kizlarla. Hey gidi genclik
Ben uc kez izledim o diziyi, ilk tvde her hafta.
Dıgerlerı ınternette seneler sonra.
Tvdem izlerken ferhunde ve Oguzdan nefret ederdim genctım ozaman lar.. Fikrete acırdım
Son izlediğimde Ferhunde yerden goge kadar haklıydı gozumde, Fikrette ezik bırıne dönüşmustu.

Vay be buyudum demek dedım

Ay kızlar ne guzel butun kremleri biliyorsunuz ya

Ben bi ara su no shampoo olayina takmıştım. Sacimi zeytinyagli defne sabunuyla yikiyordum. Basta sanki alisti, iyi gelmeye basladi ama sonra sonra kecelesti sacim. Geri şampuanla yikamaya basladim. Yagli sac bir kader, kacis yok

BEnde bak o cc yı kullanıyorum çok güzel o ya diğer markalarda tonu cildime hıc bulamamıştım bu marka cidden muhteşem

Ben bi ara su no shampoo olayina takmıştım. Sacimi zeytinyagli defne sabunuyla yikiyordum. Basta sanki alisti, iyi gelmeye basladi ama sonra sonra kecelesti sacim. Geri şampuanla yikamaya basladim. Yagli sac bir kader, kacis yok
Kaçışı bence az yıkamak Aralıktan şubata kadar her gün yıkadım saçımı. Sabah yıkardım daha akşam olmadan yağlanırdı. Haftada iki yıkıyorum şimdi yıkayana kadar hâlâ şampuan kokuyor, hiç yağlanmıyor.

Ben ali rizaya hep sinir olurdum, hala hislerim ayni o zamanlar ask-i memnu da vardi, hep entrika hep entrika. Bütün aksam diziyi izleyip ertesi gun bir de kritigini yapardik

Evet keçe gıbı yapıyor geçen annem eyüp tuncerin zeytinyağlı şampuanını almış denedim hiç keçe olayı yok deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…