- 21 Nisan 2018
- 8.224
- 30.283
- 548
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.701
Isı uyguladigim an basliyor yaglanmaya zaten. Hele ki su sicaklarda mecbur topluyorum, geri actigimda saci coktan kaybetmis oluyorumFönde daha da cabuk yağlanıyor bende çok özeniyorum
Zarar veya alerjik bir durum olsa şimdiye anlardın. Daha doğrusu oldu mu öyle bir şey ? Olduysa zarar veriyor denektir başka faktör yoksa. Saç öyle bişey ki maalesef kişiye en doğal sabun eser miktarda kireçli su bile felaket etkisi yaratıyorBen yıllardır orıyel yaptırıyorum saçıma. Acıcı Direkt sac derime temas ediyor.
Sizce bunun zararı var mıdır?
KUzu bende saçımı sürekli boyatırım ama saç derime değdirmiyorum ombre yaptırıyorum. Boya saça zarar verdiği için ben hep ya hindistan cevizi yağı ya zeytinyağı ya da bu yağların karışımları oluyor ıcınde e vıtamını vs de oluyor zaten onları kullanırım hep parlak yapıyır besliyor kepek sıkıntımda yoktur bu sayede. Saçı yıpratıyor boyalar malum üstüne düzleştırıcı vs bır de benım gıbı sarı oluyorsa al başa bela o yüzden şart bakım yağıBen yıllardır orıyel yaptırıyorum saçıma. Acıcı Direkt sac derime temas ediyor.
Sizce bunun zararı var mıdır?
Ama fikretin trene binip adapazarina gittigi sahneye aglamayan yoktur benceBenim fikrim degıstı bir cok kısının degısmıs tir o zamanlar genctık bak sımdı olgunuz ve hak vermiyoruz ugursuz tekin ailesıne
Hıc yanmadı Saclarım ama kepek falan diyince sen aklıma bu geldi.Zarar veya alerjik bir durum olsa şimdiye anlardın. Daha doğrusu oldu mu öyle bir şey ? Olduysa zarar veriyor denektir başka faktör yoksa. Saç öyle bişey ki maalesef kişiye en doğal sabun eser miktarda kireçli su bile felaket etkisi yaratıyor
Evet buğdayım kumrala dönük çünkü alırken koyu fondötenler denıyorlar esmer oluyor beyaz tenlilerin nedense tonları uyuyor daha çokBb de on numara ama ben beyaz tavuk olunca olmadı bana. Onu da arkadaşım kullanıyor onun kapatma özelliği hele cc ye bin basıyor var yok gibi ama yüz pürüzsüz. Buğdaya sarı alt tonuna yakınsan hiç düşünme bb al sen
Evet ya bak orası kotu Ferhunde nın annesinin katıl oldugunu ogrenddıklerı sahnede kotuydu Orda da aglamıstımAma fikretin trene binip adapazarina gittigi sahneye aglamayan yoktur bence
Acıcı Direkt derime temas ediyor ya kimbılır ıcten ıce nasil zarar goruyorumdur ben yaKUzu bende saçımı sürekli boyatırım ama saç derime değdirmiyorum ombre yaptırıyorum. Boya saça zarar verdiği için ben hep ya hindistan cevizi yağı ya zeytinyağı ya da bu yağların karışımları oluyor ıcınde e vıtamını vs de oluyor zaten onları kullanırım hep parlak yapıyır besliyor kepek sıkıntımda yoktur bu sayede. Saçı yıpratıyor boyalar malum üstüne düzleştırıcı vs bır de benım gıbı sarı oluyorsa al başa bela o yüzden şart bakım yağı
Milletce cok seviyoruz aglamayi ya, taaa icimizde yasiyoruz izlerkenEvet ya bak orası kotu Ferhunde nın annesinin katıl oldugunu ogrenddıklerı sahnede kotuydu Orda da aglamıstım
Levent Tuncer...... Karizmanın Vucut bulmus haliydi adam...Milletce cok seviyoruz aglamayi ya, taaa icimizde yasiyoruz izlerken
Yapma sakin tabiki beyne cok yakın zarar veriyor ombre yaomayi dene komple açıcıyla kendine zarar veriyosun kuzum ya ben 1 kere yaptrdm karamel renk icin bin pisman oldum saç derim su topladı yanık kremi sürdük 1 haftaAcıcı Direkt derime temas ediyor ya kimbılır ıcten ıce nasil zarar goruyorumdur ben ya
“Kınadığını yaşamak” sözünü BDV’dekiler bu diziden mi öğrendi acabaAlırızaya sorsan Ferhunde kotu. Kızların pekı???????
