- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.661
Yok aksine yumuşacık olur ben birde saça boca ederim düşün iki şampuanla yıka aynı hiç yağlı kalmıyor görürsün parlar bir kaç kullanımlaBenim yaglı
Saf zeytin yagını arındırmak kolay mı sactan.
Sadece zeytinyağı mı sureyım?
Bıtlenmem dı mı
Yok yaprak dokumu mu varYoksa sen de mi yaprak dokumu izledin bugun
DenıycemYok aksine yumuşacık olur ben birde saça boca ederim düşün iki şampuanla yıka aynı hiç yağlı kalmıyor görürsün parlar bir kaç kullanımla
Kesinlikle ceza. Insanlarla görüşeyim, misafir vs her sey ok. Ama sutyen olmasin be haci. Prolaktinli insanim benSutyen kadın ıcın ceza gıbı bısı bence hele bu havalarda
Biri acmıyorsa telini gurur yap ve bekle geri donsun, o ısrar ne yaYa görmedim diyince tekrar arıyorlar o an
Resmen sapıklık ya
Prolaktınım hep yuksektı benımKesinlikle ceza. Insanlarla görüşeyim, misafir vs her sey ok. Ama sutyen olmasin be haci. Prolaktinli insanim ben
Ahahah ilk Lexa sonra ben şimdi sen hep birlikte yangına yürüyoruzKıyafette ağırlık yapıyor mu
Burusunca geceyim diyorum FondoteneBb Cc işine yarar o zamanağırlık yapmıyor. Benim BB koyu geldi, marttan beri güneş görmediğimiz için çok açık renk fondötenim vardı karıştırdım ikisini anca oldu
Var var. Bi kanalda denk geldim bugun. Takildim kaldim vallahi,ne izlerdik unideyken kizlarla. Hey gidi genclikYok yaprak dokumu mu var
Dagınık saclı kımı gorsem naber leyla diyorum on senedir
Ezik birine de naber beşir
Saçlarıma hic bisi yapmıyorumEe sımdı bısı kullanıyor musun saldın mı? Yapıyor musun bısıler yapıyorsan bana da onersene
Ben uc kez izledim o diziyi, ilk tvde her hafta.Var var. Bi kanalda denk geldim bugun. Takildim kaldim vallahi,ne izlerdik unideyken kizlarla. Hey gidi genclik
Ay kızlar ne guzel butun kremleri biliyorsunuz yaSaçlarıma hic bisi yapmıyorumher Allahın gunu yıkayarak çare buldum . Cildime sebamedin temizleme jelini kullaniyorum fondoten kullanmayı bıraktım cildimi asiri yagli yapıyodu onun yerine pure beauty nin cc kremini sürüyorum cild tonunuda dengeliyor hemde icinde 50 faktorluk gunesten koruması var simdilik kontrol altnda cildim
Daha çok var o zaman deseneBurusunca geceyim diyorum Fondotene
Ben bi ara su no shampoo olayina takmıştım. Sacimi zeytinyagli defne sabunuyla yikiyordum. Basta sanki alisti, iyi gelmeye basladi ama sonra sonra kecelesti sacim. Geri şampuanla yikamaya basladim. Yagli sac bir kader, kacis yokSaçlarıma hic bisi yapmıyorumher Allahın gunu yıkayarak çare buldum . Cildime sebamedin temizleme jelini kullaniyorum fondoten kullanmayı bıraktım cildimi asiri yagli yapıyodu onun yerine pure beauty nin cc kremini sürüyorum cild tonunuda dengeliyor hemde icinde 50 faktorluk gunesten koruması var simdilik kontrol altnda cildim
Deli gibi sigara ıcmeye devam edersem seneye tavuk gtu gıbı olurum benceDaha çok var o zaman desene
BEnde bak o cc yı kullanıyorum çok güzel o ya diğer markalarda tonu cildime hıc bulamamıştım bu marka cidden muhteşemSaçlarıma hic bisi yapmıyorumher Allahın gunu yıkayarak çare buldum . Cildime sebamedin temizleme jelini kullaniyorum fondoten kullanmayı bıraktım cildimi asiri yagli yapıyodu onun yerine pure beauty nin cc kremini sürüyorum cild tonunuda dengeliyor hemde icinde 50 faktorluk gunesten koruması var simdilik kontrol altnda cildim
doktora yaptım bu urunler uzerine sen ne diyosunAy kızlar ne guzel butun kremleri biliyorsunuz ya
Kaçışı bence az yıkamakBen bi ara su no shampoo olayina takmıştım. Sacimi zeytinyagli defne sabunuyla yikiyordum. Basta sanki alisti, iyi gelmeye basladi ama sonra sonra kecelesti sacim. Geri şampuanla yikamaya basladim. Yagli sac bir kader, kacis yok
Ben ali rizaya hep sinir olurdum, hala hislerim ayniBen uc kez izledim o diziyi, ilk tvde her hafta.
Dıgerlerı ınternette seneler sonra.
Tvdem izlerken ferhunde ve Oguzdan nefret ederdim genctım ozaman lar.. Fikrete acırdım
Son izlediğimde Ferhunde yerden goge kadar haklıydı gozumde, Fikrette ezik bırıne dönüşmustu.
Vay be buyudum demek dedım
Evet keçe gıbı yapıyor geçen annem eyüp tuncerin zeytinyağlı şampuanını almış denedim hiç keçe olayı yok deneyebilirsinBen bi ara su no shampoo olayina takmıştım. Sacimi zeytinyagli defne sabunuyla yikiyordum. Basta sanki alisti, iyi gelmeye basladi ama sonra sonra kecelesti sacim. Geri şampuanla yikamaya basladim. Yagli sac bir kader, kacis yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?