- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.841
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.681
Kaçışı bence az yıkamakAralıktan şubata kadar her gün yıkadım saçımı. Sabah yıkardım daha akşam olmadan yağlanırdı. Haftada iki yıkıyorum şimdi yıkayana kadar hâlâ şampuan kokuyor, hiç yağlanmıyor.
Aynen ben biraz koreli gibiyim bu markada korenin tam cildime gore yapmışlar diyorum çok memnunum bendeBEnde bak o cc yı kullanıyorum çok güzel o ya diğer markalarda tonu cildime hıc bulamamıştım bu marka cidden muhteşem
Hıc sorma, en sevdıgım seylerden bırı arkadasım aynı filmi diziyi izleyip krıtıgını yapmak bir kitapta olabilirBen ali rizaya hep sinir olurdum, hala hislerim aynio zamanlar ask-i memnu da vardi, hep entrika hep entrika. Bütün aksam diziyi izleyip ertesi gun bir de kritigini yapardik
Ben oyle bir saldim ki onume ne gelirse onunla yikiyorum. Korona zamani bir de sampuan stoklamisim. Evde 3 sampuan var, ucunun de birbiriyle alakasi yokEvet keçe gıbı yapıyor geçen annem eyüp tuncerin zeytinyağlı şampuanını almış denedim hiç keçe olayı yok deneyebilirsin
doktora yaptım bu urunler uzerine sen ne diyosunbu arada fondoten kullanırsan max factor un digerlerine göre kapatcılğı daha iyi çokta cildi yıpratmıyor
Yok valla buda bizim çilemiz kuru olsa git al krem sür yağlansın ama yağlıya care daha zor aynı sey cilttede gecerli kuruysan sürersn kreimini cildin miss gibi olur yağlıda öyle mi bide bolgeselse yağlanma tam çıldırmalık oluyosunBen bi ara su no shampoo olayina takmıştım. Sacimi zeytinyagli defne sabunuyla yikiyordum. Basta sanki alisti, iyi gelmeye basladi ama sonra sonra kecelesti sacim. Geri şampuanla yikamaya basladim. Yagli sac bir kader, kacis yok
Bende senin gibiyim ama Birtane sampuanım var, ondan dolabımda hep var. Vitamine ıhtıyac duyduğum anlarda ona sıgınıyorumBen oyle bir saldim ki onume ne gelirse onunla yikiyorum. Korona zamani bir de sampuan stoklamisim. Evde 3 sampuan var, ucunun de birbiriyle alakasi yok
Söyleseydin yardıma gelirdim ütü varsa bak tam en sevdiğim iş
Ütü seven güzel çaldın kalbimiBEnde bak o cc yı kullanıyorum çok güzel o ya diğer markalarda tonu cildime hıc bulamamıştım bu marka cidden muhteşem
Ya o mimikler nedir, kucuk emrah misaliHıc sorma, en sevdıgım seylerden bırı arkadasım aynı filmi diziyi izleyip krıtıgını yapmak bir kitapta olabilir
Alırıza gururundan aç öldü, panda
Bb sinide denicem denedin mi hiçÜtü seven güzel çaldın kalbimi♥♥
Bu arada kızlar makyaj vs işiyle alakam yok ama özel günler gezme tozmaya pure beauty cc ile 5. Yılım bitti böyle efso bir şey yok diyor başka birşey demiyorum
Aynen yazn kullanma zaten tual gibi eriyosunelektra un dedıgı alkollu toniklere bakıcam yarın, fondotenı kışa denerim bu kadar durmus um hava elli dereceyken hıc baslamayım bence
Alırızaya sorsan Ferhunde kotu. Kızların pekı???????Ya o mimikler nedir, kucuk emrah misaliyalniz bugun de tam en heyecanli bolumune denk gelmişim. Neclayla Oguzun kactigi bölüm agzimizi bozmadan izleyemedik annemle. Neyse ki çocuklar uyuyordu
Ben en cok sacima fon cekip 3 gun gezebilmeyi isterdimYok valla buda bizim çilemiz kuru olsa git al krem sür yağlansın ama yağlıya care daha zor aynı sey cilttede gecerli kuruysan sürersn kreimini cildin miss gibi olur yağlıda öyle mi bide bolgeselse yağlanma tam çıldırmalık oluyosun
Valla eğer saç derin normal değilse (egzama kepek kaşıntı yağlanma varsa) hiç sabuna zeytine girme derinin kimyasını bozuyor beni hastanelik yapıyordu nerdeyse kafam kazındı kaşımaktan. Dalin içine bir E vit dök kullan bana da dua etBende senin gibiyim ama Birtane sampuanım var, ondan dolabımda hep var. Vitamine ıhtıyac duyduğum anlarda ona sıgınıyorum
Ben yıllardır orıyel yaptırıyorum saçıma. Acıcı Direkt sac derime temas ediyor.Valla eğer saç derin normal değilse (egzama kepek kaşıntı yağlanma varsa) hiç sabuna zeytine girme derinin kimyasını bozuyor beni hastanelik yapıyordu nerdeyse kafam kazındı kaşımaktan. Dalin içine bir E vit dök kullan bana da dua et
Bb de on numara ama ben beyaz tavuk olunca olmadı bana. Onu da arkadaşım kullanıyor onun kapatma özelliği hele cc ye bin basıyor var yok gibi ama yüz pürüzsüz. Buğdaya sarı alt tonuna yakınsan hiç düşünme bb al senBb sinide denicem denedin mi hiç
Fönde daha da cabuk yağlanıyor bende çok özeniyorumBen en cok sacima fon cekip 3 gun gezebilmeyi isterdimaksama zor dayaniyor ya.
Demekki neymis, o gunah, bu ayıp, dogru bir tanedir, onu yapamazsin, bunu yapamazsinla olmuyor. Umarim halkimiz almasi gereken mesaji almistirAlırızaya sorsan Ferhunde kotu. Kızların pekı???????
Maşa yapıyorum dagıtıyorum Saclarımı allahımmmmm diyorum, dısarı cıkıyorum on dk sonra Saclarım dumduz...Fönde daha da cabuk yağlanıyor bende çok özeniyorum
Benim fikrim degıstı bir cok kısının degısmıs tir o zamanlar genctık bak sımdı olgunuz ve hak vermiyoruz ugursuz tekin ailesıneDemekki neymis, o gunah, bu ayıp, dogru bir tanedir, onu yapamazsin, bunu yapamazsinla olmuyor. Umarim halkimiz almasi gereken mesaji almistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?