Hakkini vermek lazim ama o sevket rolunu degistirdiler ya, orada dizi cok kan kaybetti benceLevent Tuncer...... Karizmanın Vucut bulmus haliydi adam...
Benım saçımda bırazcık beyazlar var ona rağmen yaptırmıyorum saçlarım zaten ince telli bir de lisede yaptığım ütü yüzünden azaldı şimdi kısa kullanıyorum 4 ay da bir kestirıyorum. Boyayı dibe yakın doğal bir şekilde boyatabılırsın şimdi moda zaten. Benim saçlar baya güçsüzdü sık sık uçlarından aldırdım hele yağ kullandım düzenli ve sabırlı bir şekilde baya eskıye gore düzeldi hemde kolayca ısıdan etkılenmıyor parlak canlı dururAcıcı Direkt derime temas ediyor ya kimbılır ıcten ıce nasil zarar goruyorumdur ben ya
Evet bazen su topluyor dogru dedın.Yapma sakin tabiki beyne cok yakın zarar veriyor ombre yaomayi dene komple açıcıyla kendine zarar veriyosun kuzum ya ben 1 kere yaptrdm karamel renk icin bin pisman oldum saç derim su topladı yanık kremi sürdük 1 hafta
Ben de mi yapsam su yag bakimini? Benim de ince telli ve seyrek. Bir de emzirmede cok döküldü. Toparlamam lazimBenım saçımda bırazcık beyazlar var ona rağmen yaptırmıyorum saçlarım zaten ince telli bir de lisede yaptığım ütü yüzünden azaldı şimdi kısa kullanıyorum 4 ay da bir kestirıyorum. Boyayı dibe yakın doğal bir şekilde boyatabılırsın şimdi moda zaten. Benim saçlar baya güçsüzdü sık sık uçlarından aldırdım hele yağ kullandım düzenli ve sabırlı bir şekilde baya eskıye gore düzeldi hemde kolayca ısıdan etkılenmıyor parlak canlı durur
Renk degısımı yaparsam alısamam hemen bu tonlarda ombre deneyebilirim ama sevmezsem diye de korkuyorum o kadar alıstım kı gri beyaz sacaBenım saçımda bırazcık beyazlar var ona rağmen yaptırmıyorum saçlarım zaten ince telli bir de lisede yaptığım ütü yüzünden azaldı şimdi kısa kullanıyorum 4 ay da bir kestirıyorum. Boyayı dibe yakın doğal bir şekilde boyatabılırsın şimdi moda zaten. Benim saçlar baya güçsüzdü sık sık uçlarından aldırdım hele yağ kullandım düzenli ve sabırlı bir şekilde baya eskıye gore düzeldi hemde kolayca ısıdan etkılenmıyor parlak canlı durur
Saç dibini dogal bir renk yap yine uçlarda platinin dursun gozünde yadrgamaz hem.. saç dibini küllu kumral tonlari yap platin omreyle uyar hemEvet bazen su topluyor dogru dedın.
Marttan beri yaptırmadım kuafore gitmiyorum.
Gıttıgımde platını baska nasıl yapabilir, platınden vazgecebılır mıyım bilmiyorum ya yıllardır gozum alıstı buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?