Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben yıllardır orıyel yaptırıyorum saçıma. Acıcı Direkt sac derime temas ediyor.
Sizce bunun zararı var mıdır?
Zarar veya alerjik bir durum olsa şimdiye anlardın. Daha doğrusu oldu mu öyle bir şey ? Olduysa zarar veriyor denektir başka faktör yoksa. Saç öyle bişey ki maalesef kişiye en doğal sabun eser miktarda kireçli su bile felaket etkisi yaratıyor

Ben yıllardır orıyel yaptırıyorum saçıma. Acıcı Direkt sac derime temas ediyor.
Sizce bunun zararı var mıdır?
KUzu bende saçımı sürekli boyatırım ama saç derime değdirmiyorum ombre yaptırıyorum. Boya saça zarar verdiği için ben hep ya hindistan cevizi yağı ya zeytinyağı ya da bu yağların karışımları oluyor ıcınde e vıtamını vs de oluyor zaten onları kullanırım hep parlak yapıyır besliyor kepek sıkıntımda yoktur bu sayede. Saçı yıpratıyor boyalar malum üstüne düzleştırıcı vs bır de benım gıbı sarı oluyorsa al başa bela o yüzden şart bakım yağı

Hıc yanmadı Saclarım ama kepek falan diyince sen aklıma bu geldi.
Orıyel den sonra derim kabuk kabuk dokuluyor uc bes yıkamadan sonra duzelıyor ama bir dokuluyor bu zarar veriyor demek oyleyse.
Marttan beri yaptırmadım ılkkez.
Keske bu rengi boya ile tutturabılsem acıcı surmeseler hıc sacıma

Evet buğdayım kumrala dönük çünkü alırken koyu fondötenler denıyorlar esmer oluyor beyaz tenlilerin nedense tonları uyuyor daha çok

Acıcı Direkt derime temas ediyor ya kimbılır ıcten ıce nasil zarar goruyorumdur ben ya

Acıcı Direkt derime temas ediyor ya kimbılır ıcten ıce nasil zarar goruyorumdur ben ya
Yapma sakin tabiki beyne cok yakın zarar veriyor ombre yaomayi dene komple açıcıyla kendine zarar veriyosun kuzum ya ben 1 kere yaptrdm karamel renk icin bin pisman oldum saç derim su topladı yanık kremi sürdük 1 hafta

Benım saçımda bırazcık beyazlar var ona rağmen yaptırmıyorum saçlarım zaten ince telli bir de lisede yaptığım ütü yüzünden azaldı şimdi kısa kullanıyorum 4 ay da bir kestirıyorum. Boyayı dibe yakın doğal bir şekilde boyatabılırsın şimdi moda zaten. Benim saçlar baya güçsüzdü sık sık uçlarından aldırdım hele yağ kullandım düzenli ve sabırlı bir şekilde baya eskıye gore düzeldi hemde kolayca ısıdan etkılenmıyor parlak canlı durur

Yapma sakin tabiki beyne cok yakın zarar veriyor ombre yaomayi dene komple açıcıyla kendine zarar veriyosun kuzum ya ben 1 kere yaptrdm karamel renk icin bin pisman oldum saç derim su topladı yanık kremi sürdük 1 hafta
Evet bazen su topluyor dogru dedın.
Marttan beri yaptırmadım kuafore gitmiyorum.
Gıttıgımde platını baska nasıl yapabilir, platınden vazgecebılır mıyım bilmiyorum ya yıllardır gozum alıstı buna

Ben de mi yapsam su yag bakimini? Benim de ince telli ve seyrek. Bir de emzirmede cok döküldü. Toparlamam lazim

Renk degısımı yaparsam alısamam hemen bu tonlarda ombre deneyebilirim ama sevmezsem diye de korkuyorum o kadar alıstım kı gri beyaz saca

Evet bazen su topluyor dogru dedın.
Marttan beri yaptırmadım kuafore gitmiyorum.
Gıttıgımde platını baska nasıl yapabilir, platınden vazgecebılır mıyım bilmiyorum ya yıllardır gozum alıstı buna
Saç dibini dogal bir renk yap yine uçlarda platinin dursun gozünde yadrgamaz hem.. saç dibini küllu kumral tonlari yap platin omreyle uyar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…