Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bence de bir de saçı çok fazla ellememek

Ben ali rizaya hep sinir olurdum, hala hislerim ayni o zamanlar ask-i memnu da vardi, hep entrika hep entrika. Bütün aksam diziyi izleyip ertesi gun bir de kritigini yapardik
Hıc sorma, en sevdıgım seylerden bırı arkadasım aynı filmi diziyi izleyip krıtıgını yapmak bir kitapta olabilir
Alırıza gururundan aç öldü, panda

Evet keçe gıbı yapıyor geçen annem eyüp tuncerin zeytinyağlı şampuanını almış denedim hiç keçe olayı yok deneyebilirsin
Ben oyle bir saldim ki onume ne gelirse onunla yikiyorum. Korona zamani bir de sampuan stoklamisim. Evde 3 sampuan var, ucunun de birbiriyle alakasi yok

doktora yaptım bu urunler uzerine sen ne diyosun bu arada fondoten kullanırsan max factor un digerlerine göre kapatcılğı daha iyi çokta cildi yıpratmıyor
elektra un dedıgı alkollu toniklere bakıcam yarın, fondotenı kışa denerim bu kadar durmus um hava elli dereceyken hıc baslamayım bence

Ben bi ara su no shampoo olayina takmıştım. Sacimi zeytinyagli defne sabunuyla yikiyordum. Basta sanki alisti, iyi gelmeye basladi ama sonra sonra kecelesti sacim. Geri şampuanla yikamaya basladim. Yagli sac bir kader, kacis yok
Yok valla buda bizim çilemiz kuru olsa git al krem sür yağlansın ama yağlıya care daha zor aynı sey cilttede gecerli kuruysan sürersn kreimini cildin miss gibi olur yağlıda öyle mi bide bolgeselse yağlanma tam çıldırmalık oluyosun

Ben oyle bir saldim ki onume ne gelirse onunla yikiyorum. Korona zamani bir de sampuan stoklamisim. Evde 3 sampuan var, ucunun de birbiriyle alakasi yok
Bende senin gibiyim ama Birtane sampuanım var, ondan dolabımda hep var. Vitamine ıhtıyac duyduğum anlarda ona sıgınıyorum

Söyleseydin yardıma gelirdim ütü varsa bak tam en sevdiğim iş
BEnde bak o cc yı kullanıyorum çok güzel o ya diğer markalarda tonu cildime hıc bulamamıştım bu marka cidden muhteşem
Ütü seven güzel çaldın kalbimi
Bu arada kızlar makyaj vs işiyle alakam yok ama özel günler gezme tozmaya pure beauty cc ile 5. Yılım bitti böyle efso bir şey yok diyor başka birşey demiyorum

Hıc sorma, en sevdıgım seylerden bırı arkadasım aynı filmi diziyi izleyip krıtıgını yapmak bir kitapta olabilir
Alırıza gururundan aç öldü, panda
Ya o mimikler nedir, kucuk emrah misali yalniz bugun de tam en heyecanli bolumune denk gelmişim. Neclayla Oguzun kactigi bölüm agzimizi bozmadan izleyemedik annemle. Neyse ki çocuklar uyuyordu

elektra un dedıgı alkollu toniklere bakıcam yarın, fondotenı kışa denerim bu kadar durmus um hava elli dereceyken hıc baslamayım bence
Aynen yazn kullanma zaten tual gibi eriyosun fondoten sürdüğünde ama bahsettgm cc yi kullanablrsin hem gunestende koruyor

Ya o mimikler nedir, kucuk emrah misali yalniz bugun de tam en heyecanli bolumune denk gelmişim. Neclayla Oguzun kactigi bölüm agzimizi bozmadan izleyemedik annemle. Neyse ki çocuklar uyuyordu
Alırızaya sorsan Ferhunde kotu. Kızların pekı???????

Ben en cok sacima fon cekip 3 gun gezebilmeyi isterdim aksama zor dayaniyor ya.

Bende senin gibiyim ama Birtane sampuanım var, ondan dolabımda hep var. Vitamine ıhtıyac duyduğum anlarda ona sıgınıyorum
Valla eğer saç derin normal değilse (egzama kepek kaşıntı yağlanma varsa) hiç sabuna zeytine girme derinin kimyasını bozuyor beni hastanelik yapıyordu nerdeyse kafam kazındı kaşımaktan. Dalin içine bir E vit dök kullan bana da dua et

Ben yıllardır orıyel yaptırıyorum saçıma. Acıcı Direkt sac derime temas ediyor.
Sizce bunun zararı var mıdır?

Bb sinide denicem denedin mi hiç
Bb de on numara ama ben beyaz tavuk olunca olmadı bana. Onu da arkadaşım kullanıyor onun kapatma özelliği hele cc ye bin basıyor var yok gibi ama yüz pürüzsüz. Buğdaya sarı alt tonuna yakınsan hiç düşünme bb al sen

Demekki neymis, o gunah, bu ayıp, dogru bir tanedir, onu yapamazsin, bunu yapamazsinla olmuyor. Umarim halkimiz almasi gereken mesaji almistir
Benim fikrim degıstı bir cok kısının degısmıs tir o zamanlar genctık bak sımdı olgunuz ve hak vermiyoruz ugursuz tekin ailesıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…